1. BRAVURA
  2. Bravura Malmö
  3. Bemanningsföretag i Malmö

Bemanningsföretag i Malmö

Vi hjälper er med bemanning i Malmö

Planerar ni att växa? Behöver ni ny kompetens? Eller behöver ni täcka upp under tillfälliga vakanser eller arbetstoppar? Låt oss underlätta er vardag genom bemanning av rätt kompetens.

Bemanning av Next Gen Professionals

Bravura är ett bemanningsföretag i Malmö med fokus på Next Gen Professionals, talanger i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Vi hyr ut personal inom områdena IT/Tech, Business Administration, Sales & Customer Support.

Enkelt att vara kund

Vår filosofi är att det ska vara enkelt att vara kund hos oss. Hos oss får du högsta engagemang och vi lovar att gå den extra milen för att hitta rätt kompetens till er, så att ni kan fokusera på er kärnverksamhet.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa ditt företag?

Lämna dina uppgifter så återkommer vi till dig!

Kontakt

Bemanningsföretag Malmö

Har du behov av ett bemanningsföretag i Malmö är du välkommen att kontakta oss på Bravura. Vi har stor erfarenhet av många olika typer av bemanning i Malmö. Vi kan bidra i de flesta situationer när det finns ett behov av extra personal eller när företag söker ett tryggt och resurseffektivt alternativ till att genomföra egna rekryteringar.

Bravura är ett bemanningsföretag i Skåne med lång erfarenhet

Bemanningsbranschen har växt kraftigt på senare år och Bravura har erbjudit personaluthyrning i Malmö under lång tid. Vi vill att den grupp vill kallar “Next Gen Professionals” ska se Bravura som ett självklart val av bemanningsföretag i Malmö. Genom oss kan ambitiösa och kompetenta individer i början av sina karriärer få arbetslivserfarenhet samtidigt som de hjälper företag i regionen. Bemanning i Malmö kan innebära många olika saker och vi är vana vid att hitta flexibla lösningar på era villkor. Det gäller oavsett om det handlar om rekrytering eller personaluthyrning i Malmö. För oss är det viktigt att kunna förmedla personal med helt rätt kompetens utifrån de uppgifter ni behöver få utförda. Det gäller oavsett om det handlar om ett tillfälligt eller återkommande behov av bemanning i Malmö.

Bemanning för företag i Malmö

Ta kontakt med oss på Bravura om ni snabbt behöver hjälp att hitta konsulter i Malmö som matchar det behov ni har. Som bemanningsföretag i Malmö kan vi assistera er när ni:

  • Behöver hjälp att hitta semestervikarier
  • Behöver kvalificerade konsulter i Malmö för att lösa ett problem eller ta till vara på en möjlighet
  • Växer snabbare än ni hunnit rekrytera
  • Vill hyra personal först, för att kunna göra en säker rekrytering senare

Många gånger är det mer resurseffektivt att ta hjälp av ett bemanningsföretag i Malmö vid rekrytering. Vi på Bravura kan rycka in med kort varsel när ni har brist på arbetskraft men också ta hand om era återkommande behov.

Vi finns i Västra Hamnen

Sedan starten i Malmö 2012 har vi funnits i Västra Hamnen. Vi har sedan 2012 växt från 2 till 25 medarbetare som jobbar med leverans och försäljning av bemanning och rekrytering.  Vi träffar dagligen kandidater för intervjuer och vi bjuder mer än gärna hit våra kunder till kontoret.

Välkommen till vårt kontor på Stora Varvsgatan 13A, 211 18 Malmö

Malmö

Bemanning av konsulter i Malmö utifrån ert behov

Vi hjälper ditt företag i Malmö och i Skåneregionen att bemanna upp med engagerade konsulter vid rätt tillfällen och vi har ett starkt track record av lyckade tillsättningar inom de vanligaste områdena. Bland våra kunder hittar du både startups och större koncerner med personalbehov inom tjänstemannaområdet. Inget uppdrag är för stort eller för litet för oss utan vi anpassar vår lösning utifrån ditt specifika behov.

Bemanning av konsulter i Malmö utifrån ert behov

Områden

Vi hjälper er att tillsätta talanger med 0-8 års erfarenhet och vi har ett starkt track record av lyckade tillsättningar. Hyr in personal på hel- eller deltid. Vill du veta mer? Kontakta oss via formuläret ovan.

It/tech
It/tech

Systemutvecklare, Ingenjörer, Testare, IT-projektledare, IT-support, Fält-tekniker med mera

Business Administration
Business Administration

Redovisningsekonomer, Ekonomiassistenter, Inköpare, Logistiker, Administratörer, HR-specialister med mera

Sales & Customer Support
Sales & Customer Support

Kundtjänstmedarbetare, Account Managers, Innesäljare, Ordermottagare, Digital Marketing Specialists med mera

Trygghet för kunder och anställda

Bravura Sverige AB är ISO-certifierade inom kvalitet och miljö, auktoriserat bemanningsföretag av Kompetensföretagen och alla våra anställda är anslutna till kollektivavtal. Det innebär en trygghet för både kunder och medarbetare.

Varför välja Bravura?

Hos oss får du högre engagemang! Vi drivs av att förstå ditt specifika behov på djupet för att kunna vara en pålitlig partner som snabbt och effektivt hittar rätt kompetens. Genom att välja oss kan du fokusera på er kärnverksamhet, medan vi löser bemanning av rätt kompetens. Så underlättar vi din vardag.

Varför välja Bravura?

Nöjda kunder

Vårt mål är att ha nöjdast kunder i branschen. Från kunderna har vi ofta fått höra att egenskaper som de särskilt uppskattar med oss är:

  • Engagemang
  • Enkelhet
  • Pålitlighet
  • Tillgänglighet

För oss är konsultvård centralt

Vi har en tydlig dialog och följer löpande upp med alla våra konsulter på uppdrag hos våra kunder i Malmö. Varje konsult har en dedikerad kontaktperson som löpande stämmer av med både dig som kund och med konsulten för att säkerställa att alla parter är nöjda. För oss är konsultvården central då vi vet att engagerade medarbetare skapar resultat! Vi mäter och följer löpande upp medarbetarengagemanget hos våra konsulter och strävar mot att ha branschens nöjdaste konsulter.

Kompetensbaserad metodik

Vi jobbar med kompetensbaserade urval och gör fördomsfria bedömningar av kandidater. Det innebär att skapa urval som baseras på sakliga grunder, där kompetenser, erfarenheter och potential är avgörande för matchningen. Metoden kallas för kompetensbaserad rekrytering där kandidatens kompetenser, personliga egenskaper och arbetslivserfarenhet är avgörande för en lyckad matchning. Genom att använda den metodiken säkerställer vi rätt konsulter på plats hos dig när du köper bemanning av oss.

Kompetensbaserad metodik

Hittade du inte det du letade efter?

Är det något annat än bemanning ditt företag behöver? Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag vilket innebär att vi hjälper dig med olika lösningar inom kompetensförsörjning. Läs mer om våra andra tjänster här >>

Om du letar efter nästa karriärmöjlighet har du kommit helt rätt. Vi har massor av lediga jobb både för dig i början av karriären och för dig med erfarenhet. Se alla lediga jobb i Malmö här >>