1. BRAVURA
  2. Våra tjänster
  3. Rekrytering | Marknadsföring

Rekrytering | Marknadsföring

Rekrytera kompetens inom marknadsföring

Att göra rätt rekrytering inom marknadsföring är ofta avgörande när det handlar om ett företags möjlighet att nå ut till sin målgrupp. Genom Bravura kan ni hitta konsulter som kan göra en insats just när det behövs som bäst, eller få hjälp med att tillsätta en fast tjänst. Att göra en felrekrytering kan vara kostsamt och i Bravura har ni en partner med lång erfarenhet av bemanning inom många olika branscher.

Behöver ni rekrytera kompetens inom marknadsföring?

Fyll i formuläret och bli kontaktad idag!

Söker du ett rekryteringsföretag som kan kommunikation?

Efter att ha arbetat länge med rekrytering och personaluthyrning är vi kända bland både företag och arbetssökande i det växande antal städer där Bravura är verksamt. Vi arbetar alltså inte bara med rekrytering inom kommunikation i Stockholm utan vi finns på många orter i Sverige. Goda kommunikatörer ska kunna representera ert företag på ett bra sätt och hjälpa er att bygga såväl ert varumärke som era kundrelationer.

Anlita Bravura för rekrytering inom marknadsföring och kommunikation

Vi vet att det krävs god analytisk förmåga, uppdaterad kunskap och lyhördhet för att lyckas inom marknad och kommunikation. Genom Bravura kan du hitta unga och lovande marknadsförare med rätt utbildning och erfarenhet från uppdrag som liknar det ni har att erbjuda. Behöver du hjälp med rekrytering inom kommunikation så är det helt enkelt ett område där vi är riktigt starka. Med Bravura får ni en partner som:

  • Erbjuder säker rekrytering, ni hyr personal tills ni vet att ni har rätt person
  • Hittar rätt person snabbt eftersom vi redan har dem i vårt nätverk
  • Hyr ut personal med kollektivavtal
  • Har lång erfarenhet av såväl rekrytering av nyckelpersoner som uthyrning av sommar- och sjukvikarier
  • Jobbar med rekrytering inom marknad och kommunikation på era villkor

Kommunikationschef eller kommunikatör

Bravura åtar sig rekrytering av en kommunikationschef och andra höga poster i många branscher, men vi åtar oss också rekrytering av en kommunikatör när ni har tillfälligt behov av extra personal. Det spelar alltså ingen roll om ni föredrar arbetssökande som är ute efter ett enklare extrajobb som inte kräver så mycket erfarenhet eller om du ni vill ha någon med ett starkt CV som redan har en framgångsrik karriär.

Rekrytering inom digital marknadsföring

Att nå ut i digitala medier blir allt viktigare för nästan alla företag. Experter på digital marknadsföring kan hjälpa er att lägga upp strategier för hur ni ökar försäljningen och ge era besökare en bättre kundupplevelse. Kontakta oss redan idag om ni behöver hjälp med rekrytering för marknadsföring i digitala medier.

Om Bravura

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag med fokus på Next Gen Professionals – det vill säga talanger med noll till åtta års erfarenhet. Vi hjälper företag att hyra eller rekrytera kompetens inom IT & Tech, Business Administration, Sales & Customer Support. Vår filosofi är att det ska vara enkelt att vara kund hos oss och vi lovar att gå den extra milen för att hitta rätt medarbetare till er.

Medarbetare på Bravura

Bli kontaktad

Vill du veta mer om hur vi kan underlätta din vardag? Lämna dina uppgifter så hör vi av oss inom kort för att prata om era behov.

Medarbetare på Bravura. Håller i en dator.