1. BRAVURA
  2. Rekrytering

Rekrytering

Bravura kan hjälpa ert företag med rekrytering för att ni ska kunna fokusera på verksamheten och ändå får rätt person på rätt plats. Vi har ett stort nätverk av kandidater, vilket gör att vi kan hitta rätt kandidater till ert företag. Klicka på knappen för att bli kontaktad om rekrytering eller läs mer nedan.

Rekrytera rätt medarbetare

Vi vet att rekrytering är ett tidskrävande hantverk som kräver målgruppsinsikter och effektiva arbetssätt. Med hjälp av oss får ni rätt kompetens på plats och ni slipper lägga tid på en rekryteringsprocess, tid som istället användas till att fokusera på er kärnverksamhet.

Vi rekryterar och hyr ut personal inom fyra områden:

  • Talanger med 0-5 års erfarenhet
  • Specialister med 5+ års erfarenhet
  • Chefer och nyckelkompetens
  • IT-kompetens

Behöver ni rekrytera? Få hjälp redan idag!

Bravura kan hjälpa ert företag med rekrytering för att ni ska kunna fokusera på verksamheten och ändå får rätt person på rätt plats. Vi har ett stort nätverk av kandidater och konsulter med goda vitsord från tidigare uppdrag. Det gör att vi kan hitta rätt kandidater snabbt och kostnadseffektivt. Effektiv rekrytering handlar naturligtvis också om att hitta en person med rätt kvalifikationer och personliga egenskaper för uppgiften.

Bravura jobbar med rekryteringar i många branscher, bland annat: IT, Tech, Business/Administration, Sales & Customer Support.

Vi har en stark närvaro i Stockholm, Göteborg och Malmö men finns även på andra orter runt om i Sverige.

Behöver ni hjälp med rekrytering? Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan så här vi av oss!

Få hjälp med rekrytering

Områden

Bravura hjälper er med rekrytering inom IT, Tech, administration, ekonomi, försäljning med mera. Exempel på olika roller som vi rekryterar till är Systemutvecklare, Ingenjörer, Testare, IT-projektledare, IT-support, Redovisningsekonomer, Ekonomiassistenter, Inköpare, Logistiker, Administratörer, HR-specialister, Kundtjänstmedarbetare, Säljare, Ordermottagare, Marknadsförare, Lagermedarbetare med mera

Rekrytering IT

Systemutvecklare, IT-projektledare, IT-support, Webbutvecklare med mera

Rekrytering Teknik

Ingenjörer, Servicetekniker, Mättekniker, Installatörer med mera

Rekrytering Ekonomi och finans

Redovisningsekonomer, Ekonomiassistenter, Inköpare med mera

Rekrytering Säljare

Account Managers, Innesäljare, Ordermottagare, Key Account Managers, Säljassistenters med mera

Rekrytering Marknadsföring

Marknadsassistenter, Projektledare, Digitala Specialister, SoMe-specialister, SEO/SEM-specialister med mera

Dina fördelar

När vi tar hand om rekryteringen hamnar rätt person på rätt plats.

Minimera risk

Undvik risk för felrekryteringar genom att ta hjälp av oss som är experter.

Nå rätt kandidater

Genom vår kunskap om kandidatmarknaden och datadriven kandidatanskaffning når du ut till rätt kandidater

Spara tid

Du kan fokusera på din core business, medan vi hittar rätt medarbetare.

Få resultat

Få pålitliga resultat genom vårat arbetssätt och expertis inom rekrytering och bemanning.

Ett lokalt rekryteringsföretag

Vi rekryterar medarbetare och personal över hela Sverige. Tack vare vår lokala närvaro har ve ett brett nätverk av kandidater och god kännedom om hur det ser ut på just din ort. På så sätt kan du vara trygg i att vi hittar rätt medarbetare till dig och ditt företag.

Ett lokalt rekryteringsföretag

Vi rekryterar medarbetare och personal över hela Sverige. Tack vare vår lokala närvaro har ve ett brett nätverk av kandidater och god kännedom om hur det ser ut på just din ort. På så sätt kan du vara trygg i att vi hittar rätt medarbetare till dig och ditt företag.

Rekrytering i Stockholm
Rekrytering i Göteborg
Rekrytering i Malmö
Rekrytering i Linköping
Rekrytering i Jönköping
Rekrytering i Helsingborg
Rekrytering i Gävle
Rekrytering i Sundsvall
Rekrytering i Umeå
Rekrytering i Luleå

Vårt motto: med kunden strax utanför centrum

Vår idé är att i första hand fokusera på våra egna anställda, och i andra hand på våra uppdragsgivare. Genom att rekrytera de mest engagerade, coacha dem och ge dem möjlighet att utvecklas, så kan vi erbjuda våra kunder de mest kompetenta resurserna när deras personalbehov uppstår. Det kanske låter konstigt, men vår långa erfarenhet visar att genom att hela tiden vara bäst på att ta hand om dem vi rekryterar, så leder det till en win-win-win-situation: för våra kunder, för alla duktiga människor vi förmedlar och i slutänden också för oss själva.

Vi jobbar med bland annat hälsoplaner, inspirationsföreläsningar och coachande samtal för alla anställda. Vi har gjort det under femton framgångsrika år nu, och genom det skapat och utvecklat ett unikt erbjudande som vi hoppas att du vill veta mer om.

Samarbetspartners

Hur vi jobbar

Så går en rekrytering till från uppstart till tillsättning

Precis som människor är unika så skiljer sig varje rekryteringsprocess åt. Vi jobbar agilt och med fokus på ständig förbättring för att förbättra rekryteringsprocessen för alla involverade. Vill du veta mer om hur processen fungerar?

Vi når era kandidater

När vi rekryterar åt er är det ert varumärke som är i fokus. Vi använder alltid en optimerad mix av marknadsföringskanaler för att nå aktiva kandidater. Det kombinerar vi med sökningar i egna och externa nätverk för att även nå de kandidater som inte aktivt letar jobb. Studier visar att 7 av 10 arbetsföra människor är passivt arbetssökande. Det vill säga att de söker inte jobb aktivt, men kan vara öppna för nya möjligheter om rätt erbjudande dyker upp.

Kompetensbaserad metodik för rätt urval

Att utvärdera en så komplex varelse som människan är inte lätt och det är dyrt att felrekrytera. En kompetensbaserad rekrytering hjälper er att undvika onödiga kostnader och tar bort det subjektiva tyckandet vid beslutsfattandet genom att basera urvalet på mer sakliga grunder. Alla ansökningar bedöms utifrån samma egenskaper och krav.

Färdighetstester

Med färdighetstester får du som rekryterar ett bättre beslutsunderlag i processen. De olika testerna som finns tillgängliga kan kombineras och användas för att identifiera kandidater med de färdigheter som är viktiga för er affärsverksamhet.

Trygghet för kunder och medarbetare

Bravura Sverige AB är auktoriserat av Kompetensföretagen, ISO-certifierade inom kvalitet och miljö och våra medarbetare är anslutna till kollektivavtal. Detta innebär en trygghet för både kunder och medarbetare.

Digital referenstagning

Vi säkerställer att kandidaten du väljer har goda referenser. Referenstagningen anpassas utifrån de kompetenser du söker samtidigt som vi verifierar förtroende- och motivationsfrågor. För att underlätta för alla involverade och för att säkerställa kvalitet så sker referenstagningen alltid digitalt.

Läs mer om rekrytering i vår blogg