1. BRAVURA
  2. Våra tjänster
  3. Rekrytering | Ekonomi

Rekrytering | Ekonomi

Ekonomi

Rekrytera kompetens inom ekonomi

Bravura har lång erfarenhet av rekrytering inom ekonomi och vi är specialister på kompetensbaserad rekrytering. Oavsett om ni söker en konsult, semestervikarier eller vill ha hjälp med rekrytering av en ny ekonomichef kan vi hjälpa er med rekrytering och personaluthyrning.

När vi åtar oss rekrytering inom ekonomi ser vi till att säkra att personen vi rekryterar har relevant formell kompetens, rätt personliga egenskaper och den erfarenhet som krävs för uppgiften. Det gäller oavsett om det handlar om en fast tjänst eller ett kort vikariat.

Behöver ni rekrytera kompetens inom ekonomi?

Fyll i formuläret och bli kontaktad idag!

Vi hittar de bästa kandidaterna för tjänsten

När det gäller rekrytering av ekonomer har vi jobbat så länge att vi är det givna alternativet för många som är intresserade av jobb i branschen. Inte minst ambitiösa och talangfulla ekonomer i början av sin karriär finns i vår pool av konsulter och andra medarbetare. Vi kan förmedla både studenter och nyutexaminerade civilekonomer. Behöver ni rekrytera en ekonomiassistent så har vi kandidater som passar för jobbet i just er bransch. Vi kan alltså hjälpa er med rekrytering av ekonomer som har rätt erfarenhet och löneanspråk som matchar tjänsten.

Andra fördelar med att anlita Bravura är att vi kan erbjuda:

  • Personaluthyrning där vi tar risken, betalar ut lön och sköter administrationen
  • Rekrytering inom ekonomi med kort varsel i samband med till exempel sjukfrånvaro
  • Hjälp med att rekrytera en ekonom med den spetskompetens ni behöver
  • En rekryteringsprocess som utgår från era kravprofiler

Rekrytering inom ekonomi i Stockholm

Vi är en stor aktör som alltid kan ta uppdraget om det är rekrytering inom ekonomi i Stockholm ert företag har behov av. Bravura kan också hjälpa er med bemanning om det är i Göteborg eller Malmö ni behöver rekrytera en ekonom. Vi finns också på flera andra orter i landet, Bravura är en av de snabbast växande aktörerna inom bemanning i Sverige.

Om Bravura

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag med fokus på Next Gen Professionals – det vill säga talanger med noll till åtta års erfarenhet. Vi hjälper företag att hyra eller rekrytera kompetens inom IT & Tech, Business Administration, Sales & Customer Support. Vår filosofi är att det ska vara enkelt att vara kund hos oss och vi lovar att gå den extra milen för att hitta rätt medarbetare till er.

Bemanning

Vill du bli kontaktad?

Vill du veta mer om hur vi kan underlätta din vardag? Lämna dina uppgifter så hör vi av oss inom kort för att prata om era behov.

Så skapar du en bra arbetsmiljö