1. BRAVURA
  2. Våra tjänster

Våra tjänster

Människor som går i solen

Bemanning och rekrytering av Next Gen Professionals

Planerar ni att växa? Behöver ni ny kompetens? Eller behöver ni täcka upp under tillfälliga vakanser eller arbetstoppar? Låt oss underlätta er vardag. 

Vi hjälper er att växa

Bravura är ett bemanningsföretag och rekryteringsföretag med fokus på Next Gen Professionals, talanger i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Vi hyr ut personal och rekryterar inom IT/Tech, Business Administration, Sales & Customer Support.

Bravura kan hjälpa ert företag med rekrytering och bemanning för att ni ska kunna fokusera på verksamheten och ändå får rätt person på rätt plats. Vi har ett stort nätverk av kandidater och konsulter med goda vitsord från tidigare uppdrag. Det gör att vi kan hitta rätt kandidater snabbt och effektivt.

Enkelt att vara kund

Vår filosofi är att det ska vara enkelt att vara kund hos oss. Hos oss får du högsta engagemang och vi lovar att gå den extra milen för att hitta rätt kompetens till er, så att ni kan fokusera på er kärnverksamhet.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa ditt företag?

Lämna dina uppgifter i formuläret så återkommer vi till dig!

Behöver ni rekrytera eller hyra in konsulter?

Fyll i formuläret för att bli kontaktad idag!

Dina fördelar

Här är några fördelar med att anlita Bravura för bemanning och rekrytering

Minimera risk

Undvik dyra felrekryteringar genom att ta hjälp av oss som är experter

Öka flexibilitet

Skapa flexibilitet i din verksamhet genom att ta hjälp med bemanning och rekrytering vid rätt tillfällen

Nå er kandidatmålgrupp

Genom kunskap om kandidatmarknaden och datadriven annonsering når vi er målgrupp

Spar tid

Ni kan fokusera på er core business, medan vi hittar rätt kompetens

Få resultat

Få pålitliga resultat säkerställ att ni har rätt personal. Vi hjälper er att lyckas.

Lösningar för dina behov

Med våra lösningar får du rätt kompetens på plats, när du behöver det.Vi har ett starkt track record av lyckade rekryteringar och bemannar med konsulter på olika kompetensnivåer.Dessutom har vi massa kunskap om kandidatmarknaden och employer branding som vi gärna delar med dig.

Hyr först, rekrytera senare

En felrekrytering kostar både pengar och tid och om det blir fel behöver ofta hela processen göras om. Vi har en lösning som ger ett tryggt och flexibelt sätt att växa er verksamhet. Den kallas för riskfri rekrytering och innebär att ni inleder med att hyra in en konsult och fattar rekryteringsbeslut senare. Vi tar hela risken och står som arbetsgivare under perioden, varpå ni anställer personen om ni känner att det passar er.

Bemanning

Står ditt företag inför arbetstoppar, föräldraledigheter eller andra vakanser? Eller ska ni expandera och behöver ta in ny kompetens? Med bemanning skapar ni flexibilitet genom att hyra in tillfällig personal och kompetens under de perioder då behov finns. Vi har arbetsgivaransvar, säkerställer rätt uppföljning, ser till att kollektivavtalen följs och att både du och konsulterna är nöjda.

Rekrytering

Vi hjälper företag att rekrytera Next Gen Professionals - det vill säga talanger i början av karriären. Rekrytering är ett tidskrävande hantverk som kräver målgruppsinsikter och effektiva arbetssätt för att lyckas. Att rekrytera fel kan bli både dyrt och tidskrävande. Därför hjälper vi dig, så att du kan fokusera på din core business.

Studentbemanning

Med vår hjälp kan ni hyra in studenter för att bemanna verksamheten. Studentbemanning är en tjänst som hjälper er att säkerställa riktigt duktig personal på plats vid de tillfällen då ni behöver.

Områden

Vi hjälper er att tillsätta talanger med 0-8 års erfarenhet och vi har ett starkt track record av lyckade tillsättningar.

Vi jobber med IT/TECH

IT/Tech

Systemutvecklare, Ingenjörer, Testare, IT-projektledare, IT-support, Fält-tekniker med mera.

Vi jobbar med Business Administraiton

Business Administration

Redovisningsekonomer, Ekonomiassistenter Inköpare Logistiker, Administratörer, HR-specialister med mera.

Vi jobbar me Sales & Customer Support

Sales & Customer Support

Kundtjänstmedarbetare, Account Managers, Innesäljare, Ordermottagare, Digital Marketing Specialist med mera.

Samarbeten / case studies

Här är ett litet urval av samarbetspartners som vi hjälper med konsulter och rekryteringar.

Mer om oss

Vårt syfte

Vi finns till för att stärka företag genom människor och människor genom jobb och vi drivs av att ständigt förbättra matchningen av kompetens. Idag är vi ett av de snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretagen i Sverige.

Next Gen Professionals

Vi hittar talanger med 0-8 års erfarenhet inom områdena IT/Tech, Business Administration och Sales & Customer Support. Vi kallar målgruppen för Next Gen Professionals och vi förstår den, eftersom vi själva är den.

Nöjda kunder

Vårt mål är att ha nöjdast kunder i branschen. Detta följer vi upp löpande och enligt enligt en oberoende mätning från Svenskt Kvalitetsindex (SKI) har vi betydligt nöjdare kunder än branschgenomsnittet. Det som våra kunder ser som särskiljande egenskaper är:

  • Engagemang
  • Enkelhet
  • Pålitlighet
  • Tillgänglighet
Bravura Smiley

Trygghet för kunder och anställda

Bravura Sverige är ISO-certifierade inom kvalitet och miljö, auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag av Kompetensföretagen och alla våra anställda är anslutna till kollektivavtal. Det innebär en trygghet för både kunder och medarbetare.

Fördomsfria urval genom kompetensbaserad rekrytering

En kompetensbaserad rekrytering hjälper er att undvika dyra felrekryteringar och tar bort magkänslan vid urval, då man baserar urvalet på sakliga grunder. Alla ansökningar bedöms utifrån samma egenskaper och krav.

Vill du ha insikter om rekrytering och kandidatmarknaden

Här är några artiklar som kanske kan intressera dig