1. BRAVURA
  2. Sommarjobb

Sommarjobb

Att söka sommarjobb med hjälp av Bravura är tryggt samtidigt som det ökar dina chanser att hamna på en arbetsplats där du kan utvecklas.

Hitta rätt sommarjobb

Om du är ute efter ett sommarjobb så är det dags att börja leta efter det. Är du ute tidigt har du större möjligheter att hitta ett sommarjobb i Stockholm, eller var du nu kommer att befinna dig. Att söka sommarjobb med hjälp av Bravura är tryggt samtidigt som det ökar dina chanser att hamna på en arbetsplats där du kan utvecklas.

Ett sommarjobb kan ge dig möjlighet att göra något riktigt roligt i sommar och kanske ge dig en ekonomisk grundplåt som ger större svängrum hela nästa termin. Många som sommarjobbar slipper ta fullt studielån. Att sommarjobba är också en chans att få referenser inför framtida jobbsökande.

Få hjälp att hitta sommarjobb inom IT

Om du utbildar dig inom IT är det en bra idé att söka ett sommarjobb i den branschen. Att skaffa sig arbetslivserfarenhet under studietiden är meriterande. Många företag som anlitar Bravura söker specifikt efter studenter som pluggar något som är intressant för företaget. Ofta kan du extrajobba även under terminerna, om du skulle vara intresserad av det. Även du som har flera års arbetslivserfarenhet kan vända dig till Bravura. Vi förmedlar både sommarjobb som inte kräver någon tidigare erfarenhet och vikariat där dina uppgifter är mer kvalificerade.

Vi på Bravura kan också hjälpa dig att få sommarjobb inom ekonomi och flera andra områden. IT och ekonomi är två branscher där behovet av sommarvikarier är stort, men Bravura arbetar med bemanning åt företag som även kan erbjuda sommarjobb inom till exempel försäljning och kundsupport.

Bravura gör det lättare att söka sommarjobb

Bravura anlitas av ett stort antal företag som vet av erfarenhet att vi är bra på att förmedla rätt person till rätt vikariat. Även för dig som ska söka sommarjobb 2021 är det en trygghet att göra det genom Bravura. Här är några fördelar med att låta oss hjälpa dig att hitta ett sommarjobb:

  • Vi tar hand om våra medarbetare och du har alltid någon att vända dig till för coaching eller om något känns fel på arbetsplatsen.
  • Många av de sommarjobb du kan söka genom oss annonseras inte ut någon annanstans.
    Gör du bra ifrån dig finns det alltid möjlighet att jobba mer.
  • Med Bravura har du större chans att hitta ett sommarjobb där just din utbildning eller erfarenhet kommer till användning.
  • Många som hittat ett sommarjobb via Bravura har slutat som fast anställda på företaget efter avslutad utbildning.

Om du låter oss hjälpa dig att söka sommarjobb 2021 behöver du inte lägga en massa tid på att höra efter med olika företag om de behöver sommarvikarier. Vi sammanför företag i behov av arbetskraft med driftiga personer som vill jobba.

Lediga sommarjobb i Göteborg och Malmö

Om du letar efter lediga sommarjobb i Malmö eller om du vill vikariera i Göteborg i sommar finns många företag som letar efter dig. Bravura är ett snabbt växande bemanningsföretag och vi finns på många orter i Sverige.

Sök bland lediga jobb

Han du söka jobb inom ditt område och på din ort.

Han du söka jobb inom ditt område och på din ort.