1. BRAVURA
  2. Rekrytering

Rekrytering

Bravura kan hjälpa ert företag med rekrytering för att ni ska kunna fokusera på verksamheten och ändå får rätt person på rätt plats. Vi har ett stort nätverk av kandidater, vilket gör att vi kan hitta rätt kandidater till ert företag. Klicka på knappen för att bli kontaktad om rekrytering eller läs mer nedan.

Rekrytera rätt kompetens

Rekrytera rätt medarbetare

Vi vet att rekrytering är ett tidskrävande hantverk som kräver målgruppsinsikter och effektiva arbetssätt. Med hjälp av oss får ni rätt kompetens på plats och ni slipper lägga tid på en rekryteringsprocess, tid som istället användas till att fokusera på er kärnverksamhet.

Behöver ni rekrytera? Få hjälp redan idag!

Bravura kan hjälpa ert företag med rekrytering för att ni ska kunna fokusera på verksamheten och ändå får rätt person på rätt plats. Vi har ett stort nätverk av kandidater och konsulter med goda vitsord från tidigare uppdrag. Det gör att vi kan hitta rätt kandidater snabbt och kostnadseffektivt. Effektiv rekrytering handlar naturligtvis också om att hitta en person med rätt kvalifikationer och personliga egenskaper för uppgiften.

Bravura jobbar med rekryteringar i många branscher, bland annat: IT, Tech, Business/Administration, Sales & Customer Support.

Vi har en stark närvaro i Stockholm, Göteborg och Malmö men finns även på andra orter runt om i Sverige.

Behöver ni hjälp med rekrytering? Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan så här vi av oss!

Områden

Bravura hjälper er med rekrytering inom IT, Tech, Business Administration och Sales & Customer Support. Exempel på olika roller som vi rekryterar till är Systemutvecklare, Ingenjörer, Testare, IT-projektledare, IT-support, Redovisningsekonomer, Ekonomiassistenter, Inköpare, Logistiker, Administratörer, HR-specialister, Kundtjänstmedarbetare, Säljare, Ordermottagare, Marknadsförare, Lagermedarbetare med mera

Rekrytering IT

Systemutvecklare, IT-projektledare, IT-support, Webbutvecklare med mera

Rekrytering Teknik

Ingenjörer, Servicetekniker, Mättekniker, Installatörer med mera

Rekrytering Ekonomi och finans

Redovisningsekonomer, Ekonomiassistenter, Inköpare med mera

Rekrytering Säljare

Account Managers, Innesäljare, Ordermottagare, Key Account Managers, Säljassistenters med mera

Rekrytering Marknadsföring

Marknadsassistenter, Projektledare, Digitala Specialister, SoMe-specialister, SEO/SEM-specialister med mera

Dina fördelar

När vi tar hand om rekryteringen hamnar rätt person på rätt plats.

Minimera risk

Minimera risk

Undvik risk för felrekryteringar genom att ta hjälp av oss som är experter.

Nå rätt kandidater

Nå rätt kandidater

Genom vår kunskap om kandidatmarknaden och datadriven kandidatanskaffning når du ut till rätt kandidater

Spara tid

Spara tid

Du kan fokusera på din core business, medan vi hittar rätt medarbetare.

Få resultat

Få pålitliga resultat genom vårat arbetssätt och expertis inom rekrytering och bemanning.

Ett lokalt rekryteringsföretag

Vi rekryterar medarbetare och personal över hela Sverige. Tack vare vår lokala närvaro har ve ett brett nätverk av kandidater och god kännedom om hur det ser ut på just din ort. På så sätt kan du vara trygg i att vi hittar rätt medarbetare till dig och ditt företag.

Varför ska du välja Bravura?

Hos oss får du högre engagemang! För oss betyder engagemang att våra kunder känner att vi bryr oss lika mycket om dem och deras affär som de själva gör. Vi underlättar din vardag genom att leverera rätt kompetens vid de tillfällen behov finns och vi drivs av att förstå ditt specifika behov på djupet för att kunna vara en pålitlig och effektiv partner.

Nöjda kunder

Vårt mål är att ha nöjdast kunder i branschen. Det som våra kunder ser som särskiljande egenskaper är:

  • Engagemang
  • Enkelhet
  • Pålitlighet
  • Tillgänglighet

Talanger i början av karriären

Vi är bäst på att matcha talanger med 0-8 års erfarenhet och majoriteten av våra konsulter är vad vi kallar för Next Gen Professionals. Vi förstår målgruppen eftersom vi själva är den. 

Samarbetspartners

Case study - Senseair

"Nu har vi flera nyckelpositioner på plats och vi har även kunnat bredda organisationen med nya roller som inte funnits tidigare."

Hur vi jobbar

Vi drivs av insikter om våra kunder och kandidaters behov och att ständigt förbättra matchningen av kompetens.

Så går en rekrytering till från uppstart till tillsättning

Precis som människor är unika så skiljer sig varje rekryteringsprocess åt. Vi jobbar agilt och med fokus på ständig förbättring för att förbättra rekryteringsprocessen för alla involverade. Vill du veta mer om hur processen fungerar?

Vi når era kandidater

När vi rekryterar åt er är det ert varumärke som är i fokus. Vi använder alltid en optimerad mix av marknadsföringskanaler för att nå aktiva kandidater. Det kombinerar vi med sökningar i egna och externa nätverk för att även nå de kandidater som inte aktivt letar jobb. Studier visar att 7 av 10 arbetsföra människor är passivt arbetssökande. Det vill säga att de söker inte jobb aktivt, men kan vara öppna för nya möjligheter om rätt erbjudande dyker upp.

Vi når rätt kandidater

Kompetensbaserad metodik för rätt urval

Att utvärdera en så komplex varelse som människan är inte lätt och det är dyrt att felrekrytera. En kompetensbaserad rekrytering hjälper er att undvika onödiga kostnader och tar bort det subjektiva tyckandet vid beslutsfattandet genom att basera urvalet på mer sakliga grunder. Alla ansökningar bedöms utifrån samma egenskaper och krav.

Kompetensbaserad metodik för rätt urval

Färdighetstester

Med färdighetstester får du som rekryterar ett bättre beslutsunderlag i processen. De olika testerna som finns tillgängliga kan kombineras och användas för att identifiera kandidater med de färdigheter som är viktiga för er affärsverksamhet.

Färdighetstester

Trygghet för kunder och medarbetare

Bravura Sverige AB är auktoriserat av Kompetensföretagen, ISO-certifierade inom kvalitet och miljö och våra medarbetare är anslutna till kollektivavtal. Detta innebär en trygghet för både kunder och medarbetare.

Digital referenstagning

Vi säkerställer att kandidaten du väljer har goda referenser. Referenstagningen anpassas utifrån de kompetenser du söker samtidigt som vi verifierar förtroende- och motivationsfrågor. För att underlätta för alla involverade och för att säkerställa kvalitet så sker referenstagningen alltid digitalt.

Nedladdningsmaterial

Här kan du ladda hem guider och material om hur man attraherar, rekryterar och behåller medarbetare.

Bravura hjälper er att lyckas med rekrytering och bemanning

Bravura arbetar med rekrytering och bemanning utifrån en rekryteringsprocess som sparar tid samtidigt som den säkerställer att ni gör rätt rekrytering och förbättrar företagets resultat. Vi har verktyg för rekrytering av chefer och andra nyckelpositioner på företag men kan också uppfylla era behov av bemanning i semestertider. Vi kan även stå till tjänst om ni snabbt behöver få in extra arbetskraft i och med att företaget växer eller för att ni har ett tillfälligt behov av extra arbetskraft som bara kan lösas genom extern rekrytering. Vi är alltid lyhörda och flexibla och satsar på att erbjuda rekrytering på era villkor. Att hyra personal av oss kan vara ett alternativ till rekrytering. Då kan ni anställa senare, när ni är trygga i att ni har rätt person, och låta oss sköta administrationen under tiden.