1. BRAVURA
 2. Bemanning och rekrytering

Bemanning och rekrytering

Vill du nå de mest engagerade personerna som ger ett lyft till din verksamhet? Vi jobbar med bemanning och rekrytering och är ganska säkra på att de du söker finns hos oss. Hör av dig så ser vi efter tillsammans.

Våra tjänster - rekrytering och bemanning - Bravura

Så hjälper vi er att växa

Planerar ni att växa? Behöver ni ny kompetens? Måste ni täcka upp under tillfälliga vakanser eller arbetstoppar? Med Bravura får du ett stöd i den processen som gör att du kan fokusera på annat och lita på att vi gör jobbet. Vi tar ett helhetsgrepp om er rekrytering och ser till att rätt person hamnar på rätt plats. Våra rekryterare har de bästa förutsättningarna i branschen när det kommer till att hitta just de personer som ni söker.

Tjänsteerbjudande

Bravura är ett bemanningsföretag och rekryteringsföretag. Vi rekryterar och hyr ut personal inom fyra områden:

 • Talanger med 0-5 års erfarenhet
 • Specialister med 5+ års erfarenhet
 • Chefer och nyckelkompetens
 • IT-kompetens

Bravura hjälper ert företag med rekrytering och bemanning för att ni ska kunna fokusera på verksamheten och ändå får rätt person på rätt plats. Vi har ett stort nätverk av kandidater och konsulter med goda vitsord från tidigare uppdrag. Det gör att vi kan hitta rätt kandidater snabbt och effektivt.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa ditt företag?

Lämna dina uppgifter i formuläret så kontaktar vi dig. Vi ser fram emot att höra mer om dina behov!

Möter dina behov av specialisering

Beroende på era förutsättningar och behov sätter Bravura ihop en rekryterings- och bemanningslösning som passar just er. Vi har många lyckade rekryteringar i ryggen och vet hur vi bemannar på olika kompetensnivåer, till olika roller och för olika typer av företag. Vi är organiserade i fyra rekryteringsområden där varje område har egna team med rekryteringsexperter. På så vis kan vi möta dina behov av specialisering och säkerställa rätt matchning utifrån din organisations behov.

Tjänsteerbjudande

Talanger med 0-5 års erfarenhet

Vi hjälper företag att växa genom bemanning och rekrytering av det som brukar kallas Next Gen Professionals, dvs människor i början av karriären. Vi erbjuder dem jobb och hjälper dem att klara sina uppdrag på bästa sätt.

 • Människor i början av karriären
 • Nyexad kompetens
 • Traineeprogram ​
 • Studenter ​för extrajobb

Hyr eller rekrytera personal i början av karriären. Eller varför inte en kombination av båda? Vi hittar en lösning som passar era behov.

Specialister med 5+ års erfarenhet

Behöver ni rekrytera mer erfarna personer? Vi hjälper er att rekrytera kvalificerad kompetens med minst 5 års erfarenhet. Våra rekryterare jobbar nära dig för att söka upp och attrahera de bästa kandidaterna som passar din organisation.

 • Engineering
 • Finance
 • Business Administration
 • Sales
Rekrytering av specialister och kvalificerad kompetens

Chefer och nyckelkompetens

Inom området som vi kallar för Executive jobbar vi med rekrytering på chefsnivå. Vi rekryterar till ledande befattningar och nyckelroller hos våra kunder. Våra erfarna rekryterare har flera lyckade matchningar i bagaget och stöttar er genom hela rekryteringsprocessen.

 • C-level
 • V-level
 • D-Level
 • Board Members

IT-kompetens

Vi har ett nischad team med specialister som enbart jobbar med IT-profiler. De jobbar nära dig och din organisation för att söka upp och attrahera de bästa kandidaterna inom IT.

 • Utveckling & Programmering​
 • Data & Analys​
 • IT-säkerhet​
 • IT-arkitektur ​
 • Projektledning​

Vårt motto: med kunden strax utanför centrum

Vår idé är att i första hand fokusera på våra egna anställda, och i andra hand på våra uppdragsgivare. Genom att rekrytera de mest engagerade, coacha dem och ge dem möjlighet att utvecklas, så kan vi erbjuda våra kunder de mest kompetenta resurserna när deras personalbehov uppstår. Det kanske låter konstigt, men vår långa erfarenhet visar att genom att hela tiden vara bäst på att ta hand om dem vi rekryterar, så leder det till en win-win-win-situation: för våra kunder, för alla duktiga människor vi förmedlar och i slutänden också för oss själva.

Vi jobbar med bland annat hälsoplaner, inspirationsföreläsningar och coachande samtal för alla anställda. Vi har gjort det under femton framgångsrika år nu, och genom det skapat och utvecklat ett unikt erbjudande som vi hoppas att du vill veta mer om.

Så säger kunderna

Här kan du läsa om några av våra samarbetspartners och deras upplevelse av att jobba med Bravura.

Bravura är intresserade, närvarande och snabba. De vill mycket och är alltid fullt engagerade i samarbetet.

- Telia Company

Bravura förstår vår affär, behoven och profilen vi söker. De har visat snabbhet och pricksäkerhet i leveransen av konsulter.

- Dagab

Viktigast är att rekryteraren förstår behoven och tar sig tid att lära känna företaget och arbetsplatsen. Hos Bravura finns det engagemanget.

- APL

Genom Bravura har vi rekryterat till flera nyckelpositioner och även breddat organisationen med nya roller som inte funnits tidigare.

- Senseair

Det här får du på köpet...

Fördomsfria urval genom kompetensbaserad rekrytering

Vi jobbar med kompetensbaserad metodik i alla rekryteringsprocesser. Genom våra arbetssätt säkerställer vi fördomsfria urval baserade på fakta, kompetens och potential istället för subjektiv magkänsla.

Trygghet för anställda och kunder

Bravura Sverige AB är ISO-certifierade inom kvalitet och miljö, auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag av Kompetensföretagen och alla våra anställda är anslutna till kollektivavtal. Det innebär en trygghet för både dig som kund och alla medarbetare.

Tillgång till stort kandidatnätverk

Visste du att vi får in 12 000 jobbansökningar varje månad? Vi har nätverken och metoderna på plats för att snabbt nå ut till rätt målgrupp och skapa intresse för era jobberbjudanden.

Bli kontaktad idag

Fyll i dina uppgifter i formuläret så kontaktar vi dig!