1. BRAVURA
  2. Din karriär

Din karriär

Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss – som konsult eller rekryterad.

Söker du jobb?

Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss – som konsult eller rekryterad. Och på vägen till ditt nya jobb ser vi till att du får bästa förutsättningarna för att trivas. För vi fokuserar på dig, för att du ska kunna fokusera på ditt nya jobb.

Hitta jobb inom ditt område

Vill du in på arbetsmarknaden, är du på väg att byta bransch eller är du redo för nästa steg i din karriär? Vi förmedlar jobb inom flera yrkesområden och jobbar med arbetsgivare inom olika branscher. Du kan jobba som konsult hos oss på Bravura eller bli rekryterad till någon av våra samarbetspartners.

Var vill du jobba? Hitta lediga jobb på din ort!

Lediga jobb Stockholm  |  Lediga jobb Göteborg  |  Lediga jobb Malmö  |  Alla orter

Enkelt att söka jobb

Vi vet att jobbsökande tar en massa tid och energi. Därför är enkelhet och återkoppling a och o i våra rekryteringsprocesser. Vi lovar att göra jobbsökandet hos oss så enkel och smidig som möjligt för dig. Så att du kan hitta, söka och bli matchad med ditt drömjobb.

Tangentbord på en laptop

Så funkar det att söka jobb hos oss

All rekrytering hos oss bygger på en kompetensbaserad urvalsmetodik, en vetenskapligt förankrad metod för att göra sakliga urval. På så sätt kan vi matcha jobb fördomsfritt och våra uppdragsgivare kan fatta rekryteringsbeslut utifrån sakliga grunder.

Ansökan

Sök ett eller flera jobb som matchar din profil. Samtidigt som du söker jobbet skapas en profil som bland annat gör att vi kan tipsa dig om framtida jobbmöjligheter.

Urval

Vi matchar kandidater mot jobb genom kompetensbaserad rekryteringsmetodik. Det innebär en analys av personliga egenskaper och färdigheter tillsammans med arbetslivserfarenheter och utbildning.

Intervjuer

Om du går vidare i processen träffar du våra rekryterare och slutligen uppdragsgivaren. Intervjuerna som tar cirka en timme sker via telefon, digitalt och ibland på plats. Du blir intervjuad av både Bravuras rekryterare och uppdragsgivaren.

Återkoppling

Oavsett om du får jobbet du sökt eller inte så håller vi dig uppdaterad genom hela rekryteringsprocessen. Du kan alltid vända dig till oss om du har. Vi håller även kontakt med dig efter du har blivit anställd för att se så att allt går bra enligt dina förväntningar.

Jobba som konsult via Bravura

Som konsult är du anställd av Bravura men arbetar på uppdrag hos något av våra kundföretag. Du kan arbeta på heltidsuppdrag eller ha ett extrajobb vid sidan av exempelvis studier. Här kan du läsa mer om hur det är att vara konsult via oss.

Jobba som konsult via Bravura

Frågor och svar


Hur vet jag om jag gått vidare i rekryteringsprocessen?


Vad innebär det att jobba som konsult?


Vad är kompetensbaserad rekrytering?


Kan jag få hjälp med mitt CV?


Har du fler frågor eller funderingar?

Vi har samlat svaren på de vanligaste frågorna om att söka jobb, registrera profil, jobba som konsult med mera på ett ställe så att du lätt kan söka rätt på den information du letar efter.

Frågor och svar

Extrajobb för dig som är student

Hos Bravura kan jobba extra under tiden du studerar. Vi erbjuder dig jobb som konsult och du väljer själv hur mycket du vill jobba. Genom att jobba som konsult hos oss medan du studerar får du arbetslivserfarenhet, extrainkomst och du knyter värdefulla kontakter inför din framtida karriär. Registrera dig idag och få tips om nya extrajobb!

Jobba som konsult via Bravura

Karriärcoachen

Här får du tips till ditt arbetssökande. Skapa ett bra CV, marknadsför dig själv och få tips kring hur du förbereder dig inför en intervju.

Så skapar du ett bra cv

Så skapar du ett bra cv

När man söker jobb är ett bra CV och personligt brev a och o för att ha chansen att gå vidare till intervju. Vi hjälper dig att komma igång!

Läs mer

Marknadsför dig själv när du söker jobb

Öka din chans att bli hittat genom att använda marknadsmetoder så att rekryterarna hittar till just din profil.

Läs mer

Förbered dig inför intervjun

Har du blivit antagen till intervju? Grattis! Du är nu ett steg närmre ditt drömjobb. Här får du tipsen på hur du kan förbereda dig.

Läs mer