Sundsvall-1

REKRYTERINGSFÖRETAG SUNDSVALL

Vi hjälper er med rekrytering i Sundsvall

Bravura är ett rekryteringsföretag i Sundsvall som hittar rätt kandidater för företag med behov inom tjänstemannaområdet. Vi är partnern för er som vill ha en engagerad rekryteringsfirma som förstår era specifika behov. Vi hjälper er att hitta och rekrytera rätt medarbetare, så att ni kan fokusera på er core business.

Behöver ni hitta nya medarbetare? Låt oss underlätta er vardag

Rekrytering är ett tidskrävande hantverk som kräver, strukturer, metoder och rätt kanaler. Att rekrytera fel kan bli dyrt och en felrekrytering kostar i snitt 700 000 kr.

Genom att ta hjälp med rekryteringen frigör ni värdefull tid och minimerar risk för dyra felrekryteringar. Tiden ni sparar genom att ta hjälp med rekrytering kan istället fokuseras på er kärnverksamhet. Ni har dessutom garanti i fall ni mot all förmodan inte skulle bli nöjda.

Idag hjälper vi flera företag i Sundsvall och Västernorrlands län att attrahera och rekrytera rätt kompetens. Vi är bäst inom tjänstemannaområdet och har lång erfarenhet av att tillsätta roller i allt från av kundtjänsten till specialistkompetens och chefer.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa ditt företag?

Lämna dina uppgifter i formuläret så återkommer vi till dig. Vi vill gärna höra mer om ditt specifika behov och berätta mer om hur vi kan hjälpa till med nästa rekrytering.

Pil-1

Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av oss

Rekrytering i Sundsvall och Västernorrlands län

Vi hjälper er att hitta rätt talanger utifrån era behov och vi har ett starkt track record av lyckade tillsättningar till företag i Sundsvall och Västernorrlands län. Vill du veta mer? Kontakta oss via formuläret ovan.

IT/TECH

Systemutvecklare, Ingenjörer, Testare, IT-projektledare, IT-support, Fält-tekniker med mera

Business Administration

Redovisningsekonomer, Ekonomiassistenter, Inköpare, Logistiker, Administratörer, HR-specialister med mera

Sales & Customer Support

Kundtjänstmedarbetare, Account Managers, Innesäljare, Ordermottagare, Digital Marketing Specialists med mera

Case study - Senseair

Senseair är ett globalt, högteknologiskt företag som arbetar med säker alkoholmätning och mätning av luftkvalitet. Nu fokuserar de på tillväxt och jobbar med Bravura för att växa organisationen med rätt kompetens. Vi levererar både rekryteringar och konsulter till Senseair och har lärt känna företagskulturen och vad som kännetecknar en Senseair-profil, vilket är något som snabbar på och förbättrar rekryteringsprocesserna och bidrar till att stärka deras employer brand. Läs mer om samarbetet här >>

Rekryterare som förstår din affär

Våra rekryterare strävar efter att vara bäst i branschen. De förstår ditt behov och din verksamhet, de kan kandidatmarknaden och vårdar ditt varumärke i varje interaktion med kandidater och dina potentiella medarbetare. Hos oss är engagemang ett ord som fungerar som ledstjärna i allt vi gör. Våra rekryterare drivs av att alltid leverera värde och resultat, i varje enskilt uppdrag.

Kompetensbaserad rekrytering

Allt bygger på kompetenser! Vi jobbar med kompetensbaserade urval och gör fördomsfria bedömningar av kandidater. Det innebär att skapa urval som baseras på sakliga grunder, där kompetenser, erfarenheter och potential är avgörande för matchningen. Metoden kallas för kompetensbaserad rekrytering där kandidatens kompetenser, personliga egenskaper och arbetslivserfarenhet är avgörande för en lyckad matchning. Genom att använda den metodiken eliminerar vi fördomar i urvalen och ni behöver inte välja kandidater baserat på magkänsla.

Auktoriserat och ISO-certifierat rekryteringsföretag

Bravura är auktoriserat av Kompetensföretagen, ISO-certifierade inom kvalitet och miljö och våra medarbetare är anslutna till kollektivavtal. Detta innebär en trygghet för både kunder och medarbetare.

ISO-certifierat och auktoriserat rekryteringsföretag - Bravura

Hitta rätt kandidater

När ni rekryterar med oss får ni tillgång till de bästa annonseringskanalerna på marknaden för att nå er specifika målgrupp i Sundsvall. Vi jobbar med uppsökande rekrytering och kombinerar jobbannonsering med sök i sociala kanaler och nätverk för att även nå kandidater i regionen som inte aktivt söker jobb, men som kan vara öppna för nya möjligheter. Vi sköter all marknadsföring av era jobb, så att ni kan fokusera på er kärnverksamhet.

Färdighetstester

Med färdighetstester får du som rekryterar ett bättre beslutsunderlag i processen. De olika testerna som finns tillgängliga kan kombineras och användas för att identifiera kandidater med de färdigheter som är viktiga för er affärsverksamhet.

Läs mer

Rekrytering - så går det till

Precis som människor är unika så skiljer sig varje rekrytering åt. Vi jobbar utifrån en beprövad metod med ett flexibelt förhållningssätt för att förenkla rekryteringsprocessen för alla involverade. Vi jobbar alltid kompetensbaserat och gör därmed objektiva bedömningar av kandidaters lämplighet utifrån det efterfrågade behovet. Nedan kan du läsa mer om varje steg i rekryteringsprocessen.

Behovsanalys och kravprofil
Nyckeln till en lyckad matchning är att förstå varje kunds specifika behov på djupet. Utifrån den grundinställningen jobbar vi med behovsanalys och säkerställer att varje uppdrag optimeras och genomförs effektivt utifrån kundens önskemål. Kravprofil är plattformen i rekryteringsprocessen. Vi sätter tillsammans grunden för vilken profil ni söker och skapar rätt underlag för annonsering och vilka frågor som ska ställas under intervjuerna, specificerar vilka kompetenser och erfarenheter som efterfrågas samt vilken potential och värdegrund som är relevant för rollen och företaget.
Marknadsföring, urval och intervjuer
Vi jobbar datadrivet med kandidatanskaffning och konverterar trafik till faktiska ansökningar från rätt kandidater. Vi annonserar på de största jobbsökarsajterna på marknaden så att din tjänst exponeras rätt. Därtill jobbar vi med sociala medier och sökningar i egna och externa nätverk. Vi använder en kompetensbaserad urvalsmetodik för att effektivisera rekryteringsprocessen för dig som kund och skapa fördomsfria urval. Kompetensbaserad urvalsmetodik är en vetenskapligt förankrad metod för att göra sakliga urval och kvalitetssäkrade matchningar. I behovsanalysen definierar vi vilka erfarenheter och egenskaper som behövs för att prestera och trivas i rollen. Kandidaten intervjuas med frågor som är anpassade till de specifika kompetenser som efterfrågas där fokus på agerande i tidigare situationer, problemlösning och upplevelser är i fokus. Kandidatens svar och beteende analyseras för att göra en matchning och du får ett transparent och välmotiverat beslutsunderlag.
Vi presenterar och du träffar kandidater
Vi presenterar de kandidater som vi bedömer bäst matcha ditt behov. Du väljer vilka av de presenterade kandidaterna som du vill träffa för intervju. Inför intervjun har vi möjlighet att dela värdefulla tips och insikter för att nå bästa resultat. Vi agerar partner och fungerar som ett stöd för dig.
Kompletterande tester och referenstagning
Vid behov erbjuder vi rekryteringstester för att ytterligare pröva kandidatens förmågor i förhållande till ditt behov. Vi säkerställer att kandidaten du väljer har goda referenser. Referenstagningen anpassas utifrån de kompetenser du söker samtidigt som vi verifierar förtroende- och motivationsfrågor.
Tillsättning och uppföljning
Tillsättning! Vi är i mål och din nya medarbetare eller konsult börjar. Vi är nöjda när alla inblandade parter är nöjda. Därför är uppföljningen ett viktigt för ett lyckat samarbete. Du som kund får som del av processen utvärdera Bravura och vår prestation under rekryteringen. Målet är att våra kunder är fullt nöjda med samarbetena, att man vill fortsätta jobba med oss och bygga långsiktiga samarbeten. Därför jobbar vi mot att alltid ligga över branschsnittet när det gäller NKI och NPS.

Kontor i centrala Sundsvall

Vi har kontor centralt i Sundsvall med närhet till både kunder och kandidater. Idag är vi 10 personer på kontoret som jobbar med leverans och försäljning av bemanning och rekryteringslösningar. Vi träffar dagligen kandidater för intervjuer och bjuder mer än gärna hit våra kunder för ett möte.

Välkommen till oss på Rådhusgatan 35, 852 32 Sundsvall!

Med tillväxt i fokus

Bravura grundades 2008 av två studenter med ambitionen att stärka människor och företag genom jobb. En dröm som har resulterat i att vi idag är et väletablerad rekryterings- och bemanningsföretag som blivit nominerade till Gasellföretag sex år i rad.

Vi planerar att fortsätta vår expansion och lovar att aldrig luta oss tillbaka utan ständigt bejaka vårt entreprenörskap, en drivkraft som skapar värde för våra kunder.

Nöjda kunder

Enligt en oberoende mätning från Svenskt Kvalitetsindex (SKI) har vi nöjdare kunder än branschgenomsnittet. Det som våra kunder ser som särskiljande egenskaper är:

  • Enkelhet att vara kund
  • Vi månar om våra kunder
  • Pålitlighet
  • Tillgänglighet

Hittade du inte det du letade efter?

Är det något annat än rekrytering ditt företag behöver? Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag i Sundsvall vilket innebär att vi hjälper dig med olika lösningar för kompetensförsörjning. Läs mer om våra andra tjänster här >>

Om du letar efter nästa karriärmöjlighet har du kommit helt rätt. Vi har massor av lediga jobb, både för dig i början av karriären och för dig med erfarenhet. Se alla lediga jobb i Sundsvall här >>