1. BRAVURA
  2. Om oss

Om oss

Engagerar de mest engagerade sedan 2008

Vi jobbar med bemanning och rekrytering, men framför allt jobbar vi med människor. Vår uppgift är att matcha alla dem som söker intressanta jobb och utmaningar, med företag där deras talang och erfarenhet kommer till sin rätt och kan utvecklas. För att möta våra uppdragsgivares önskemål engagerar vi de mest engagerade, och vi coachar dem till att bli den bästa versionen av sig själva.

Vi skiljer oss åt genom att sätta våra anställda, och dem vi förmedlar, i första rummet. Det har sedan 2008 visat sig vara det bästa för dig som är uppdragsgivare, för dig som söker jobb och för oss själva som företag.

5 snabba om Bravura

Funnits sedan 2008

Grundat 2008 av två studenter 2008​ på KTH i Stockholm. De började med att hyra ut sina kursare på IT-uppdrag. Därefter har Bravura vuxit organiskt till att bli en av de främsta i branschen.

Förmedlar jobb på flera orter

Bravura finns på flera orter och förmedlar jobb i hela Sverige samt i Norge och Finland.

Rekrytering & bemanning​

Rekryterar och hyr ut personal inom fyra områden: talanger med 0-5 års erfarenhet, specialister med 5+ års erfarenhet, chefer samt IT-kompetens.

Vill bli bäst i världen

Grundidén från dag ett har varit att stärka företag genom människor och människor genom jobb. Vi har ambitionen att en dag vara bäst i världen på det vi gör.​

Employees first - clients second

Vår filosofi är att fokusera främst på våra medarbetare, för att de ska kunna fokusera på kunderna.​

Vårt tjänsteerbjudande

Vill du nå de mest engagerade personerna som ser fram emot att ge din verksamhet ett lyft? Vi är ganska säkra på att de du söker finns hos oss.

Vi rekryterar och hyr ut personal inom fyra områden:

  • Talanger med 0-5 års erfarenhet
  • Specialister med 5+ års erfarenhet
  • Chefer och nyckelkompetens
  • IT-kompetens

Är du kund? Välkommen! Söker du jobb? Hjärtligt välkommen!

Vår idé är att i första hand fokusera på dig som är anställd hos oss, och i andra hand på dig som är vår uppdragsgivare. Det kanske låter konstigt, men vår långa erfarenhet visar att genom att vara bäst på att ta hand om dem vi rekryterar, så leder det till en win-win-win situation: för dig som är vår kund, för alla duktiga människor vi förmedlar, och i slutänden också för oss själva.

Vi jobbar med bland annat hälsoplaner, inspirationsföreläsningar och coachande samtal för alla anställda. Vi har gjort det under femton framgångsrika år nu, och genom det skapat och utvecklat ett unikt erbjudande som vi hoppas att du vill veta mer om.

Vill du veta mer? Klicka på knappen nedan för att läsa mer i vårt manifest.

Gör karriär genom Bravura

Via Bravura kan du jobba som konsult eller bli rekryterad till någon av våra uppdragsgivare. Vi söker även efter duktiga kollegor som vill göra karriär internt hos oss. Här är de senaste jobben.

Optimization Client Services Analyst till TriOptima/OSTTRA | Stockholm

Försäljning
Heltid, Rekrytering, 2024-06-20

Client Relations/Costumer Sucess Manager till TriOptima/OSTTRA | Stockholm

Försäljning
Heltid, Rekrytering, 2024-06-20

Fälttekniker till ledande bolag i sin bransch | Stockholm

IT
Heltid, Konsultuppdrag, 2024-06-20

Projektledare till Lipus | Stockholm

Övrigt
Heltid, Rekrytering, 2024-06-20

Mer om oss

Hållbarhet

Vårt löfte att växa hållbart innebär att ta ansvar för den roll vi spelar i vårt gemensamma samhälle. Det innebär vilken typ av bolag vi väljer att vara, vilken arbetsgivare vi är, samt hur vi agerar som samarbetspartner. 

Trygghet för kunder och anställda

Bravura Sverige är ISO-certifierade, auktoriserat bemanningsföretag och rekryteringsföretag och våra anställda är anslutna till kollektivavtal. Läs mer här >>

Kompetensbaserad rekrytering

Vi jobbar med kompetensbaserad metodik i alla rekryteringsprocesser. Genom våra arbetssätt säkerställer vi fördomsfria urval baserade på fakta, kompetens och potential istället för subjektiv magkänsla.

Kompetensbaserad rekrytering

Våra kontor

Bravura finns på flera orter i Sverige och vi har även kontor i Norge och Finland.