1. BRAVURA
  2. Rekrytering | IT

Rekrytering | IT

Bravura hjälper er att hitta rätt kompetenser och talanger inom IT. Klicka på knappen för att bli kontaktad eller läs mer nedan.

IT-rekrytering | Vi hjälper er hitta IT-kompetens | Bravura

IT-rekrytering via Bravura

Vi kan hjälpa med IT-rekrytering på era villkor och med metoder som säkerställer att ni får rätt person på rätt plats i rätt tid. För att kunna lyckas med rekrytering inom IT krävs känsla för vilken utbildning och bakgrund som är relevant för en viss tjänst. IT-branschen förändras snabbt och vi på Bravura arbetar hårt för att hela tiden hålla oss up-to-date kring vad marknaden kräver.

Vi hjälper er med rekrytering av utvecklare och andra specialister

Att rekrytera IT-personal kan betyda olika saker beroende på vad de ska ha för uppgifter. Bravura kan hjälpa er oavsett om ni behöver en IT-chef med spjutspetskompetens eller om ni behöver rekrytera utvecklare på konsultbasis som hjälper er att ta fram en app.

Vi har stor erfarenhet av rekrytering av IT-specialister och kan till exempel hitta personal som behärskar de effektivaste digitala kommunikationsverktygen som finns idag.

Vi har ett nischad team med specialister som enbart jobbar med IT-profiler. De jobbar nära dig och din organisation för att söka upp och attrahera de bästa kandidaterna inom IT.

  • Utveckling & Programmering​
  • Data & Analys​
  • IT-säkerhet​
  • IT-arkitektur ​
  • Projektledning​

Hör av er till oss på Bravura vad ni än har för behov inom IT så ser vi till att ni får den IT-kompetens ni behöver.

Behöver ni rekrytera kompetens inom IT?

Fyll i formuläret och bli kontaktad idag!

Behöver ni rekrytera IT-personal inför semestern?

Många jobb inom IT kan utföras utan längre erfarenhet. Genom Bravura kan ni täcka upp med personal på sommaren när många av era medarbetare går på semester. Kontakta oss om ni snabbt behöver hyra personal som kan hoppa in tillfälligt och som har erfarenhet av till exempel:

  • Kundtjänst
  • IT-support
  • Webbdesign

Vi har ett mycket stort nätverk av ambitiösa studenter i behov av extrajobb. Vi kan även bistå i rekryteringen av nyutexaminerade stjärnor inom IT som är sugna på att ta nästa karriärsteg, oavsett om det handlar om extrajobb eller fast tjänst.

Vi jobbar inte bara med rekrytering inom IT i Stockholm

Vi arbetar idag inte bara med rekrytering inom IT i Göteborg, Stockholm och Malmö utan Bravura växer och kan hjälpa er att rekrytera IT-personal på många orter i Sverige.

Om Bravura

Vi jobbar med bemanning och rekrytering, men framför allt jobbar vi med människor. Vår uppgift är att matcha alla dem som söker intressanta jobb och utmaningar, med företag där deras talang och erfarenhet kommer till sin rätt och kan utvecklas. För att möta våra uppdragsgivares önskemål engagerar vi de mest engagerade, och vi coachar dem till att bli den bästa versionen av sig själva. Vi skiljer oss åt genom att sätta våra anställda, och dem vi förmedlar, i första rummet. Det har sedan 2008 visat sig vara det bästa för dig som är uppdragsgivare, för dig som söker jobb och för oss själva som företag.

Vill du bli kontaktad?

Vill du veta mer om hur vi kan underlätta din vardag? Lämna dina uppgifter så hör vi av oss inom kort för att prata om era behov.