1. BRAVURA
 2. Rekryteringsföretag i Umeå

Rekryteringsföretag i Umeå

Rekryteringsföretag Umeå - Experter på rekrytering | Bravura

Vi hjälper dig med rekrytering i Umeå

Bravura är ett rekryteringsföretag i Umeå med fokus på Next Gen Professionals - talanger med 0-8 års erfarenhet. Vi hittar rätt kandidater för företag med behov inom områdena

 • IT/Tech
 • Business Administration
 • Sales & Customer Support

Exempel på vanliga roller som vi tillsätter är utvecklare, ingenjörer, teknisk support, ekonomiassistenter, projektledare, administratörer, kundtjänst, säljare med mera. Idag hjälper vi många företag i Umeå och Norrland med rekrytering. Vi är experter inom tjänstemannaområdet och har ett starkt track record av lyckade matchningar. Vi hjälper er mer än gärna vid er nästa rekrytering!


Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa ditt företag att växa?

Vi brinner för att vara en en engagerad partner som förstår era behov och underlättar er vardag. Rekrytering är ett tidskrävande hantverk och att rekrytera fel kan bli dyrt. En felrekrytering kostar i snitt 700 000 kr. Genom att ta hjälp med rekrytering frigör du värdefull tid och minimerar risk för dyra felrekryteringar. Tiden som du sparar du istället fokusera på er kärnverksamhet. Vi erbjuder dessutom garanti i fall du mot all förmodan inte skulle bli nöjd.

Lämna dina uppgifter i formuläret nedan så återkommer vi till dig.

Varför ska ni välja Bravura för rekrytering?

Hos oss får du högre engagemang! Vi drivs av att förstå ditt specifika behov på djupet för att kunna vara en pålitlig partner som snabbt och effektivt hittar rätt kompetens. Genom att välja oss för rekrytering kan du fokusera på er kärnverksamhet, medan vi hittar rätt kandidater. Så underlättar vi din vardag.

Varför ska ni välja Bravura för rekrytering?

Behöver ni rekrytera? Bli kontaktad idag!

Yrkesområden och roller

Vi hjälper er att hitta kandidater utifrån era behov. För tydlighetens skull har vi delat in våra tjänster i tre övergripande områden - IT/Tech, Business Administration och Sales & Customer Support. För varje område har vi har specialiserade rekryterare som är experter på både rollerna och kandidatmarknaden i Umeå och Norrland. De vet vad som krävs för att hitta rätt kandidater till er.

IT/TECH

Systemutvecklare, Ingenjörer, Testare, IT-projektledare, IT-support, Fält-tekniker med mera

BUSINESS ADMINISTRATION

Redovisningsekonomer, Ekonomiassistenter, Inköpare, Logistiker, Administratörer, HR-specialister med mera

SALES & CUSTOMER SUPPORT

Kundtjänstmedarbetare, Account Managers, Innesäljare, Ordermottagare, Digital Marketing Specialists med mera

Rekrytering - så går det till

Precis som människor är unika så skiljer sig varje rekryteringsprocess åt. Vi jobbar utifrån en beprövad metod med ett flexibelt förhållningssätt för att förenkla rekryteringsprocessen för alla involverade. Vi jobbar alltid kompetensbaserat för att kunna göra objektiva bedömningar av kandidaters lämplighet utifrån det efterfrågade behovet. Nedan kan du läsa mer om varje steg i rekryteringsprocessen.

1. Behovsanalys och kravprofil

Nyckeln till en lyckad matchning är att förstå varje kunds specifika behov på djupet. Genom behovsanalys säkerställer vi att varje uppdrag genomförs utifrån kundens önskemål. Kravprofil är plattformen i rekryteringsprocessen och sätter grunden för vilken profil ni söker, skapar rätt underlag för marknadsföringen samt grund för vilka frågor som ska ställas under intervjuerna. Kravprofilen specificerar vilka kompetenser och erfarenheter som efterfrågas samt vilken potential och värdegrund som är relevant för rollen och företaget.

2. Marknadsföring

Visste du att 70% av den arbetsföra befolkningen är passivt arbetssökande? De söker inte aktivt jobb, men kan vara öppna om rätt möjligheter dyker upp. Vi jobbar datadrivet med kandidatanskaffning och annonserar på de största jobbsökarsajterna på marknaden så att din tjänst exponeras rätt. Därtill jobbar vi med sociala medier och sökningar i egna och externa nätverk.

3. Urval och intervjuer

Vi använder kompetensbaserad urvalsmetodik för att effektivisera rekryteringsprocessen och skapa fördomsfria urval. Metodiken är vetenskapligt förankrad används för att göra sakliga urval och kvalitetssäkrade matchningar. Kandidaten intervjuas med frågor som är anpassade till de specifika kompetenser som efterfrågas där agerande i tidigare situationer, problemlösning och upplevelser är i fokus. Kandidatens svar och beteende analyseras och du får ett transparent och välmotiverat beslutsunderlag.

4. Vi presenterar och du träffar kandidater

Vi presenterar de kandidater som vi bedömer bäst matcha ditt behov. Du väljer vilka av de presenterade kandidaterna som du vill träffa för intervju. Inför intervjun har vi möjlighet att dela värdefulla tips och insikter för att nå bästa resultat. Vi agerar partner och fungerar som ett stöd för dig.

5. Kompletterande tester och referenstagning

Vid behov erbjuder vi rekryteringstester för att ytterligare pröva kandidatens förmågor i förhållande till ditt behov. Vi säkerställer att kandidaten du väljer har goda referenser. Referenstagningen anpassas utifrån de kompetenser du söker samtidigt som vi verifierar förtroende- och motivationsfrågor.

6. Tillsättning och uppföljning

Vi är i mål och din nya medarbetare eller konsult börjar. Vi är nöjda när alla inblandade parter är nöjda. Därför är uppföljningen mycket viktig. Du som kund får utvärdera Bravura och vår prestation under rekryteringen. Målet är att ha nöjdast kunder i branschen!

Fördelar med att jobba med oss

Våra rekryterare förstår er affär

Våra rekryterare strävar efter att vara bäst i branschen. De förstår ditt behov och din verksamhet, de kan kandidatmarknaden i Umeå och vårdar ert varumärke i varje interaktion med kandidater och potentiella medarbetare. Hos oss är engagemang ett ord som fungerar som ledstjärna i allt vi gör. Våra rekryterare drivs av högt engagemang och att alltid leverera värde och resultat, i varje enskilt uppdrag.

Rekryterare

Kompetensbaserad rekrytering

Vi jobbar med kompetensbaserade urval och gör fördomsfria bedömningar av kandidater. Det innebär att skapa urval som baseras på sakliga grunder, där kompetenser, erfarenheter och potential är avgörande för matchningen. Metoden kallas för kompetensbaserad rekrytering där kandidatens kompetenser, personliga egenskaper och arbetslivserfarenhet är avgörande för en lyckad matchning. Genom att använda den metodiken eliminerar vi fördomar i urvalen och ni behöver inte välja kandidater baserat på magkänsla.

Kompetensbaserad rekrytering

Vi når rätt kandidater

Med våra tjänster får ni tillgång till de bästa annonseringskanalerna på marknaden för att nå din specifika målgrupp i Umeå och Norrland. Vi jobbar med uppsökande rekrytering och kombinerar jobbannonsering med sök i sociala kanaler och nätverk för att även nå kandidater i Umeå och runt om i Norrland som inte aktivt söker jobb, men som kan vara öppna för nya möjligheter. Vi sköter all marknadsföring av era jobb, så att ni kan fokusera på er kärnverksamhet.

Rekryteringsföretag Umeå - Experter på rekrytering | Bravura

Bättre beslutsunderlag med färdighetstester

Med färdighetstester får du som rekryterar ett bättre beslutsunderlag i processen. De olika testerna som finns tillgängliga kan kombineras och användas för att identifiera kandidater med de färdigheter som är viktiga för er affärsverksamhet.

Färdighetstester

Om oss

Bravura är ett av de snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretagen i Sverige. Vi finns till för att stärka företag genom människor och människor genom jobb och vi drivs av att ständigt förbättra matchningen av kompetens.

Next Gen Professionals

Vi hittar talanger med 0-8 års erfarenhet inom områdena IT/Tech, Business Administration och Sales & Customer Support. Vi kallar målgruppen för Next Gen Professionals och vi förstår den, eftersom vi själva är den.

Rekryteringsföretag Umeå - Experter på rekrytering | Bravura

Nöjda kunder

Vårt mål är att ha nöjdast kunder i branschen. Från kunderna har vi ofta fått höra att egenskaper som de särskilt uppskattar med oss är:

 • Engagemang
 • Enkelhet
 • Pålitlighet
 • Tillgänglighet
Nöjda kunder

Auktoriserat och ISO-certifierat rekryteringsföretag

Bravura Sverige AB är auktoriserat av Kompetensföretagen ISO-certifierade inom kvalitet och miljö och våra medarbetare är anslutna till kollektivavtal. Detta innebär en trygghet för både kunder och medarbetare.

Vi är ett lokalt rekryteringsföretag

Bravura är ett rekryteringsföretag i Umeå som erbjuder rekrytering på era egna villkor, så att ni ska kunna fokusera på verksamheten och ändå få rätt person på rätt plats. Vi har ett stort nätverk av kandidater vilket gör att vi kan hitta rätt kandidater snabbt och effektivt.

Vi är experter på rekrytering i Umeå

Bravura arbetar över hela landet och i Umeå har vi ett stort nätverk av vad vi kallar för “Next Gen Professionals”, alltså talangfulla medarbetare med upp till åtta års erfarenhet som är redo att ta nästa steg i karriären. Vi har verkat som rekryteringsbolag i Stockholm, Göteborg och Malmö i många år och har inte bara ett bra rykte bland de företag vi hjälper där, utan vi är också ett givet val för många som är intresserade av de jobb vi förmedlar i där. Bravura är med andra ord ett tryggt och beprövat val när det gäller rekrytering i Umeå och Norrland.

Rekryteringsbyrå i Umeå som verkar i flera branscher

Bravura är ett rekryteringsföretag i Umeå som hjälpt många företag som verkar inom IT/Tech, Business Administration, Sales eller Customer Support.

Bravura finns över hela landet

Bravura har kontor på flera orter i Sverige, från norr till söder. För oss är det viktigt att ha en lokal närvaro för att på bästa sätt tillgodose våra kunders behov av rekrytering på respektive ort. Det ger oss möjlighet att sätta oss i det lokala näringslivet och bygga värdefulla kontaktnätverk. Därtill vill vi kunna vara experter på den lokala kandidatmarknaden i Umeå och på alla orter där vi är verksamma.

Förutom Umeå finns vi även i:

 • Stockholm
 • Göteborg
 • Malmö
 • Gävle
 • Helsingborg
 • Linköping
 • Jönköping
 • Uppsala
 • Växjö
 • Sundsvall
 • Luleå
 • Kalmar

Letar du jobb i Umeå ?

Här är några av de senaste jobben i Umeå

Det finns tyvärr inga lediga jobb just nu.

Lediga jobb i Umeå

Hittade du inte det du letade efter?

Är det något annat än rekrytering ditt företag behöver? Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag vilket innebär att vi hjälper dig med olika lösningar inom kompetensförsörjning. Läs mer om våra andra tjänster här >>