1. BRAVURA
  2. Bravura Göteborg
  3. Rekrytering i Göteborg

Rekrytering i Göteborg

Rekryteringsföretag i Göteborg

Vi hjälper dig med rekrytering i Göteborg

Bravura är ett rekryteringsföretag i Göteborg med fokus på Next Gen Professionals - talanger med 0-8 års erfarenhet. Vi hittar rätt kandidater för företag med behov inom områdena

  • IT/Tech
  • Business Administration
  • Sales & Customer Support


Behöver ni hitta nya medarbetare?

Vi brinner för att vara en en engagerad partner som förstår era behov och underlättar er vardag. Rekrytering är ett tidskrävande hantverk och att rekrytera fel kan bli dyrt. En felrekrytering kostar i snitt 700 000 kr. Genom att ta hjälp med rekrytering frigör du värdefull tid och minimerar risk för dyra felrekryteringar. Tiden som du sparar du istället fokusera på er kärnverksamhet. Vi erbjuder dessutom garanti i fall du mot all förmodan inte skulle bli nöjd.

Idag hjälper vi flera företag i Göteborg med rekrytering. Vi är bäst inom tjänstemannaområdet och har lång erfarenhet av att tillsätta allt från kundtjänstmedarbetare och administratörer till specialister och chefer.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa ditt företag?

Lämna dina uppgifter i formuläret så återkommer vi till dig.

Behöver ni rekrytera?

Rekrytering Göteborg

Vi hjälper företag i Göteborg att hitta rätt kandidater och vi har ett starkt track record av lyckade tillsättningar inom IT/Tech, Business Administration och Sales & Customer Support. Vi är experter på att matcha Next Gen Professionals, talanger med 0-8 års erfarenhet och vi har nöjdare kunder än branschgenomsnittet. Vill du veta mer? Kontakta oss via formuläret ovan.

IT/Tech
IT/TECH

Systemutvecklare, Ingenjörer, Testare, IT-projektledare, IT-support, Fält-tekniker med mera

Business Administration
BUSINESS ADMINISTRATION

Redovisningsekonomer, Ekonomiassistenter, Inköpare, Logistiker, Administratörer, HR-specialister med mera

Sales
SALES & CUSTOMER SUPPORT

Kundtjänstmedarbetare, Account Managers, Innesäljare, Ordermottagare, Digital Marketing Specialists med mera

Rekryterare som förstår din affär

Nyckeln i framgångsrik rekrytering är att förstå behoven på djupet. Våra rekryterare strävar alltid efter att vara best in class. De förstår ditt behov, er verksamhet, och branschen, de kan kandidatmarknaden och vårdar ditt varumärke i varje interaktion med kandidater och potentiella medarbetare. Hos oss är engagemang något som fungerar som ledstjärna i allt vi gör. Våra rekryterare drivs av högt engagemang och att alltid leverera värde och resultat, i varje enskilt uppdrag.

Rekrytering

Kompetensbaserad rekrytering

Allt bygger på kompetenser! Vi jobbar med kompetensbaserade urval och gör fördomsfria bedömningar av kandidater. Det innebär att skapa urval som baseras på sakliga grunder, där kompetenser, erfarenheter och potential är avgörande för matchningen. Metoden kallas för kompetensbaserad rekrytering där kandidatens kompetenser, personliga egenskaper och arbetslivserfarenhet är avgörande för en lyckad matchning. Genom att använda den metodiken eliminerar vi fördomar i urvalen och ni behöver inte välja kandidater baserat på magkänsla.

Kvinna i profil på möte.

Annonseringskanaler och marknadsföring av era jobb

Med våra tjänster får ni tillgång till de bästa annonseringskanalerna på marknaden för att nå din specifika målgrupp. Parallellt med annonseringen jobbar vi aktivt i sociala kanaler och nätverk för att även nå de kandidater i regionen som inte aktivt söker jobb, men som kan vara öppna för nya möjligheter. Vi sköter all marknadsföring av era jobb, så att ni kan fokusera på er kärnverksamhet.

Datadriven kandidatanskaffning

Färdighetstester

Med färdighetstester får du som rekryterar ett bättre beslutsunderlag i processen. De olika testerna som finns tillgängliga kan kombineras och användas för att identifiera kandidater med de färdigheter som är viktiga för er affärsverksamhet.

Färdighetstester

Auktoriserat och ISO-certifierat rekryteringsföretag

Bravura Sverige AB är auktoriserat av Kompetensföretagen och ISO-certifierade inom kvalitet och miljö och våra medarbetare är anslutna till kollektivavtal. Detta innebär en trygghet för både kunder och medarbetare.

Rekrytering - så går det till

Precis som människor är unika så skiljer sig varje rekryteringsprocess åt. Vi jobbar utifrån en beprövad metod med ett flexibelt förhållningssätt för att förenkla rekryteringsprocessen för alla involverade. Vi jobbar alltid kompetensbaserat för att kunna göra objektiva bedömningar av kandidaters lämplighet utifrån det efterfrågade behovet. Nedan kan du läsa mer om varje steg i rekryteringsprocessen.


Behovsanalys och kravprofil


Marknadsföring, urval och intervjuer


Vi presenterar och du träffar kandidater


Kompletterande tester och referenstagning


Tillsättning och uppföljning


Vi finns i nordstan

Vi startade upp verksamheten i Göteborg 2013 och har sedan dess växt från 2 till 25 medarbetare som jobbar med leverans och försäljning av bemanning och rekrytering. Vi har valt Nordstan som ett strategiskt läge som skapar närhet både till kandidater och kunder. Vi träffar dagligen kandidater för intervju och bjuder mer än gärna hit våra kunder. Välkommen till vårt kontor på adress: Nordstadstorget 6, 411 05 Göteborg

Fun Fact #1: Under 2018 nominerades kontoret i tävlingen "Sveriges snyggaste kontor".

Fun Fact #2: Det är vårt tredje kontor i Göteborg sedan starten 2013. Vi började resan i Gårda, flyttade därefter till Kungsportsplatsen och landade slutligen i Nordstan.

Göteborg

Med tillväxt i fokus

Bravura grundades 2008 av två studenter som hade ambitionen att stärka människor och företag genom jobb. Deras dröm har idag resulterat i att vi är ett väletablerat rekryteringsföretag och bemanningsföretag som blivit nominerade till Gasellföretag sex år i rad. Vi siktar på att fortsätta vår tillväxtresa och lovar att aldrig luta oss tillbaka och bli nöjda, utan ständigt bejaka vårt entreprenörskap, en drivkraft som skapar värde för våra kunder.

Gasell

Nöjda kunder

Vårt mål är att ha nöjdast kunder i branschen. Detta följer vi upp löpande och enligt en oberoende mätning från Svenskt Kvalitetsindex (SKI) har vi betydligt nöjdare kunder än branschgenomsnittet. Bravuras kundnöjdhetsindex är 72,9 jämfört med snittet inom branschen som är 70,7. Det som våra kunder ser som särskiljande egenskaper är:

  • Engagemang
  • Enkelhet
  • Pålitlighet
  • Tillgänglighet

Hittade du inte det du letade efter?

Är det något annat än rekrytering ditt företag behöver? Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag i Göteborg vilket innebär att vi hjälper dig med olika lösningar för kompetensförsörjning. Läs mer om våra andra tjänster här >>

Behöver ni hyra in personal under en tidsbegränsad period? Läs mer om Bemanning i Göteborg >>

Om du letar efter nästa karriärmöjlighet har du kommit helt rätt. Vi har massor av lediga jobb, både för dig i början av karriären och för dig med erfarenhet. Se alla lediga jobb i Göteborg här >>