1. BRAVURA
  2. Extrajobb

Extrajobb

Ett extrajobb är ett jobb som hinns med utöver våra ordinarie sysslor. Det kan vara på fasta tider, vecka efter vecka eller så kan du ha olika mycket extrajobb olika månader, beroende på vad du har för behov för stunden.

Extrajobb

Ett extrajobb är ett jobb som hinns med utöver våra ordinarie sysslor. Det kan vara på fasta tider, vecka efter vecka eller så kan du ha olika mycket extrajobb olika månader, beroende på vad du har för behov för stunden. Hos Bravura kan du söka extrajobb och få goda chanser att få jobba så mycket du själv vill.

Olika typer av extrajobb

Här är några av de kategorier av extrajobb du kan hitta med hjälp av Bravura:

  • Extrajobb hemifrån
  • Extrajobb student
  • Extrajobb helger

Extrajobb du kan sköta hemifrån är en typ av jobb som vi ser mer och mer av. Ett extrajobb på distans har flera fördelar, bland annat att du kan utföra jobbet oavsett var du befinner dig. Du brukar bara behöva en dator och en pålitlig uppkoppling. Extrajobb för studenter är en annan stor kategori hos oss. Många av de företag vi samarbetar med kan erbjuda extrajobb för studenter som vill ha erfarenhet från den bransch de utbildar sig inom. Det kan handla om sommarjobb eller om extrajobb på helger. På helger är det ofta extra bra betalt. Många studenter som väljer att söka extrajobb genom Bravura slipper ta fullt studielån.

Hitta extrajobb inom IT och ekonomi

Bravura jobbar med bemanning och rekrytering i många branscher men inom vissa finns det fler jobb än andra. Att hitta extrajobb inom IT är ganska enkelt idag. Inte minst som konsult. Vi har också extrajobb för dig som till exempel kan tänka dig att stå i butik eller jobba med kundsupport. Då har vi bara gett några få exempel på branscher där du kan hitta jobb genom Bravura.

Anledningar att välja Bravura

Vi på Bravura vill vara det självklara valet för “Next Gen Professionals”. Alltså målmedvetna och proffsiga talanger med upp till åtta års arbetslivserfarenhet. Att söka extrajobb genom Bravura är enkelt och det är viktigt för oss att våra medarbetare lyckas med sina karriärer. Samtidigt hjälper vi företag att växa genom lyckade rekryteringar när det finns behov av personal, kanske med kort varsel. Många av de jobb du kan söka hos oss finns bara här och bygger på att vi på Bravura haft ett långt samarbete med företaget som söker extrapersonal.

Söker du extrajobb i Stockholm eller Göteborg?

Även om vi har många jobb att erbjuda i storstäderna så växer Bravura i snabb takt och vi finns idag i flera städer. Du som vill söka extrajobb i Göteborg, Stockholm och Malmö har stora möjligheter att hitta ett jobb som passar perfekt utifrån din bakgrund och de ambitioner du har.

Sök bland lediga extrajobb

Han du söka jobb på deltid inom ditt område och på din ort.

Sök bland lediga extrajobb