1. BRAVURA
  2. Deltidsjobb

Deltidsjobb

Via Bravura kan du hitta jobb på deltid inom ditt område.

Deltidsjobb

Genom att skaffa ett deltidsjobb kan du förbättra din ekonomi och samtidigt få värdefull arbetslivserfarenhet. Om du vill ha möjlighet att söka flera lediga jobb på deltid som passar just dig ska du vända dig till oss på Bravura.

Fördelar med jobb på deltid

Ett halvtidsjobb och andra tjänster på deltid kan vara möjliga att foga in i ett liv som egentligen handlar om att till exempel plugga, ta hand om barn eller utveckla en affärsidé. Ett heltidsjobb gör att man inte har tillräckligt med tid över till annat och många föredrar helt enkelt att jobba mindre. Inte minst för dig som är student kan ett deltidsjobb vara en riktig “game changer”. Många av de företag vi samarbetar med letar specifikt efter ambitiösa studenter som har nytta av arbetslivserfarenhet som relaterar till vad de pluggar.

Bravura förmedlar deltidsjobb i flera branscher. Jobb på deltid inom IT och ekonomi dyker upp hela tiden. Att söka deltidsjobb inom kundsupport är också en bra idé eftersom det finns gott om jobb med olika omfattning i den branschen. Varje deltidsjobb där du gjort bra ifrån dig ökar dina chanser att få ett heltidsjobb.

Ett deltidsjobb kan också vara en chans att få erfarenhet av en ny bransch för den som funderar på ett karriärbyte. Vi kan erbjuda många jobb för vad vi kallar “Next Gen Professionals”. Är du en målmedveten person med upp till åtta års yrkeslivserfarenhet passar du in på den definitionen och då är Bravura den bästa plattformen för att söka deltidsjobb.

Fördelar med att söka deltidsjobb genom Bravura

Bravura är väletablerat när det gäller bemanning och personaluthyrning. Här är några av fördelarna med att vända sig till oss för jobb på deltid:

Bravura förmedlar deltidsjobb du inte hittar någon annanstans.
Vi har stor erfarenhet av att föra samman rätt person med rätt företag.
Om du börjar jobba för Bravura kommer du att få fler chanser i framtiden.
Vi erbjuder coachning och hjälp om det blir problem på arbetsplatsen.
Bravura har allt från kvalificerade deltidsjobb och konsultuppdrag till jobb och vikariat som inte kräver någon erfarenhet.
Vi har förenklat ansökningsprocessen och du slipper spilla tid på att söka jobb hos företag som inte har vad du är ute efter.

Söker du deltidsjobb i Malmö eller Göteborg?

Bravura förmedlar inte bara deltidsjobb i Stockholm utan vi kan även hjälpa dig som är på jakt efter ett deltidsjobb i Göteborg, Malmö och i flera andra svenska städer. Vi är ett av de bemanningsföretag som växer snabbast på den svenska marknaden.

Sök bland lediga deltidsjobb

Han du söka jobb på deltid inom ditt område och på din ort.

Deltidsjobb