1. BRAVURA
 2. Rekrytering inom marknadsföring

Rekrytering inom marknadsföring

Bravura hjälper er att hitta rätt kompetenser och talanger inom marknadsföring. Klicka på knappen för att bli kontaktad eller läs mer nedan.

Rekrytera kompetens inom marknadsföring

Att göra rätt rekrytering inom marknadsföring är ofta avgörande när det handlar om ett företags möjlighet att nå ut till sin målgrupp. Genom Bravura kan ni hitta konsulter som kan göra en insats just när det behövs som bäst, eller få hjälp med att tillsätta en fast tjänst. Att göra en felrekrytering kan vara kostsamt och i Bravura har ni en partner med lång erfarenhet av bemanning inom många olika branscher.

Behöver ni rekrytera kompetens inom marknadsföring?

Fyll i formuläret och bli kontaktad idag!

Söker du ett rekryteringsföretag som kan kommunikation?

Efter att ha arbetat länge med rekrytering och personaluthyrning är vi kända bland både företag och arbetssökande i det växande antal städer där Bravura är verksamt. Vi arbetar alltså inte bara med rekrytering inom kommunikation i Stockholm utan vi finns på många orter i Sverige. Goda kommunikatörer ska kunna representera ert företag på ett bra sätt och hjälpa er att bygga såväl ert varumärke som era kundrelationer.

Anlita Bravura för rekrytering inom marknadsföring och kommunikation

Vi vet att det krävs god analytisk förmåga, uppdaterad kunskap och lyhördhet för att lyckas inom marknad och kommunikation. Genom Bravura kan du hitta unga och lovande marknadsförare med rätt utbildning och erfarenhet från uppdrag som liknar det ni har att erbjuda. Behöver du hjälp med rekrytering inom kommunikation så är det helt enkelt ett område där vi är riktigt starka. Med Bravura får ni en partner som:

 • Erbjuder säker rekrytering, ni hyr personal tills ni vet att ni har rätt person
 • Hittar rätt person snabbt eftersom vi redan har dem i vårt nätverk
 • Hyr ut personal med kollektivavtal
 • Har lång erfarenhet av såväl rekrytering av nyckelpersoner som uthyrning av sommar- och sjukvikarier
 • Jobbar med rekrytering inom marknad och kommunikation på era villkor

Kommunikationschef eller kommunikatör

Bravura åtar sig rekrytering av en kommunikationschef och andra höga poster i många branscher, men vi åtar oss också rekrytering av en kommunikatör när ni har tillfälligt behov av extra personal. Det spelar alltså ingen roll om ni föredrar arbetssökande som är ute efter ett enklare extrajobb som inte kräver så mycket erfarenhet eller om du ni vill ha någon med ett starkt CV som redan har en framgångsrik karriär.

Rekrytering inom digital marknadsföring

Att nå ut i digitala medier blir allt viktigare för nästan alla företag. Experter på digital marknadsföring kan hjälpa er att lägga upp strategier för hur ni ökar försäljningen och ge era besökare en bättre kundupplevelse. Kontakta oss redan idag om ni behöver hjälp med rekrytering för marknadsföring i digitala medier.

Exempel på roller som vi rekryterar inom marknadsföring

 • Marknadsassistent
 • Projektledare / kundansvarig
 • Digital Specialist
 • Social Media Manager
 • SEO-specialist
 • SEM-specialist
 • Med mera

Riskfri rekrytering av talanger inom marknadsföring

En felrekrytering kostar både pengar och tid och om det blir fel behöver du ofta göra om hela processen. Med Bravuras metod kan du på ett tryggt och flexibelt sätt utöka er verksamhet. Vi kallar det för riskfri rekrytering vilket innebär att ni börjar med att hyra en konsult via Bravura och fattar rekryteringsbeslutet senare. Bravura tar hela risken och står som arbetsgivare i början. Först efter att ni har sett att allt fungerar som det ska går ni vidare med en eventuell anställning.

Bravuras rekryteringsprocess - så funkar det

Precis som människor är unika så skiljer sig varje rekryteringsprocess åt. Vi jobbar agilt och med fokus på ständig förbättring för att förbättra rekryteringsprocessen för alla involverade. Nedan är de steg som ingår i en rekrytering.

Behovsanalys och kravprofil

 • Nyckeln till en lyckad matchning är att förstå ert specifika behov på djupet. Vi sätter tillsammans grunden för vilken profil ni söker och skapar rätt underlag för annonsering och vilka frågor som ska ställas under intervjuerna, specificerar vilka kompetenser och erfarenheter som efterfrågas samt vilken potential och värdegrund som är relevant för rollen och företaget.

Marknadsföring, urval och intervjuer

 • Vi jobbar datadrivet med kandidatanskaffning och konverterar trafik till faktiska ansökningar från rätt kandidater. Vi annonserar på de största jobbsökarsajterna på marknaden så att din tjänst exponeras rätt. Därtill jobbar vi med sociala medier och sökningar i egna och externa nätverk. Vi använder en kompetensbaserad urvalsmetodik för att effektivisera rekryteringsprocessen för dig som kund och skapa fördomsfria urval. Kompetensbaserad urvalsmetodik är en vetenskapligt förankrad metod för att göra sakliga urval och kvalitetssäkrade matchningar. I behovsanalysen definierar vi vilka erfarenheter och egenskaper som behövs för att prestera och trivas i rollen. Kandidaten intervjuas med frågor som är anpassade till de specifika kompetenser som efterfrågas där fokus på agerande i tidigare situationer, problemlösning och upplevelser är i fokus. Kandidatens svar och beteende analyseras för att göra en matchning och du får ett transparent och välmotiverat beslutsunderlag.

Vi presenterar och ni träffar kandidater

 • Vi presenterar de kandidater som vi bedömer bäst matcha era behov. Ni väljer vilka av de presenterade kandidaterna som du vill träffa för intervju. Inför intervjun har vi möjlighet att dela värdefulla tips och insikter för att nå bästa resultat. Vi agerar partner och fungerar som ett stöd.

Kompletterande tester och referenstagning

 • Vid behov erbjuder vi rekryteringstester för att ytterligare pröva kandidatens förmågor i förhållande till ditt behov. Vi säkerställer att kandidaten du väljer har goda referenser. Referenstagningen anpassas utifrån de kompetenser du söker samtidigt som vi verifierar förtroende- och motivationsfrågor.

Tillsättning och uppföljning

 • Tillsättning! Vi är i mål och din nya medarbetare eller konsult börjar. Vi är nöjda när alla inblandade parter är nöjda. Därför är uppföljningen ett viktigt för ett lyckat samarbete. Du som kund får som del av processen utvärdera Bravura och vår prestation under rekryteringen.

Kompetensbaserad rekrytering

Att utvärdera en så komplex varelse som människan är inte lätt och det är dyrt att felrekrytera. En kompetensbaserad rekrytering hjälper er att undvika onödiga kostnader och tar bort det subjektiva tyckandet vid beslutsfattandet genom att basera urvalet på mer sakliga grunder. Alla ansökningar bedöms utifrån samma egenskaper och krav.

Anlita Bravura för rekrytering inom marknadsföring

Vi vet att det krävs särskilda kunskaper och erfarenheter, nyfikenhet och engagemang för att lyckas inom marknadsföring. Genom Bravura kan du hitta talanger med rätt utbildning och erfarenheter. Behöver du hjälp med rekrytering inom marknadsföring så är det helt enkelt ett område där vi är riktigt starka.

Med Bravura får ni en partner som:
 • Erbjuder säker rekrytering, ni hyr personal tills ni vet att ni har rätt person
 • Hittar rätt person snabbt eftersom vi redan har dem i vårt nätverk
 • Hyr ut personal med kollektivavtal
 • Har lång erfarenhet av rekrytering inom ert område
 • Jobbar med rekrytering inom marknadsföring på era villkor

Era fördelar

Riskfri rekrytering för alla parter

Få möjlighet att hyra först och anställ när det passar er. Det är ett säkrare sätt att växa verksamheten.

Hittar snabbt rätt talanger

Vi har stort nätverk av kandidater och kan snabbt hitta rätt kompetens inom marknadsföring utifrån era behov.

Högsta engagemang

Vi går den extra milen för att hitta rätt personer till er! För oss handlar engagemang om att ni ska känna att vi bryr oss lika mycket om er affär som ni själva gör.

Om Bravura

Vi jobbar med bemanning och rekrytering, men framför allt jobbar vi med människor. Vår uppgift är att matcha alla dem som söker intressanta jobb och utmaningar, med företag där deras talang och erfarenhet kommer till sin rätt och kan utvecklas. För att möta våra uppdragsgivares önskemål engagerar vi de mest engagerade, och vi coachar dem till att bli den bästa versionen av sig själva. Vi skiljer oss åt genom att sätta våra anställda, och dem vi förmedlar, i första rummet. Det har sedan 2008 visat sig vara det bästa för dig som är uppdragsgivare, för dig som söker jobb och för oss själva som företag.

Bli kontaktad

Vill du veta mer om hur vi kan underlätta din vardag? Lämna dina uppgifter så hör vi av oss inom kort för att prata om era behov.