1. BRAVURA
 2. Bemanningsföretag i Sundsvall

Bemanningsföretag i Sundsvall

Vill du nå de mest engagerade personerna som ger ett lyft till din verksamhet? Bravura är ett bemanningsföretag i Sundsvall. Vi är experter på bemanning och är ganska säkra på att de du söker finns hos oss. Hör av dig så ser vi efter tillsammans.

Vi hjälper dig med bemanning i Sundsvall

Planerar ni att växa? Behöver ni ny kompetens? Eller behöver ni täcka upp under tillfälliga vakanser eller arbetstoppar? Låt oss underlätta er vardag genom bemanning av rätt kompetens.

Bemanning utifrån dina behov

Bravura är ett bemanningsföretag i Sundsvall. Vi rekryterar och hyr ut personal inom fyra områden:

 • Talanger med 0-5 års erfarenhet
 • Specialister med 5+ års erfarenhet
 • Chefer och nyckelkompetens
 • IT-kompetens

Beroende på era förutsättningar och behov sätter Bravura ihop en bemanningslösning som passar just er. Vi är organiserade i fyra specialistområden där varje område har egna team med rekryteringsexperter. På så vis kan vi möta dina dina behov av specialisering och säkerställa rätt matchning utifrån din organisations behov.

Enkelt att vara kund

Det är enkelt att vara kund hos oss. Hos oss får du högsta engagemang och vi lovar att gå den extra milen för att hitta rätt kompetens till er, så att ni kan fokusera på er kärnverksamhet.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa ditt företag?

Lämna dina uppgifter så återkommer vi till dig!

Kontakt

Bemanningsföretag i Sundsvall

Bravura är ett bemanningsföretag i Sundsvall och Västernorrland som erbjuder personaluthyrning och rekrytering på era egna villkor. Bemanning i Sundsvall kan handla om att tillgodose ett tillfälligt behov av arbetskraft eller om att delegera en tidskrävande process och säkra att en rekrytering ger ett bra resultat.

Vi är experter på bemanning i Sundsvall

Bravura arbetar över hela landet och i Sundsvall har vi ett stort nätverk av vad vi kallar för “Next Gen Professionals”, alltså talangfulla medarbetare redo att ta nästa steg i karriären. Vi har verkat som bemanningsbolag i Sundsvall i många år och har inte bara ett bra rykte bland de företag vi hjälper, utan vi är också det givna valet för många som är intresserade av att arbeta på ett bemanningsföretag i Sundsvall. Bravura är med andra ord ett tryggt och beprövat val när det gäller personaluthyrning i Stockholm, och en uppskattad arbetsplats.

Bemanningsbyrå i Sundsvall som verkar i flera branscher

Bravura är ett bemanningsföretag i Sundsvall och Västernorrland som hjälpt många företag som verkar inom IT/Tech, Business Administration, Sales eller Customer Support.

Här är några situationer då det kan vara aktuellt att ta hjälp av Bravura:

 • Om ni behöver hjälp att hitta semestervikarier
 • Om er orderingång är ojämn
 • Om ni inte har de resurser som krävs för att genomföra lyckade rekryteringar
 • Om ni vill hyra personal för att senare kunna göra en riskfri rekrytering
 • Om ni behöver hjälp inför ett större event
 • Om ni snabbt behöver täcka upp vid oväntad frånvaro

Här finns vi

Välkommen till oss på Rådhusgatan 35, 852 32 Sundsvall.

Bemanning av konsulter i Sundsvall utifrån era behov

Vi har lång erfarenhet av att bemanna med konsulter inom de vanligaste områdena som IT, administration, kundtjänst, teknik, ekonomi med mera. Bland våra kunder finns både startups, medelstora bolag och större företag med personalbehov inom tjänstemannaområdet. Inget uppdrag är för stort eller för litet! Vi anpassar lösningen utifrån era specifika behov och jobbar långsiktigt för att bygga ett stark samarbete med ambition att bli det naturliga valet när ni behöver hyra in konsulter.

Bemanningsföretag Sundsvall | Bravura

Områden

Vi bemannar er verksamhet med rätt kompetens vid de tillfällen ni behöver det som mest. Vi har ett starkt track record av lyckade tillsättningar inom de vanligaste områdena. Vill du veta mer? Kontakta oss via formuläret ovan. 

It/tech

Systemutvecklare, Ingenjörer, Testare, IT-projektledare, IT-support, Fält-tekniker med mera

Business Administration

Redovisningsekonomer, Ekonomiassistenter, Inköpare, Logistiker, Administratörer, HR-specialister med mera

Sales & Customer Support

Kundtjänstmedarbetare, Säljare, Innesäljare, Marknadsförare, Ordermottagare med mera

Trygghet för kunder och anställda

Bravura Sverige AB är ISO-certifierade inom kvalitet och miljö, auktoriserat bemanningsföretag av Kompetensföretagen och alla våra anställda är anslutna till kollektivavtal. Det innebär en trygghet för både kunder och medarbetare.

Samarbeten

Vi hjälper flera bolag i Västernorrlands län att hyra in eller rekrytera rätt kompetens. Med fokus på kvalitet och långsiktiga samarbeten stöttar vi deras tillväxt och utveckling genom flexibla lösningar för kompetensförsörjning. Några av bolagen vi jobbar med är:

 • Senseair
 • Valmet
 • Telia Company

Vårt motto: med kunden strax utanför centrum

Vår idé är att i första hand fokusera på våra egna anställda, och i andra hand på våra uppdragsgivare. Genom att rekrytera de mest engagerade, coacha dem och ge dem möjlighet att utvecklas, så kan vi erbjuda våra kunder de mest kompetenta resurserna när deras personalbehov uppstår. Det kanske låter konstigt, men vår långa erfarenhet visar att genom att hela tiden vara bäst på att ta hand om dem vi rekryterar, så leder det till en win-win-win-situation: för våra kunder, för alla duktiga människor vi förmedlar och i slutänden också för oss själva.

Vi jobbar med bland annat hälsoplaner, inspirationsföreläsningar och coachande samtal för alla anställda. Vi har gjort det under femton framgångsrika år nu, och genom det skapat och utvecklat ett unikt erbjudande som vi hoppas att du vill veta mer om.

Kompetensbaserad metodik

Vi jobbar med kompetensbaserade urval och gör fördomsfria bedömningar av kandidater när vi rekryterar våra konsulter. Det innebär att vi skapar urval som baseras på sakliga grunder, där kompetenser, erfarenheter och potential är avgörande för matchningen. Metoden kallas för kompetensbaserad rekrytering där kandidatens kompetenser, personliga egenskaper och arbetslivserfarenhet är avgörande för en lyckad matchning. Genom att använda den metodiken säkerställer vi rätt konsulter på plats hos dig du köper bemanning och hyr konsulter av oss.

Hittade du inte det du letade efter?

Är det något annat än bemanning ditt företag behöver? Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag vilket innebär att vi hjälper dig med olika lösningar inom kompetensförsörjning. Läs mer om våra andra tjänster här >>

Om du letar efter nästa karriärmöjlighet har du kommit helt rätt. Vi har massor av lediga jobb både för dig i början av karriären och för dig med erfarenhet. Se alla lediga jobb här >>