1. BRAVURA
 2. Bemanningsföretag i Malmö

Bemanningsföretag i Malmö

Vill du nå de mest engagerade personerna som ger ett lyft till din verksamhet? Bravura är ett bemanningsföretag i Malmö. Vi är experter på bemanning och är ganska säkra på att de du söker finns hos oss. Hör av dig så ser vi efter tillsammans.

Bemanningsföretag i Malmö

Vi hjälper er med bemanning i Malmö

Planerar ni att växa? Behöver ni ny kompetens? Eller behöver ni täcka upp under tillfälliga vakanser eller arbetstoppar? Låt oss underlätta er vardag genom bemanning av rätt kompetens.

Bemanning utifrån dina behov

Bravura är ett bemanningsföretag i Malmö. Vi rekryterar och hyr ut personal inom fyra områden:

 • Talanger med 0-5 års erfarenhet
 • Specialister med 5+ års erfarenhet
 • Chefer och nyckelkompetens
 • IT-kompetens

Beroende på era förutsättningar och behov sätter Bravura ihop en bemanningslösning som passar just er. Vi är organiserade i fyra specialistområden där varje område har egna team med rekryteringsexperter. På så vis kan vi möta dina dina behov av specialisering och säkerställa rätt matchning utifrån din organisations behov.

Enkelt att vara kund

Vår filosofi är att det ska vara enkelt att vara kund hos oss. Hos oss får du högsta engagemang och vi lovar att gå den extra milen för att hitta rätt kompetens till er, så att ni kan fokusera på er kärnverksamhet.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa ditt företag?

Lämna dina uppgifter så återkommer vi till dig!

Kontakt

Bemanningsföretag Malmö

Bravura är ett bemanningsföretag i Malmö som specialiserat sig på uthyrning av personal samt rekrytering. Att täcka ett behov av bemanning i Malmö och Skåne med kort varsel eller att lyckas med en viktig rekrytering kräver ofta en erfaren aktör. Vi på Bravura har jobbat med detta länge och hjälpt ett stort antal företag i Malmö.

Vi täcker alla era behov vid personaluthyrning i Malmö

Bravura finns i hela Sverige och söker du ett bemanningsföretag i Malmö har vi många medarbetare och arbetssökande i kategorin “Next Gen Professionals”. Att förmedla kontakter mellan unga och lovande personer och företag i behov av bemanning i Malmö är vårt expertområde. Genom att använda er av personaluthyrning i Malmö får ni mer tid över till er kärnverksamhet. För många ambitiösa studenter och nyutexaminerade som söker relevant arbetslivserfarenhet är Bravura det givna alternativet. Det gäller särskilt inom branscher som IT/Tech, Business Administration, Sales och Customer Support.

Bravura är ert bemanningsbolag i Malmö

Bravura är ett bemanningsbolag i Malmö som erbjuder kompetensbaserad rekrytering. Vi kan hjälpa er i bland annat följande situationer:

 • Om ni behöver tillsätta semestervikarier
 • Om er orderingång ökar snabbt
 • Om ni inte själva vill lägga resurser på rekryteringar
 • Om ni föredrar att hyra personal framför att anställa
 • Om ni vill genomföra en säker rekrytering
 • Om ni behöver extra hjälp i samband med särskilda events

Hör av er till oss på Bravura om ni behöver ett bemanningsföretag i Malmö som kan hjälpa er med kort varsel eller bidra till en långsiktigt hållbar lösning inom bemanning eller rekrytering i Malmö.

Vi finns i Västra Hamnen

Sedan starten i Malmö 2012 har vi funnits i Västra Hamnen. Vi har sedan 2012 växt från 2 till 25 medarbetare som jobbar med leverans och försäljning av bemanning och rekrytering.  Vi träffar dagligen kandidater för intervjuer och vi bjuder mer än gärna hit våra kunder till kontoret.

Välkommen till vårt kontor på Stora Varvsgatan 13A, 211 18 Malmö

Bemanning av konsulter i Malmö utifrån ert behov

Vi hjälper ditt företag i Malmö och i Skåneregionen att bemanna upp med engagerade konsulter vid rätt tillfällen och vi har ett starkt track record av lyckade tillsättningar inom de vanligaste områdena. Bland våra kunder hittar du både startups och större koncerner med personalbehov inom tjänstemannaområdet. Inget uppdrag är för stort eller för litet för oss utan vi anpassar vår lösning utifrån ditt specifika behov.

Områden

Vi hjälper er att tillsätta talanger med 0-8 års erfarenhet och vi har ett starkt track record av lyckade tillsättningar. Hyr in personal på hel- eller deltid. Vill du veta mer? Kontakta oss via formuläret ovan.

It/tech

Systemutvecklare, Ingenjörer, Testare, IT-projektledare, IT-support, Fält-tekniker med mera

Business Administration

Redovisningsekonomer, Ekonomiassistenter, Inköpare, Logistiker, Administratörer, HR-specialister med mera

Sales & Customer Support

Kundtjänstmedarbetare, Account Managers, Innesäljare, Ordermottagare, Digital Marketing Specialists med mera

Trygghet för kunder och anställda

Bravura Sverige AB är ISO-certifierade inom kvalitet och miljö, auktoriserat bemanningsföretag av Kompetensföretagen och alla våra anställda är anslutna till kollektivavtal. Det innebär en trygghet för både kunder och medarbetare.

Vårt motto: med kunden strax utanför centrum

Vår idé är att i första hand fokusera på våra egna anställda, och i andra hand på våra uppdragsgivare. Genom att rekrytera de mest engagerade, coacha dem och ge dem möjlighet att utvecklas, så kan vi erbjuda våra kunder de mest kompetenta resurserna när deras personalbehov uppstår. Det kanske låter konstigt, men vår långa erfarenhet visar att genom att hela tiden vara bäst på att ta hand om dem vi rekryterar, så leder det till en win-win-win-situation: för våra kunder, för alla duktiga människor vi förmedlar och i slutänden också för oss själva.

Vi jobbar med bland annat hälsoplaner, inspirationsföreläsningar och coachande samtal för alla anställda. Vi har gjort det under femton framgångsrika år nu, och genom det skapat och utvecklat ett unikt erbjudande som vi hoppas att du vill veta mer om.

Kompetensbaserad metodik

Vi jobbar med kompetensbaserade urval och gör fördomsfria bedömningar av kandidater. Det innebär att skapa urval som baseras på sakliga grunder, där kompetenser, erfarenheter och potential är avgörande för matchningen. Metoden kallas för kompetensbaserad rekrytering där kandidatens kompetenser, personliga egenskaper och arbetslivserfarenhet är avgörande för en lyckad matchning. Genom att använda den metodiken säkerställer vi rätt konsulter på plats hos dig när du köper bemanning av oss.

Söker du jobb i Malmö?

Här är de senaste jobben.

IT-ansvarig till Alfa Mobility | Malmö

IT
Heltid, Rekrytering, 2024-05-17

Teknisk säljare / Sales Engineer till OEM Automatic | Malmö

Försäljning
Heltid, Rekrytering, 2024-05-17

Driftledare med personalansvar till PreZero | Malmö

Lager/Logistik
Heltid, Rekrytering, 2024-05-14

Embedded mjukvaruutvecklare till Logos Payment Solutions | Malmö

IT
Heltid, Rekrytering, 2024-05-14

Söker du jobb i Malmö?

Hittade du inte det du letade efter?

Är det något annat än bemanning ditt företag behöver? Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag vilket innebär att vi hjälper dig med olika lösningar inom kompetensförsörjning. Läs mer om våra andra tjänster här >>

Om du letar efter nästa karriärmöjlighet har du kommit helt rätt. Vi har massor av lediga jobb både för dig i början av karriären och för dig med erfarenhet. Se alla lediga jobb i Malmö här >>