Join us

Vi tar ditt engagemang till nästa nivå

människor

Join Bravura

Vill du vara med på en spännande resa och skapa skillnad för både företag och människor? Bravura är ett tillväxtföretag inom rekrytering och bemanning. Vi tror på att skapa skillnad för våra intressenter genom högre engagemang i allt vi gör. När vi är framgångsrika blir effekten att människor får jobb och företag stärks genom ny kompetens. Idag är vi ett av de snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretagen i Sverige.

Dina karriärvägar

Vill du göra karriär inom rekrytering eller B2B-försäljning? Våra utbildningsprogram tar dig till en tillsvidareanställning som antingen rekryterare eller säljare hos oss. Klicka nedan för att läsa mer.

Be Engaging

Den största skillnaden mellan oss och liknande aktörer är våra medarbetares engagemang. Det är det absolut viktigaste när det kommer till att skapa värde och framgång för våra kunder. Som medarbetare hos oss är det du och dina kollegor som levererar engagemang till våra kunder och kandidater. Varje dag!

People, Culture and Values

Visa engagemang, inspirera, bli inspirerad, hjälp andra att lyckas och ha kul! Värdegrunden hos oss handlar om att vara målinriktad, pålitlig, inspirerande och generös och vi låter dessa värderingar styra våra handlingar. Om du delar dessa värderingar så kommer du lätt att trivas hos oss!

Potential

Vi tror på din potential! Därför är det viktigaste för oss att du har rätt inställning och engagemang. Om du är van vid att kämpa för att vinna och har rätt inställning så tror vi att du kan lyckas hos oss, även om du inte hunnit skaffa dig lång arbetslivserfarenhet.

Karriärmöjligheter

Vår kärnverksamhet är människor. Oavsett vilken roll du har hos oss så är ditt fokus på människor och att möjliggöra för andra att lyckas. Antingen genom att hjälpa företag att hitta rätt kompetens eller genom att erbjuda människor jobb.

Läs mer om våra roller och vilka karriärmöjligheter som finns hos oss.

Att jobba hos oss

Bli en del av vår företagskultur som präglas av gemenskap, högt driv och resultatfokus. Din resa börjar här!

Work hard play hard

Hos oss är det viktigt att ha kul och att göra saker tillsammans. Varje år åker vi på företagsresa och vi har dessutom en årlig gala där vi hyllar prestationer. Däremellan gör vi massa roliga saker tillsammans för att bygga gemenskap och företagskultur.

WORK HARD PLAY HARD

Higher purpose

Var med och bidra till någonting meningsfullt. Vi finns till för att stärka företag genom människor och människor genom jobb. När vi är framgångsrika blir effekten att människor får jobb och att företag stärks genom ny kompetens. Det är syftet som får oss att alltid kämpa för att en dag vara bäst i världen på det vi gör.

Högre syfte

Aktiv livsstil

Vi tror på en aktiv livsstil och att träning har direkt positiv inverkan på prestation och resultat. Hos oss får du möjlighet att träna på jobbet, delta i motionsevenemang och vara med på massor av fysiska aktiviteter. Läs mer om dina förmåner här >>

aktiv livsstil

Join the team

Att jobba hos oss är ganska likt idrotten, där hård träning och hög aktivitet har direkt koppling till både individuellt och gemensamt resultat. Hos oss ansvarar du för din egen utveckling samtidigt som du har riktigt bra förutsättningar i form av både stöd från kollegor och verktyg.

Möt några av dina blivande kollegor

Hazhier Aziz
Account manager

"Det som får mig att tycka att jobbet är kul är att jag får utveckla min kompetens varje dag. Att jag dessutom får arbeta med ett härligt gäng gör jobbet ännu roligare."

Noelle Gustavsson
Recruiter

"Det bästa med mitt jobb är att jag får ha kontakt med många spännande företag och kandidater. Dessutom är företagskulturen på Bravura fantastisk. Jag blir både motiverad och uppskattad på samma gång."

Therese Thörn
Sales group manager

”Det bästa med mitt jobb är att varje dag är en ny utmaning och att det är jag själv som avgör hur långt jag kan komma. Jag får möta väldigt mycket olika människor som sitter i ledande positioner med ett stort inflytande."

Fakta om bravura

Dina förmåner

Tjänstepension (ITP1), träningstimme, friskvårdsbidrag, 6 veckor semester, dator & telefon

Kollektivavtal

Ja

Medelålder

28

Antal medarbetare

153

Länder vi besökt

Österrike, Turkiet, Tyskland, Portugal, Grekland, Montenegro, Island, Spanien, Frankrike

Välgörenhet

127 140 kr till Help to Help (2020)

Vårt syfte

Att stärka företag genom människor och människor genom jobb

Erbjudande

Hjälper företag att växa genom bemanning och rekrytering av Next Gen Professionals

Här kan du jobba

Vi finns idag på flera orter i Sverige, från norr till söder. Nedan är några av våra kontor.

Stockholm

Hornsbruksgatan 28
117 34 Stockholm

Göteborg

Nordstadstorget 6
411 05 Göteborg

Malmö

Stora Varvsgatan 13A
211 18 Malmö