1. BRAVURA
  2. Events med Bravura

Events med Bravura

Här hittar du aktuella events från Bravura. Häng med oss på allt från digitala träningspass till inspirationsföreläsningar.

Kommande events

Nedan är några kommande events under hösten. Mer information kommer inom kort.

Föreläsning om arbetsglädje

Den 12 september sänder vi en föreläsning med Christina Stielli på temat arbetsglädje. Anmälan öppnar i augusti och mer information kommer inom kort.

12 september 2024

Klockan 12:00-13:00

Digital föreläsning

Digitalt träningspass

Den 17 oktober kör vi ett pass med funktionell styrketräning. Passet leds av Elisabet från Challengize. Anmälan öppnar i september och mer information kommer här inom kort.

17 oktober 2024

Klockan 19:00-20:00

Valfri plats

Digital föreläsning - motivation till motion

Välkommen på en inspirerande föreläsning där du får tips och idéer kring att komma igång med regelbunden träning, sätta rimliga mål och hålla i en aktiv livsstil. Mer information och möjlighet till anmälan kommer i god tid före eventet.

14 november 2024

Klockan 12:00-13:00

Valfri plats

Tidigare events

Nedan är några av de events vi genomfört under den senaste tiden.

Intervallpass med coach i lurarna

Ett 45 minuter långt löpträningspass med uppvärmningsdel och en intervallserie. Hölls av coachen Elisabet Pärsdotter Westman från Challengize. Alla deltagare kunde vara med och utgå från sin egen nivå och löparvana.

Digital yoga

Ett digitalt yogapass i 45 minuter. Passet hölls av Elisabet Pärsdotter Westman från Challengize. Elisabet är yogainstruktör, licenserad personlig tränare, kostrådgivare, löpcoach och friidrottstränare.

Om våra events

De event vi anordnar är i regel i första hand till för alla våra anställda. Men eftersom eventen vanligtvis är digitala och vi har obegränsat med platser så vill vi gärna ha med dig som är vår kund eller framtida samarbetspartner.

Att anordna olika events handlar för oss om att skapa engagemang bland våra anställda. Vi lever efter mottot employees first - clients second. Det mottot handlar om att i första hand fokusera på våra anställda, och i andra hand på uppdragsgivarna. Det kanske låter konstigt, men vår långa erfarenhet visar att genom att vara bäst på att ta hand om dem vi rekryterar, så leder det till en win-win-win-situation: för våra anställda, för våra kunder, för alla duktiga människor vi förmedlar, och i slutänden också för oss själva.

För att ge alla engagerade människor vi rekryterar möjlighet att må bra och utvecklas jobbar vi utifrån tre områden: hälsa, karriär och gemenskap. Vill du veta mer?

Kvinna i gröna kläder. Går ifrån en jättestor hög med gula skrivpapper papper. Ett gigantiskt körsbär på toppen av pappershögen.