1. BRAVURA
 2. Rekrytering inom ekonomi och finans

Rekrytering inom ekonomi och finans

Bravura hjälper er att hitta rätt kompetenser och talanger inom ekonomi och finans. Klicka på knappen för att bli kontaktad eller läs mer nedan.

Rekrytering ekonomi

Rekrytera kompetens inom ekonomi och finans

Bravura har lång erfarenhet av rekrytering inom ekonomi och vi är specialister på kompetensbaserad rekrytering. Oavsett om ni söker en konsult, semestervikarier eller vill ha hjälp med rekrytering av en ny ekonomichef kan vi hjälpa er med rekrytering och personaluthyrning.

När vi åtar oss rekrytering inom ekonomi ser vi till att säkra att personen vi rekryterar har relevant formell kompetens, rätt personliga egenskaper och den erfarenhet som krävs för uppgiften. Det gäller oavsett om det handlar om en fast tjänst eller ett kort vikariat.

Behöver ni rekrytera kompetens inom ekonomi?

Fyll i formuläret och bli kontaktad idag!

Vi hittar de bästa kandidaterna för tjänsten

När det gäller rekrytering av ekonomer har vi jobbat så länge att vi är det givna alternativet för många som är intresserade av jobb i branschen. Inte minst ambitiösa och talangfulla ekonomer i början av sin karriär finns i vår pool av konsulter och andra medarbetare. Vi kan förmedla både studenter och nyutexaminerade civilekonomer. Behöver ni rekrytera en ekonomiassistent så har vi kandidater som passar för jobbet i just er bransch. Vi kan alltså hjälpa er med rekrytering av ekonomer som har rätt erfarenhet och löneanspråk som matchar tjänsten.

Andra fördelar med att anlita Bravura är att vi kan erbjuda:

 • Personaluthyrning där vi tar risken, betalar ut lön och sköter administrationen
 • Rekrytering inom ekonomi med kort varsel i samband med till exempel sjukfrånvaro
 • Hjälp med att rekrytera en ekonom med den spetskompetens ni behöver
 • En rekryteringsprocess som utgår från era kravprofiler

Exempel på roller som vi rekryterar inom ekonomi

 • Ekonomiassistent
 • Redovisningsekonom
 • Inköpare
 • Löneadministratör
 • Controller

Riskfri rekrytering av talanger inom ekonomi

En felrekrytering kostar både pengar och tid och om det blir fel behöver du ofta göra om hela processen. Med Bravuras metod kan du på ett tryggt och flexibelt sätt utöka er verksamhet. Vi kallar det för riskfri rekrytering vilket innebär att ni börjar med att hyra en konsult via Bravura och fattar rekryteringsbeslutet senare. Bravura tar hela risken och står som arbetsgivare i början. Först efter att ni har sett att allt fungerar som det ska går ni vidare med en eventuell anställning.

Bravuras rekryteringsprocess

Precis som människor är unika så skiljer sig varje rekryteringsprocess åt. Vi jobbar agilt och med fokus på ständig förbättring för att förbättra rekryteringsprocessen för alla involverade. Nedan är de steg som ingår i en rekrytering.

Behovsanalys och kravprofil

 • Nyckeln till en lyckad matchning är att förstå ert specifika behov på djupet. Vi sätter tillsammans grunden för vilken profil ni söker och skapar rätt underlag för annonsering och vilka frågor som ska ställas under intervjuerna, specificerar vilka kompetenser och erfarenheter som efterfrågas samt vilken potential och värdegrund som är relevant för rollen och företaget.

Marknadsföring, urval och intervjuer

 • Vi jobbar datadrivet med kandidatanskaffning och konverterar trafik till faktiska ansökningar från rätt kandidater. Vi annonserar på de största jobbsökarsajterna på marknaden så att din tjänst exponeras rätt. Därtill jobbar vi med sociala medier och sökningar i egna och externa nätverk. Vi använder en kompetensbaserad urvalsmetodik för att effektivisera rekryteringsprocessen för dig som kund och skapa fördomsfria urval. Kompetensbaserad urvalsmetodik är en vetenskapligt förankrad metod för att göra sakliga urval och kvalitetssäkrade matchningar. I behovsanalysen definierar vi vilka erfarenheter och egenskaper som behövs för att prestera och trivas i rollen. Kandidaten intervjuas med frågor som är anpassade till de specifika kompetenser som efterfrågas där fokus på agerande i tidigare situationer, problemlösning och upplevelser är i fokus. Kandidatens svar och beteende analyseras för att göra en matchning och du får ett transparent och välmotiverat beslutsunderlag.

Vi presenterar och ni träffar kandidater

 • Vi presenterar de kandidater som vi bedömer bäst matcha era behov. Ni väljer vilka av de presenterade kandidaterna som du vill träffa för intervju. Inför intervjun har vi möjlighet att dela värdefulla tips och insikter för att nå bästa resultat. Vi agerar partner och fungerar som ett stöd.

Kompletterande tester och referenstagning

 • Vid behov erbjuder vi rekryteringstester för att ytterligare pröva kandidatens förmågor i förhållande till ditt behov. Vi säkerställer att kandidaten du väljer har goda referenser. Referenstagningen anpassas utifrån de kompetenser du söker samtidigt som vi verifierar förtroende- och motivationsfrågor.

Tillsättning och uppföljning

 • Tillsättning! Vi är i mål och din nya medarbetare eller konsult börjar. Vi är nöjda när alla inblandade parter är nöjda. Därför är uppföljningen ett viktigt för ett lyckat samarbete. Du som kund får som del av processen utvärdera Bravura och vår prestation under rekryteringen.

Kompetensbaserad rekrytering

Att utvärdera en så komplex varelse som människan är inte lätt och det är dyrt att felrekrytera. En kompetensbaserad rekrytering hjälper er att undvika onödiga kostnader och tar bort det subjektiva tyckandet vid beslutsfattandet genom att basera urvalet på mer sakliga grunder. Alla ansökningar bedöms utifrån samma egenskaper och krav.

Anlita Bravura för rekrytering inom ekonomi och finans

Vi vet att det krävs särskilda kunskaper och erfarenheter, nyfikenhet och engagemang för att lyckas inom ekonomi och finans. Genom Bravura kan du hitta talanger med rätt utbildning och erfarenheter. Behöver du hjälp med rekrytering inom ekonomi och finans så är det helt enkelt ett område där vi är riktigt starka.

Med Bravura får ni en partner som:
 • Erbjuder säker rekrytering, ni hyr personal tills ni vet att ni har rätt person
 • Hittar rätt person snabbt eftersom vi redan har dem i vårt nätverk
 • Hyr ut personal med kollektivavtal
 • Har lång erfarenhet av rekrytering inom ert område
 • Jobbar med rekrytering inom ekonomi och finans på era villkor

Era fördelar

Riskfri rekrytering

Få möjlighet att hyra först och anställ när det passar er. Det är ett säkrare sätt att växa verksamheten.

Hittar snabbt rätt talanger

Vi har stort nätverk av kandidater och kan snabbt tillsätta rätt kompetens utifrån era behov.

Högsta engagemang för er

Vi går den extra milen! För oss handlar engagemang om att ni ska känna att vi bryr oss lika mycket om er affär som ni själva gör.

Rekrytering inom ekonomi i Stockholm

Vi är en stor aktör som alltid kan ta uppdraget om det är rekrytering inom ekonomi i Stockholm ert företag har behov av. Bravura kan också hjälpa er med bemanning om det är i Göteborg eller Malmö ni behöver rekrytera en ekonom. Vi finns också på flera andra orter i landet, Bravura är en av de snabbast växande aktörerna inom bemanning i Sverige.

Om Bravura

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag med fokus på Next Gen Professionals – det vill säga talanger med noll till åtta års erfarenhet. Vi hjälper företag att hyra eller rekrytera kompetens inom IT & Tech, Business Administration, Sales & Customer Support. Vår filosofi är att det ska vara enkelt att vara kund hos oss och vi lovar att gå den extra milen för att hitta rätt medarbetare till er.

Bemanning

Vill du bli kontaktad?

Vill du veta mer om hur vi kan underlätta din vardag? Lämna dina uppgifter så hör vi av oss inom kort för att prata om era behov.

Så skapar du en bra arbetsmiljö