1. BRAVURA
 2. Bravura Sundsvall
 3. Bemanningsföretag i Sundsvall

Bemanningsföretag i Sundsvall

Vi hjälper dig med bemanning i Sundsvall

Planerar ni att växa? Behöver ni ny kompetens? Eller behöver ni täcka upp under tillfälliga vakanser eller arbetstoppar? Låt oss underlätta er vardag genom bemanning av rätt kompetens.

Bemanning av Next Gen Professionals

Bravura är ett bemanningsföretag i Sundsvall med fokus på Next Gen Professionals, talanger i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Vi hyr ut personal inom områdena IT/Tech, Business Administration, Sales & Customer Support. Idag hjälper vi kunder i hela Norrland och vi har även kontor i Luleå.

Enkelt att vara kund

Vår filosofi är att det ska vara enkelt att vara kund hos oss. Hos oss får du högsta engagemang och vi lovar att gå den extra milen för att hitta rätt kompetens till er, så att ni kan fokusera på er kärnverksamhet.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa ditt företag?

Lämna dina uppgifter så återkommer vi till dig!

Kontakt

Bemanningsföretag i Sundsvall

Bravura är ett bemanningsföretag i Sundsvall och Västernorrland som erbjuder personaluthyrning och rekrytering på era egna villkor. Bemanning i Sundsvall kan handla om att tillgodose ett tillfälligt behov av arbetskraft eller om att delegera en tidskrävande process och säkra att en rekrytering ger ett bra resultat.

Vi är experter på bemanning i Sundsvall

Bravura arbetar över hela landet och i Sundsvall har vi ett stort nätverk av vad vi kallar för “Next Gen Professionals”, alltså talangfulla medarbetare med upp till åtta års erfarenhet som är redo att ta nästa steg i karriären. Vi har verkat som bemanningsbolag i Sundsvall i många år och har inte bara ett bra rykte bland de företag vi hjälper, utan vi är också det givna valet för många som är intresserade av att arbeta på ett bemanningsföretag i Sundsvall. Bravura är med andra ord ett tryggt och beprövat val när det gäller personaluthyrning i Stockholm, och en uppskattad arbetsplats.

Bemanningsbyrå i Sundsvall som verkar i flera branscher

Bravura är ett bemanningsföretag i Sundsvall och Västernorrland som hjälpt många företag som verkar inom IT/Tech, Business Administration, Sales eller Customer Support.

Här är några situationer då det kan vara aktuellt att ta hjälp av Bravura:

 • Om ni behöver hjälp att hitta semestervikarier
 • Om er orderingång är ojämn
 • Om ni inte har de resurser som krävs för att genomföra lyckade rekryteringar
 • Om ni vill hyra personal för att senare kunna göra en riskfri rekrytering
 • Om ni behöver hjälp inför ett större event
 • Om ni snabbt behöver täcka upp vid oväntad frånvaro

Tjänsteområden

Vi bemannar er verksamhet med rätt kompetens vid de tillfällen ni behöver det som mest. Vi har ett starkt track record av lyckade tillsättningar inom de vanligaste områdena. Vill du veta mer? Kontakta oss via formuläret ovan. 

It/tech

Systemutvecklare, Ingenjörer, Testare, IT-projektledare, IT-support, Fält-tekniker med mera

Business Administration
Business Administration

Redovisningsekonomer, Ekonomiassistenter, Inköpare, Logistiker, Administratörer, HR-specialister med mera

Sales & Customer Support
Sales & Customer Support

Kundtjänstmedarbetare, Säljare, Innesäljare, Marknadsförare, Ordermottagare med mera

Samarbeten

Vi hjälper flera bolag i Västernorrlands län att hyra in eller rekrytera rätt kompetens. Med fokus på kvalitet och långsiktiga samarbeten stöttar vi deras tillväxt och utveckling genom flexibla lösningar för kompetensförsörjning. Läs mer om ett av våra samarbeten här. 

Kontor i centrala Sundsvall

Vi har kontor centralt i Sundsvall med närhet till både kunder och kandidater. Idag är vi 10 personer på kontoret som jobbar med leverans och försäljning av bemanning och rekrytering. Vi träffar dagligen kandidater för intervjuer och bjuder mer än gärna hit våra kunder för ett möte. Välkommen till oss på Rådhusgatan 35, 852 32 Sundsvall!

Sundsvall

Bemanning av konsulter i Sundsvall utifrån ert behov

Vi har lång erfarenhet av att bemanna med konsulter inom de vanligaste områdena som IT, administration, kundtjänst, teknik, ekonomi med mera. Bland våra kunder finns både startups, medelstora bolag och större företag med personalbehov inom tjänstemannaområdet. Inget uppdrag är för stort eller för litet! Vi anpassar lösningen utifrån era specifika behov och jobbar långsiktigt för att bygga ett stark samarbete med ambition att bli det naturliga valet när ni behöver hyra in konsulter.

Bemanning av konsulter i Sundsvall utifrån ert behov

Varför välja Bravura?

Vi drivs av engagemang och vår filosofi är att det ska vara enkelt att vara kund hos oss. Du ska kunna känna att vi månar om dig, att vi har hög kompetens och att vi jobbar dedikerat för att dig. Vi drivs av att förstå ditt specifika behov på djupet för att kunna vara en pålitlig partner som snabbt och effektivt hittar rätt kompetens. Genom att välja oss kan du fokusera på er kärnverksamhet, medan vi löser bemanning av rätt kompetens.

Varför välja Bravura?

Trygghet för kunder och anställda

Bravura Sverige AB är ISO-certifierade inom kvalitet och miljö, auktoriserat bemanningsföretag av Kompetensföretagen och alla våra anställda är anslutna till kollektivavtal. Det innebär en trygghet för både kunder och medarbetare.

Nöjda konsulter

Vi har en tydlig dialog och följer löpande upp med alla våra konsulter på uppdrag hos våra kunder i och runt om Sundsvall. Varje konsult har en dedikerad kontaktperson som löpande stämmer av med både dig som kund och med konsulten för att säkerställa att alla är nöjda. För oss är konsultvården central då vi vet att engagerade medarbetare skapar resultat! Vi mäter och följer löpande upp medarbetarengagemanget hos våra konsulter och strävar mot att ha de mest engagerade medarbetare och nöjdast konsulter i branschen.

Nöjda kunder

Vårt mål är att ha nöjdast kunder i branschen. Från kunderna har vi ofta fått höra att egenskaper som de särskilt uppskattar med oss är:

 • Engagemang
 • Enkelhet
 • Pålitlighet
 • Tillgänglighet

Kompetensbaserad metodik

Vi jobbar med kompetensbaserade urval och gör fördomsfria bedömningar av kandidater när vi rekryterar våra konsulter. Det innebär att vi skapar urval som baseras på sakliga grunder, där kompetenser, erfarenheter och potential är avgörande för matchningen. Metoden kallas för kompetensbaserad rekrytering där kandidatens kompetenser, personliga egenskaper och arbetslivserfarenhet är avgörande för en lyckad matchning. Genom att använda den metodiken säkerställer vi rätt konsulter på plats hos dig du köper bemanning och hyr konsulter av oss.

Kompetensbaserad metodik

Hittade du inte det du letade efter?

Är det något annat än bemanning ditt företag behöver? Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag vilket innebär att vi hjälper dig med olika lösningar inom kompetensförsörjning. Läs mer om våra andra tjänster här >>

Om du letar efter nästa karriärmöjlighet har du kommit helt rätt. Vi har massor av lediga jobb både för dig i början av karriären och för dig med erfarenhet. Se alla lediga jobb här >>