1. BRAVURA
 2. Rekrytering | Säljare

Rekrytering | Säljare

Vi rekryterar personal inom försäljning. Klicka på knappen för att bli kontaktad eller läs mer nedan.

Bravura förser er med säljare

Rekrytera säljare med hjälp av Bravura

Behöver ni hjälp med att rekrytera säljare i Stockholm eller någon annanstans i landet? Bravura erbjuder personaluthyrning och rekrytering inom Sverige oavsett hur behoven ser ut på just er arbetsplats. Vi vet vilka egenskaper en bra säljare behöver ha för att fungera i just er bransch och i er typ av organisation.

Vad för typ av säljare behöver ni?

Rekrytering av säljare kan innebära olika saker beroende på vad det är för typ av säljare som behövs för er verksamhet och den situation ni befinner er i. Bravura kan bland annat hjälpa till med att rekrytera en teknisk säljare eller en butikssäljare. Vi kan även hjälpa er att ta fram en skräddarsydd process om ni behöver rekrytera en försäljningschef. Nästan alla företag behöver personal som tar ansvarar för försäljning och vi jobbar mycket brett med rekrytering av säljare för allt från IT-företag till butiker.

Förutom att vi kan ta hand om rekryteringen ifall ni har en fast tjänst som behöver tillsättas kan Bravura hjälpa till med kort varsel vid sjukfrånvaro, hitta semestervikarier och hitta säljare som kan rycka in i samband med mässor och andra tillfällen då ni behöver extra personal.

Behöver ni rekrytera säljare?

Fyll i formuläret och bli kontaktad idag!

Det är mycket viktigt att rekrytera rätt säljare

En säljare representerar företaget och kan i hög grad påverka resultatet i verksamheten. Att lyckas rekrytera en säljare som passar in i miljön på företaget och som har en kompetens som verkligen gör skillnad är en fullträff. Att rekrytera en säljare som inte passar för uppgiften kan å andra sidan bli en dyr och tråkig affär. Genom att låta Bravura rekrytera säljare får ni bland annat följande fördelar:

 • Processen går fortare eftersom vi redan har upparbetade kontakter med en mängd skickliga säljare.
 • Vi kan tillsätta tjänster på heltid men också rekrytera säljare om ni har ett tillfälligt behov.
 • Bravura tar vid personaluthyrning hand om löner och annan administration.
 • Vi är experter på flexibla lösningar och kan till exempel hyra en säljare tills ni är trygga i att det är rätt person.
 • Vi har lång erfarenhet av att rekrytera rätt säljare till rätt uppdrag.

Riskfri rekrytering av talanger inom försäljning

En felrekrytering kostar både pengar och tid och om det blir fel behöver du ofta göra om hela processen. Med Bravuras metod kan du på ett tryggt och flexibelt sätt utöka er verksamhet. Vi kallar det för riskfri rekrytering vilket innebär att ni börjar med att hyra en konsult via Bravura och fattar rekryteringsbeslutet senare. Bravura tar hela risken och står som arbetsgivare i början. Först efter att ni har sett att allt fungerar som det ska går ni vidare med en eventuell anställning.

Bravuras rekryteringsprocess

Precis som människor är unika så skiljer sig varje rekryteringsprocess åt. Vi jobbar agilt och med fokus på ständig förbättring för att förbättra rekryteringsprocessen för alla involverade. Nedan är de steg som ingår i en rekrytering.

Behovsanalys och kravprofil

 • Nyckeln till en lyckad matchning är att förstå ert specifika behov på djupet. Vi sätter tillsammans grunden för vilken profil ni söker och skapar rätt underlag för annonsering och vilka frågor som ska ställas under intervjuerna, specificerar vilka kompetenser och erfarenheter som efterfrågas samt vilken potential och värdegrund som är relevant för rollen och företaget.

Marknadsföring, urval och intervjuer

 • Vi jobbar datadrivet med kandidatanskaffning och konverterar trafik till faktiska ansökningar från rätt kandidater. Vi annonserar på de största jobbsökarsajterna på marknaden så att din tjänst exponeras rätt. Därtill jobbar vi med sociala medier och sökningar i egna och externa nätverk. Vi använder en kompetensbaserad urvalsmetodik för att effektivisera rekryteringsprocessen för dig som kund och skapa fördomsfria urval. Kompetensbaserad urvalsmetodik är en vetenskapligt förankrad metod för att göra sakliga urval och kvalitetssäkrade matchningar. I behovsanalysen definierar vi vilka erfarenheter och egenskaper som behövs för att prestera och trivas i rollen. Kandidaten intervjuas med frågor som är anpassade till de specifika kompetenser som efterfrågas där fokus på agerande i tidigare situationer, problemlösning och upplevelser är i fokus. Kandidatens svar och beteende analyseras för att göra en matchning och du får ett transparent och välmotiverat beslutsunderlag.

Vi presenterar och ni träffar kandidater

 • Vi presenterar de kandidater som vi bedömer bäst matcha era behov. Ni väljer vilka av de presenterade kandidaterna som du vill träffa för intervju. Inför intervjun har vi möjlighet att dela värdefulla tips och insikter för att nå bästa resultat. Vi agerar partner och fungerar som ett stöd.

Kompletterande tester och referenstagning

 • Vid behov erbjuder vi rekryteringstester för att ytterligare pröva kandidatens förmågor i förhållande till ditt behov. Vi säkerställer att kandidaten du väljer har goda referenser. Referenstagningen anpassas utifrån de kompetenser du söker samtidigt som vi verifierar förtroende- och motivationsfrågor.

Tillsättning och uppföljning

 • Tillsättning! Vi är i mål och din nya medarbetare eller konsult börjar. Vi är nöjda när alla inblandade parter är nöjda. Därför är uppföljningen ett viktigt för ett lyckat samarbete. Du som kund får som del av processen utvärdera Bravura och vår prestation under rekryteringen.

Kompetensbaserad rekrytering

Att utvärdera en så komplex varelse som människan är inte lätt och det är dyrt att felrekrytera. En kompetensbaserad rekrytering hjälper er att undvika onödiga kostnader och tar bort det subjektiva tyckandet vid beslutsfattandet genom att basera urvalet på mer sakliga grunder. Alla ansökningar bedöms utifrån samma egenskaper och krav.

Välj Bravura för rekrytering av säljare

Vi vet att det krävs särskilda egenskaper, nyfikenhet och engagemang för att lyckas inom försäljning. Genom Bravura kan du hitta talanger med rätt utbildning och erfarenheter. Behöver du hjälp med rekrytering inom försäljning så är det helt enkelt ett område där vi är riktigt starka.

Med Bravura får ni en partner som:
 • Erbjuder säker rekrytering, ni hyr personal tills ni vet att ni har rätt person
 • Hittar rätt person snabbt eftersom vi redan har dem i vårt nätverk
 • Hyr ut personal med kollektivavtal
 • Har lång erfarenhet av rekrytering inom ert område
 • Jobbar med rekrytering inom försäljning på era villkor

Era fördelar

Riskfri rekrytering av säljare

Få möjlighet att hyra först och anställa när det passar er. Det är ett säkrare sätt att växa verksamheten.

Hittar snabbt rätt talanger inom sälj

Vi har stort nätverk av kandidater och kan snabbt tillsätta rätt säljare utifrån era behov.

Högsta engagemang för er

Vi går den extra milen! För oss handlar engagemang om att ni ska känna att vi bryr oss lika mycket om er affär som ni själva gör.

Rekrytering av säljare i Malmö och Göteborg

Företag som behöver hjälp med rekrytering av säljare i Göteborg och Malmö kan vända sig till oss. Det är inte bara i Stockholm vi har ett stort antal duktiga säljare redo att börja arbeta. Bravura växer även snabbt på flera andra orter i landet. Var ni än befinner er lönar det sig att ta kontakt med oss.

Om Bravura

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag med fokus på Next Gen Professionals – det vill säga talanger med noll till åtta års erfarenhet. Vi hjälper företag att hyra eller rekrytera kompetens inom IT & Tech, Business Administration, Sales & Customer Support. Vår filosofi är att det ska vara enkelt att vara kund hos oss och vi lovar att gå den extra milen för att hitta rätt medarbetare till er.

Bemanning

Vill du bli kontaktad?

Vill du veta mer om hur vi kan underlätta din vardag? Lämna dina uppgifter så hör vi av oss inom kort för att prata om era behov.

Så skapar du en bra arbetsmiljö