1. BRAVURA
  2. Är du en next gen talent?

Är du en next gen talent?

...inom Engineering eller IT

Vi hjälper dig att starta din karriär med Talent program

Tar du snart examen inom Engineering eller IT? Vi på Bravura hjälper dig att få en kickstarta efter examen. Som medlem i vårt nätverk kan du bli aktuell för kommande Talent Programs och övriga intressanta jobb/uppdrag. Ditt första steg startar med att du registrerar dig hos oss.

Så ansöker du till Talent program

Först gör du en intresseanmälan där du får svara på ett antal frågor om din utbildning. Därefter är nästa steg en så kallad Career session och därefter kan vi matcha dig mot kommande Talent programs och andra spännande uppdrag.

Registrera dig

Registrera din profil och svara på några snabba frågor om din utbildning. Du hittar länk till registreringen nedan.

Career session

Om du kvalificerar dig tar vi kontakt med dig för en så kallad Career session, för att gemensamt utforska ditt nästa karriärsteg. Därefter är vår ambition att matcha dig med en passande arbetsgivare.

Du blir matchad och går vidare

När ett Talent program eller relevant jobb dyker upp hör vi av oss och bjuder in till en djupintervju och presenterar en konkret möjlighet.

Dina kvalifikationer

Det här nätverket är till för dig som har eller får examen inom Engineering eller IT. I ett första steg får du svara på ett antal frågor för att kvalificera. Kvalifikationer för att ingå i vårt nätverk och bli aktuell för Talent programs är:

  • Eftergymnasial utbildning inom Engineering eller IT (examen 2024 eller 2025). Relevanta utbildningsområden är inom IT, ingenjörsinriktningar, maskinteknik, mekanik, automation eller el eller liknande-
  • Språkkunskaper i svenska och engelska
  • Starkt tekniskt intresse

Vad händer sen?

Efter vår Career session och samtal är vår ambition att matcha dig med pågående eller kommande uppdrag och eventuella Talent Programs. Därefter går du vidare till en testprocess som ett nästa steg. När en möjlighet för Talent program eller matchande jobb dyker upp hör vi av oss. Då är ett nästa steg en djupintervju där vi kan presentera en konkret möjlighet.

Din anställning under ett talangprogram

När du genomför ett Talent program är du konsult via oss under tolv månader och genomför programmet hos någon av våra kunder. Efter det får du möjlighet till en anställning direkt hos företaget. Under programmet får du lära dig allt du behöver för att fortsätta växa och bygga din karriär.

Att vara anställd av Bravura under tiden du genomför ett Talent program innebär massor av fördelar. Vår idé är att i första hand fokusera på dig som är anställd hos oss, och i andra hand på våra uppdragsgivare. För att ge dig och alla engagerade människor vi rekryterar möjlighet att må bra och utvecklas jobbar vi utifrån tre områden:

  • hälsa
  • karriär
  • gemenskap

Det innebär bland annat har tillgång till en hälsoapp, blir inbjuden till digitala träningspass, inspirationsföreläsningar och annat kul. Dessutom har du en konsultchef som stöttar och coachar dig i din utveckling.

Är du arbetsgivare?

Vi sätter ihop ett Talent program utifrån era behov

Syftet med ett Talent program är att fylla framtida kompetensgap inom områden som Engineering och IT, som är de största bristkompetenserna idag. Vill ni rekrytera morgondagens ingenjörer och IT-kompetens? Hör gärna av dig så berättar vi mer om vad vårt erbjudande kan ge dig.