1. BRAVURA
  2. Rekrytering | IT

Rekrytering | IT

Bravura hjälper er att hitta rätt kompetenser och talanger inom IT. Klicka på knappen för att bli kontaktad eller läs mer nedan.

IT-rekrytering via Bravura

Vi kan hjälpa med IT-rekrytering på era villkor och med metoder som säkerställer att ni får rätt person på rätt plats i rätt tid. För att kunna lyckas med rekrytering inom IT krävs känsla för vilken utbildning och bakgrund som är relevant för en viss tjänst. IT-branschen förändras snabbt och vi på Bravura arbetar hårt för att hela tiden hålla oss up-to-date kring vad marknaden kräver.

Vi hjälper er med rekrytering av utvecklare och andra specialister

Att rekrytera IT-personal kan betyda olika saker beroende på vad de ska ha för uppgifter. Bravura kan hjälpa er oavsett om ni behöver en IT-chef med spjutspetskompetens eller om ni behöver rekrytera utvecklare på konsultbasis som hjälper er att ta fram en app.

Vi har stor erfarenhet av rekrytering av IT-specialister och kan till exempel hitta personal som behärskar de effektivaste digitala kommunikationsverktygen som finns idag. Hör av er till oss på Bravura vad ni än har för behov inom IT så ser vi till att ni får den IT-kompetens ni behöver.

Behöver ni rekrytera kompetens inom IT?

Fyll i formuläret och bli kontaktad idag!

Behöver ni rekrytera IT-personal inför semestern?

Många jobb inom IT kan utföras utan längre erfarenhet. Genom Bravura kan ni täcka upp med personal på sommaren när många av era medarbetare går på semester. Kontakta oss om ni snabbt behöver hyra personal som kan hoppa in tillfälligt och som har erfarenhet av till exempel:

  • Kundtjänst
  • IT-support
  • Webbdesign
  • Sociala medier

Vi har ett mycket stort nätverk av ambitiösa studenter i behov av extrajobb. Vi kan även bistå i rekryteringen av nyutexaminerade stjärnor inom IT som är sugna på att ta nästa karriärsteg, oavsett om det handlar om extrajobb eller fast tjänst.

Vi jobbar inte bara med rekrytering inom IT i Stockholm

Vi arbetar idag inte bara med rekrytering inom IT i Göteborg, Stockholm och Malmö utan Bravura växer och kan hjälpa er att rekrytera IT-personal på många orter i Sverige.

Om Bravura

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag med fokus på Next Gen Professionals – det vill säga talanger med noll till åtta års erfarenhet. Vi hjälper företag att hyra eller rekrytera kompetens inom IT & Tech, Business Administration, Sales & Customer Support. Vår filosofi är att det ska vara enkelt att vara kund hos oss och vi lovar att gå den extra milen för att hitta rätt medarbetare till er.

Bemanning

Vill du bli kontaktad?

Vill du veta mer om hur vi kan underlätta din vardag? Lämna dina uppgifter så hör vi av oss inom kort för att prata om era behov.