1. BRAVURA
  2. Om oss

Om oss

Alla vill rekrytera de mest engagerade talangerna. Vi också. Och alla vill kunna erbjuda sina kunder de mest engagerade konsulterna. Vi också. Alla gör dock inte allt som krävs för att ta hand om de bästa talangerna, och ge dem förutsättningar att klara sina utmaningar på bästa sätt. Men det gör vi. Det är så vårt erbjudande till dig som uppdragsgivare blir unikt och kanske det mest intressanta du kan hitta på marknaden.

Med oss själva i centrum sedan 2008

Vår idé är att i första hand fokusera på våra anställda, och i andra hand på våra uppdragsgivare. Det kanske låter konstigt, men vår långa erfarenhet visar att genom att vara bäst på att ta hand om dem vi rekryterar, så leder det till en win-win-win-situation: för alla duktiga människor vi förmedlar, för våra kunder och i slutänden också för oss själva.

Bravura har funnits sedan 2008 och har sedan dess vuxit till att bli en av de främsta aktörerna inom rekrytering och bemanning. Grundidén från dag ett har varit att stärka företag genom människor och människor genom jobb. Vi har ambitionen att en dag vara bäst i världen på det vi gör. Men vi börjar med att vara bäst i din värld, och hjälpa dig att nå ditt mål. Lyckas vi med det så kommer vi varje dag lite närmare vårt eget.

Tjänsteerbjudande

Vill du nå de mest engagerade personerna som ser fram emot att ge din verksamhet ett lyft? Vi är ganska säkra på att de du söker finns hos oss.

Vi rekryterar och hyr ut personal inom fyra områden:

  • Talanger med 0-5 års erfarenhet
  • Specialister med 5+ års erfarenhet
  • Chefer och nyckelkompetens
  • IT-kompetens

Vårt motto: med kunden strax utanför centrum

Vår idé är att i första hand fokusera på våra egna anställda, och i andra hand på våra uppdragsgivare. Genom att rekrytera de mest engagerade, coacha dem och ge dem möjlighet att utvecklas, så kan vi erbjuda våra kunder de mest kompetenta resurserna när deras personalbehov uppstår. Genom att hela tiden vara bäst på att ta hand om dem vi rekryterar, så leder det till en win-win-win-situation: för våra kunder, för alla duktiga människor vi förmedlar och i slutänden också för oss själva som bolag. Vi jobbar med bland annat hälsoplaner, inspirationsföreläsningar och coachande samtal för alla anställda. Vi har gjort det under femton framgångsrika år nu, och genom det skapat och utvecklat ett unikt erbjudande som vi hoppas att du vill veta mer om.

Employees first - clients second

För att ge alla engagerade människor vi rekryterar möjlighet att må bra och utvecklas jobbar vi utifrån tre områden: hälsa, karriär och gemenskap.

Hälsa

Vi tror på att ha en aktiv livsstil och att jobba hållbart för att kunna prestera på topp i sin yrkesroll. Alla på Bravura får därför tillgång till olika förmåner som främjar hälsa och välmående. Några exempel är digitala träningspass live med möjlighet att träna tillsammans och hälsoutmaningar mellan olika deltagare och grupper.

Karriär

Att vara en del av Bravura ska betraktas som en kvalitetsstämpel. Förutom de erfarenheter alla får hos uppdragsgivaren stöttar och coachar vi därför aktivt våra anställda i sina karriärer på flera sätt, till exempel genom personlig karriärcoachning som stödjer, vässar och utmanar.

Gemenskap

För att alla anställda både ska bli skickliga som individer och känna sig som del av en helhet, oavsett var de jobbar, erbjuder vi till exempel inspirationsföreläsningar om allt från kost och hälsa till presentationsteknik och ny teknik. Därtill anordnar vi arrangemang med möjlighet träffas och få möjlighet att nätverka – t ex after work, gemensam löpträning och studiebesök.

Gör karriär genom Bravura

Via Bravura kan du jobba som konsult eller bli rekryterad till någon av våra uppdragsgivare. Vi söker även efter duktiga kollegor som vill göra karriär internt hos oss.

Karriär via Bravura

Anlita oss vid nästa rekrytering

Vi är experter på rekrytering och bemanning. Med hjälp av oss kan ni växa er personalstyrka. Vi hjälper er att tillsätta allt från nyckelpositioner till att bemanna kortare uppdrag och vi har ett starkt track record inom samtliga av våra affärsområden: talanger med 0-5 års erfarenhet, specialister med 5+ års erfarenhet, chefer och IT-kompetens.

Mer om oss

Hållbarhet

Vårt löfte att växa hållbart innebär att ta ansvar för den roll vi spelar i vårt gemensamma samhälle. Det innebär vilken typ av bolag vi väljer att vara, vilken arbetsgivare vi är, samt hur vi agerar som samarbetspartner. 

Trygghet för kunder och anställda

Bravura Sverige är ISO-certifierade, auktoriserat bemanningsföretag och rekryteringsföretag och våra anställda är anslutna till kollektivavtal. Läs mer här >>

Kompetensbaserad rekrytering

Vi jobbar med kompetensbaserad metodik i alla rekryteringsprocesser. Genom våra arbetssätt säkerställer vi fördomsfria urval baserade på fakta, kompetens och potential istället för subjektiv magkänsla.

Kompetensbaserad rekrytering

Våra kontor

Bravura finns på flera orter i Sverige och vi har även kontor i Norge och Finland.