1. BRAVURA
  2. Våra tjänster

Våra tjänster

Vill du nå de mest engagerade personerna som ger ett lyft till din verksamhet? Vi jobbar med bemanning och rekrytering och är ganska säkra på att de du söker finns hos oss. Hör av dig så ser vi efter tillsammans.

Våra tjänster - rekrytering och bemanning - Bravura

Bemanning och rekrytering efter era behov

Planerar ni att växa? Behöver ni ny kompetens? Måste ni täcka upp under tillfälliga vakanser eller arbetstoppar? Med Bravura får du ett stöd i den processen som gör att du kan fokusera på annat och lita på att vi gör jobbet. Vi tar ett helhetsgrepp om er rekrytering och ser till att rätt person hamnar på rätt plats. 

Så hjälper vi er att växa

Bravura är ett bemanningsföretag och rekryteringsföretag med fokus på Next Gen Professionals, det vill säga talanger i början av karriären med noll till åtta års erfarenhet. Vi hyr ut personal och rekryterar inom framför allt IT och tech, business administration och sales & customer support.

Bravura hjälper ert företag med rekrytering och bemanning för att ni ska kunna fokusera på verksamheten och ändå får rätt person på rätt plats. Vi har ett stort nätverk av kandidater och konsulter med goda vitsord från tidigare uppdrag. Det gör att vi kan hitta rätt kandidater snabbt och effektivt.

Enkelt att vara kund

Ett genuint intresse i kombination med stor kunskap om bemanning och rekrytering innebär att vi hittar rätt kandidat för just er verksamhet. Vi har ett stort nätverk av kandidater och konsulter med goda vitsord från tidigare uppdrag. Vårt mål är att det ska vara enkelt att vara kund hos oss. Vi värderar engagemang högt på Bravura och för dig och ditt företag betyder det att vi bryr oss lika mycket om er affär som ni själva gör.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa ditt företag?

Lämna dina uppgifter i formuläret så återkommer vi till dig!

Bli kontaktad idag

Lämna dina uppgifter i formuläret så kontaktar vi dig. Vi ser fram emot att höra mer om dina behov!

Fördelar med att anlita Bravura

Du vinner mycket på att låta Bravura ta hand om rekrytering och bemanning.

Minimera risk

Du undviker dyra felrekryteringar genom att ta hjälp av Bravuras expertis.

Större flexibilitet

Att använda bemanning och rekrytering vid rätt tillfälle ger flexibilitet i verksamheten.

Nå rätt målgrupp

Träffsäker rekrytering tack vare datadriven annonsering och Bravuras stora kunskap om kandidatmarknaden.

Spara tid

Låt Bravura hitta rätt kompetens – så kan du fokusera på kärnverksamheten och driva företaget framåt.

Pålitliga resultat

Du kan lita på oss. Bravura säkerställer att ni har rätt person på rätt plats när det gäller.

Engagerad partner

Med Bravura får du en partner som bryr sig lika mycket om din affär som du själv gör.

Nöjdast kunder i branschen

Vårt mål är att ha nöjdast kunder i branschen. Enligt en oberoende mätning från Svenskt Kvalitetsindex (SKI) är våra kunder betydligt nöjdare än genomsnittet i branschen. De egenskaper som särskilt uppskattas jämfört med våra branschkollegor är:

  • Engagemang
  • Enkelhet
  • Pålitlighet
  • Tillgänglighet

Så säger kunderna

Här kan du läsa om några av våra samarbetspartners och deras upplevelse av att jobba med Bravura.

Bravura är intresserade, närvarande och snabba. De vill mycket och är alltid fullt engagerade i samarbetet.

- Telia Company

Bravura förstår vår affär, behoven och profilen vi söker. De har visat snabbhet och pricksäkerhet i leveransen av konsulter.

- Dagab

Viktigast är att rekryteraren förstår behoven och tar sig tid att lära känna företaget och arbetsplatsen. Hos Bravura finns det engagemanget.

- APL

Genom Bravura har vi rekryterat till flera nyckelpositioner och även breddat organisationen med nya roller som inte funnits tidigare.

- Senseair

Lösningar för dina behov

Beroende på era förutsättningar och behov sätter Bravura ihop en rekryterings- och bemanningslösning som passar just er. Vi har många lyckade rekryteringar i ryggen och vet hur vi bemannar på olika kompetensnivåer, till olika roller och för olika typer av företag. Bravura fokuserar främst på så kallade Next Gen Professionals, det vill säga talanger i början av sin karriär. Utöver att vara proffs på rekrytering har vi genom åren samlat på oss stor kunskap om kandidatmarknaden och employer branding– den kunskapen delar vi gärna med dig!

Hyr först - rekrytera senare

En felrekrytering kostar både pengar och tid och om det blir fel behöver du ofta göra om hela processen. Med Bravuras metod kan du på ett tryggt och flexibelt sätt utöka er verksamhet. Vi kallar det för riskfri rekrytering vilket innebär att ni börjar med att hyra en konsult via Bravura och fattar rekryteringsbeslutet senare. Bravura tar hela risken och står som arbetsgivare i början. Först efter att ni har sett att allt fungerar som det ska går ni vidare med en eventuell anställning.

Hyr först - rekrytera senare

Bemanning

Står ditt företag inför arbetstoppar, föräldraledigheter eller andra vakanser? Eller ska ni expandera och behöver ta in ny kompetens som ni aldrig rekryterat förut? Genom att hyra in tillfällig personal och kompetens genom bemanning skapar ni en flexibilitet i verksamheten under de perioder när det behövs. När Bravura tar hand om bemanningen tar vi arbetsgivaransvar, sköter uppföljning, säkerställer att kollektivavtal följs och att både du och konsulterna känner sig trygga och nöjda.

Bemanning

Rekrytering

Rekrytering är ett tidskrävande arbete som kräver såväl djupgående målgruppsinsikter som effektiva arbetssätt för att lyckas. Att rekrytera fel är ofta dyrt och det tar upp tid och resurser att göra om. Därför tjänar du alltid på att göra det rätt från början. Med Bravura som partner kan du vara trygg i att rekryteringen blir bra och du kan fokusera på verksamheten under tiden.

Rekrytering

Studentbemanning

Bravura jobbar också med studentbemanning som är ett flexibelt sätt att bemanna verksamheten. Vi hjälper er att hyra in studenter så att ni har duktig personal på plats när det verkligen behövs.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa ditt företag?

Fyll i dina uppgifter i formuläret så kontaktar vi dig!

Branscher

På Bravura arbetar vi främst med IT & tech, business administration och sales & customer support. Vi hjälper er att tillsätta Next Gen Professionals – talanger med noll till åtta års arbetslivserfarenhet.

Vi rekryterar inom bransch IT och teknik

IT/Tech

Systemutvecklare, Ingenjörer, Testare, IT-projektledare, IT-support, Fält-tekniker med mera.

Vi rekryterar inom ekonomi och administration

Business Administration

Redovisningsekonomer, Ekonomiassistenter Inköpare, Logistiker, Administratörer, HR-specialister med mera.

Vi rekryterar inom kundtjänst och försäljning

Sales & Customer Support

Kundtjänstmedarbetare, Account Managers, Innesäljare, Ordermottagare, Digital Marketing Specialist med mera.

Mer om oss

Vårt syfte

Vi finns till för att stärka företag genom människor och människor genom jobb och vi drivs av att ständigt förbättra matchningen av kompetens. Högt engagemang är vår grej och för oss betyder det att våra kunder känner att vi bryr oss lika mycket om dem och deras affär som de själva gör. Våra kunder är i dag nöjdare än branschgenomsnittet och vi är ett av de snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretagen i Sverige.

Next Gen Professionals

Bravuras fokus ligger på talanger i början av karriären med noll till åtta års erfarenhet inom områdena IT & tech, business administration och sales & customer support. Vi kallar dem Next Gen Professionals och vi förstår den målgruppen på djupet eftersom vi själva också är den.

Trygghet för kunder och anställda

Bravura Sverige AB är ISO-certifierade inom kvalitet och miljö, auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag av Kompetensföretagen och alla våra anställda är anslutna till kollektivavtal. Det innebär en trygghet för både dig som kund och alla medarbetare.

Fördomsfria urval genom kompetensbaserad rekrytering

Bravura arbetar med kompetensbaserad rekrytering vilket hjälper er att undvika dyra felrekryteringar. Den här metoden tar bort magkänslan vid urvalet eftersom den baseras på sakliga grunder. Alla ansökningar bedöms utifrån samma egenskaper och krav.

Vill du ha insikter om rekrytering och kandidatmarknaden

Här är några artiklar som kanske kan intressera dig