1. BRAVURA
  2. Jobba som konsult

Jobba som konsult

Välkommen att hitta ditt drömjobb som konsult hos oss! Som anställd hos Bravura har du massor av möjligheter. Vi ser till att du får den coaching och det stöd som gör att du kan trivas, utvecklas och må bra på jobbet.

Ditt första steg mot drömjobbet

Vill du hitta ditt drömjobb? Bygga upp ett konkurrenskraftigt cv? Eller testa en ny arbetsplats? Oavsett är ett jobb som konsult via Bravura en bra start på din karriär.

Om oss

Vi fokuserar på dig, så att du kan fokusera på ditt jobb

Vår idé är att i första hand fokusera på dig som är anställd hos oss, och i andra hand på dig som är vår uppdragsgivare. Det kanske låter konstigt, men vår långa erfarenhet visar att genom att vara bäst på att ta hand om dem vi rekryterar, så leder det till en win-win-win situation: för dig som är vår kund, för alla duktiga människor vi förmedlar, och i slutänden också för oss själva. I vårt manifest kan du läsa mer om hur vi tänker.

Fördelar med att jobba som konsult

Som konsult är du anställd av oss på Bravura men arbetar på uppdrag hos ett kundföretag. Ett konsultjobb ger dig både trygghet och stärker dina karriärmöjligheter.

Trygghet

En trygg anställning med bra villkor är grundläggande för att du ska kunna fokusera på att göra ett bra jobb, utvecklas och ha roligt. Bravuras konsulter har samma anställningstrygghet som hos andra arbetsgivare, och vi har kollektivavtal med flera fackförbund.

Nätverk

Många företag rekryterar uteslutande via Bravura, så om du vill få in en fot någonstans kan du dra nytta av vårt stora nätverk. För dig som är ny på arbetsmarknaden är konsultuppdrag ett bra sätt att testa olika uppdrag, knyta kontakter på flera företag och bygga upp ett konkurrenskraftigt cv.

Karriärcoach

Under hela ditt konsultuppdrag får du coachning och stöd av en kontaktperson på Bravura. Eftersom Bravura alltid har pågående rekryteringsprocesser går det att snabbt hitta nya uppdrag om du vill söka dig vidare i en annan riktning.

Hitta uppdraget som passar just dig

Bravura jobbar främst med två olika typer av konsultuppdrag: bemanning för tidsbegränsade uppdrag och konsultrekrytering. Vilken typ av konsultuppdrag vi förmedlar framgår tydligt i varje annons så att du alltid vet vad som gäller.

Börja som konsult och bli överrekryterad

Konsultrekrytering är vad vi på Bravura kallar ett upplägg där den uttalade intentionen från uppdragsgivaren är att anställa konsulten, så kallad överrekrytering. Uppdragstiden blir en ömsesidig testperiod där du som konsult har samma trygghet som en anställd.

Börja som konsult och bli överrekryterad

Testa olika roller med tidsbegränsade uppdrag

Vill du testa olika uppdrag och arbetsplatser för att få mer variation erbjuder Bravura tidsbegränsade konsultuppdrag. Det är aktuellt när företag har ett tydligt behov vid en arbetstopp eller vakanser som föräldraledighet. Det här är konsultuppdrag för dig som föredrar ett omväxlande yrkesliv där du får möjlighet att testa nya saker.

Konsulterna berättar

Konsultuppdrag ger Kim möjlighet att lära sig nytt

Genom konsultuppdrag har Kim Greuling kunnat testa på många roller och fått in foten på flera företag under sin karriär. I dag är han konsult via Bravura på Live it, där han arbetar på kundtjänstavdelning med att hjälpa kunder som har frågor kring sina bokningar.

En perfekt språngbräda för karriären

Sandra Magnusson ville ta nästa steg i sin karriär och testa en administrativ tjänst. Via Bravura hittade hon konsultuppdraget som masterdata-administratör på Dagab och tog chansen att prova på något helt nytt.

Alla får en utbildning i början med både teori och praktik

Agnes är konsult på Telia i Luleå. Här berättar hon om den härliga teamkänslan och stämningen på kontoret och om möjligheten att utvecklas och klättra internt.

Konsultchefen berättar

Så funkar det att jobba som konsult

Victoria Svanström är konsultchef på Bravura och som konsult är hon en av dem som du har mest kontakt med. Här berättar hon om hur det är att jobba som konsult och hur det skiljer sig från att vara anställd direkt på företaget.

Frågor och svar om att jobba som konsult

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna om att jobba som konsult. Du är alltid välkommen att höra av dig om du har fler frågor.


Vad innebär det att jobba som konsult?


Vad finns det för fördelar med att jobba som konsult?


Vad har jag som konsult för trygghet?


Vad innebär begreppet ambulerande?


Vad händer om jag blir sjuk?


Har jag som konsult rätt till semester?


Hitta drömjobbet

Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Hitta jobb på din ort

STOCKHOLM  |  GÖTEBORG  |  MALMÖ  |  ALLA ORTER

Trygghet för dig som anställd

Vi finns till för att stärka företag genom människor och människor genom jobb. I det syftet ingår att säkerställa kvalitet och trygghet till våra anställda och kunder. Därför är Bravura Sverige anslutna till kollektivavtal, ISO-certifierade samt auktoriserat bemanningsföretag och rekryteringsföretag.

Certifikat Bravura

Anslutna till kollektivavtal 

Vi är kollektivavtalsanslutna. Som anställd hos Bravura omfattas du av bemanningsavtalet mellan Kompetensföretagen och Unionen/Akademikerförbundet alternativt bemanningsavtalet mellan Kompetensföretagen och arbetstagarförbunden inom LO. Läs mer om certifiering, auktorisation och kollektivavtal här >>