1. BRAVURA
  2. Våra tjänster
  3. Rekrytering | Säljare

Rekrytering | Säljare

Bravura förser er med säljare

Rekrytera säljare med hjälp av Bravura

Behöver ni hjälp med att rekrytera säljare i Stockholm eller någon annanstans i landet? Bravura erbjuder personaluthyrning och rekrytering inom Sverige oavsett hur behoven ser ut på just er arbetsplats. Vi vet vilka egenskaper en bra säljare behöver ha för att fungera i just er bransch och i er typ av organisation.

Vad för typ av säljare behöver ni?

Rekrytering av säljare kan innebära olika saker beroende på vad det är för typ av säljare som behövs för er verksamhet och den situation ni befinner er i. Bravura kan bland annat hjälpa till med att rekrytera en teknisk säljare eller en butikssäljare. Vi kan även hjälpa er att ta fram en skräddarsydd process om ni behöver rekrytera en försäljningschef. Nästan alla företag behöver personal som tar ansvarar för försäljning och vi jobbar mycket brett med rekrytering av säljare för allt från IT-företag till butiker.

Förutom att vi kan ta hand om rekryteringen ifall ni har en fast tjänst som behöver tillsättas kan Bravura hjälpa till med kort varsel vid sjukfrånvaro, hitta semestervikarier och hitta säljare som kan rycka in i samband med mässor och andra tillfällen då ni behöver extra personal.

Behöver ni rekrytera säljare?

Fyll i formuläret och bli kontaktad idag!

Det är mycket viktigt att rekrytera rätt säljare

En säljare representerar företaget och kan i hög grad påverka resultatet i verksamheten. Att lyckas rekrytera en säljare som passar in i miljön på företaget och som har en kompetens som verkligen gör skillnad är en fullträff. Att rekrytera en säljare som inte passar för uppgiften kan å andra sidan bli en dyr och tråkig affär. Genom att låta Bravura rekrytera säljare får ni bland annat följande fördelar:

  • Processen går fortare eftersom vi redan har upparbetade kontakter med en mängd skickliga säljare.
  • Vi kan tillsätta tjänster på heltid men också rekrytera säljare om ni har ett tillfälligt behov.
  • Bravura tar vid personaluthyrning hand om löner och annan administration.
  • Vi är experter på flexibla lösningar och kan till exempel hyra en säljare tills ni är trygga i att det är rätt person.
  • Vi har lång erfarenhet av att rekrytera rätt säljare till rätt uppdrag.

Rekrytering av säljare i Malmö och Göteborg

Företag som behöver hjälp med rekrytering av säljare i Göteborg och Malmö kan vända sig till oss. Det är inte bara i Stockholm vi har ett stort antal duktiga säljare redo att börja arbeta. Bravura växer även snabbt på flera andra orter i landet. Var ni än befinner er lönar det sig att ta kontakt med oss.

Om Bravura

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag med fokus på Next Gen Professionals – det vill säga talanger med noll till åtta års erfarenhet. Vi hjälper företag att hyra eller rekrytera kompetens inom IT & Tech, Business Administration, Sales & Customer Support. Vår filosofi är att det ska vara enkelt att vara kund hos oss och vi lovar att gå den extra milen för att hitta rätt medarbetare till er.

Bemanning

Vill du bli kontaktad?

Vill du veta mer om hur vi kan underlätta din vardag? Lämna dina uppgifter så hör vi av oss inom kort för att prata om era behov.

Så skapar du en bra arbetsmiljö