1. BRAVURA
  2. Rekrytering i Göteborg

Rekrytering i Göteborg

Bravura är ett rekryteringsföretag i Göteborg. Vill du nå de mest engagerade personerna som ger ett lyft till din verksamhet? Vi är experter på rekrytering och är ganska säkra på att de du söker finns hos oss. Hör av dig så ser vi efter tillsammans.

Rekryteringsföretag i Göteborg

Vi hjälper dig med rekrytering i Göteborg

Vi är experter på rekrytering och vet vad som krävs för lyckad matchning. Genom att ta hjälp av oss vid nästa rekrytering kan ni spara både tid och pengar. Det gör ni genom att låta oss som är experter ta hand om rekryteringen och att hitta rätt kandidater. Vi sköter hela rekryteringsprocessen från start till mål medan ni fokuserar på er kärnverksamhet.

Vi hjälper företag inom olika flera branscher att rekrytera inom områdena:

  • IT
  • Tech
  • Business Administration
  • Sales & Customer Support

Exempel på vanliga roller som vi tillsätter är utvecklare, ingenjörer, teknisk support, ekonomiassistenter, projektledare, administratörer, kundtjänst, säljare med mera. Idag hjälper vi många företag i Göteborg med rekrytering. Vi är experter inom tjänstemannaområdet och har ett starkt track record av lyckade matchningar. Vi hjälper er mer än gärna vid er nästa rekrytering!


Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa ditt företag att växa?

Rekrytering är ett tidskrävande hantverk och att rekrytera fel kan bli dyrt. En felrekrytering kostar i snitt 700 000 kr. Genom att ta hjälp med rekrytering frigör du värdefull tid och minimerar risk för dyra felrekryteringar. Tiden som du sparar du istället fokusera på er kärnverksamhet. Vi erbjuder dessutom garanti i fall du mot all förmodan inte skulle bli nöjd. Lämna dina uppgifter i formuläret nedan så återkommer vi till dig.

Behöver ni rekrytera?

Vårt motto: med kunden strax utanför centrum

Vår idé är att i första hand fokusera på våra egna anställda, och i andra hand på våra uppdragsgivare. Genom att rekrytera de mest engagerade, coacha dem och ge dem möjlighet att utvecklas, så kan vi erbjuda våra kunder de mest kompetenta resurserna när deras personalbehov uppstår. Det kanske låter konstigt, men vår långa erfarenhet visar att genom att hela tiden vara bäst på att ta hand om dem vi rekryterar, så leder det till en win-win-win-situation: för våra kunder, för alla duktiga människor vi förmedlar och i slutänden också för oss själva.

Vi jobbar med bland annat hälsoplaner, inspirationsföreläsningar och coachande samtal för alla anställda. Vi har gjort det under femton framgångsrika år nu, och genom det skapat och utvecklat ett unikt erbjudande som vi hoppas att du vill veta mer om.

Vi finns i Nordstan

Vi startade upp verksamheten i Göteborg 2013 och har sedan dess växt från 2 till 25 medarbetare som jobbar med leverans och försäljning av bemanning ochrekrytering. Vi har valt Nordstan som ett strategiskt läge som skapar närhet både till kandidater och kunder. Välkommen till vårt kontor på adress: Nordstadstorget 6, 411 05 Göteborg

Vi är experter på rekrytering i Göteborg

Bravura arbetar över hela landet och i Göteborg har vi ett stort nätverk av vad vi kallar för “Next Gen Professionals”, alltså talangfulla medarbetare med upp till åtta års erfarenhet som är redo att ta nästa steg i karriären. Därtill rekryterar vi även specialister och personer med lite mer erfarenhet. Vi har verkat som rekryteringsbolag i Göteborg sedan 2013 och har inte bara ett bra rykte bland de företag vi hjälper här, utan vi är också ett givet valet för många som är intresserade av de jobb vi förmedlar. Bravura är med andra ord ett tryggt och beprövat val när det gäller rekrytering i Göteborg.

Rekryteringsbyrå i Göteborg som verkar i flera branscher

Bravura är ett rekryteringsföretag i Göteborg som hjälpt många företag som med rekrytering inom IT/Tech, ekonomi, administration, kundtjänst, försäljning med mera.

Bravura finns över hela landet

Bravura har kontor på flera orter i Sverige, från norr till söder. För oss är det viktigt att ha en lokal närvaro för att på bästa sätt tillgodose våra kunders behov av rekrytering på respektive ort. Det ger oss möjlighet att sätta oss i det lokala näringslivet och bygga värdefulla kontaktnätverk. Därtill vill vi kunna vara experter på den lokala kandidatmarknaden i Göteborg och på alla orter där vi är verksamma.

Förutom Göteborg finns vi även i:

Yrkesområden och roller

Vi hjälper er att hitta kandidater utifrån era behov. För tydlighetens skull har vi delat in våra tjänster i tre övergripande områden - IT/Tech, Business Administration och Sales & Customer Support. För varje område har vi har specialiserade rekryterare som är experter på både rollerna och kandidatmarknaden i Göteborg. De vet vad som krävs för att hitta rätt kandidater till er.

IT/TECH

Systemutvecklare, Ingenjörer, Testare, IT-projektledare, IT-support, Fält-tekniker med mera

BUSINESS ADMINISTRATION

Redovisningsekonomer, Ekonomiassistenter, Inköpare, Logistiker, Administratörer, HR-specialister med mera

SALES & CUSTOMER SUPPORT

Kundtjänstmedarbetare, Account Managers, Innesäljare, Ordermottagare, Digital Marketing Specialists med mera

Rekrytering - så går det till

Precis som människor är unika så skiljer sig varje rekryteringsprocess åt. Vi jobbar utifrån en beprövad metod med ett flexibelt förhållningssätt för att förenkla rekryteringsprocessen för alla involverade. Vi jobbar alltid kompetensbaserat för att kunna göra objektiva bedömningar av kandidaters lämplighet utifrån det efterfrågade behovet. Nedan kan du läsa mer om varje steg i rekryteringsprocessen.

1. Behovsanalys och kravprofil

Nyckeln till en lyckad matchning är att förstå varje kunds specifika behov på djupet. Genom behovsanalys säkerställer vi att varje uppdrag genomförs utifrån kundens önskemål. Kravprofil är plattformen i rekryteringsprocessen och sätter grunden för vilken profil ni söker, skapar rätt underlag för marknadsföringen samt grund för vilka frågor som ska ställas under intervjuerna. Kravprofilen specificerar vilka kompetenser och erfarenheter som efterfrågas samt vilken potential och värdegrund som är relevant för rollen och företaget.

2. Marknadsföring

Visste du att 70% av den arbetsföra befolkningen är passivt arbetssökande? De söker inte aktivt jobb, men kan vara öppna om rätt möjligheter dyker upp. Vi jobbar datadrivet med kandidatanskaffning och annonserar på de största jobbsökarsajterna på marknaden så att din tjänst exponeras rätt. Därtill jobbar vi med sociala medier och sökningar i egna och externa nätverk.

3. Urval och intervjuer

Vi använder kompetensbaserad urvalsmetodik för att effektivisera rekryteringsprocessen och skapa fördomsfria urval. Metodiken är vetenskapligt förankrad används för att göra sakliga urval och kvalitetssäkrade matchningar. Kandidaten intervjuas med frågor som är anpassade till de specifika kompetenser som efterfrågas där agerande i tidigare situationer, problemlösning och upplevelser är i fokus. Kandidatens svar och beteende analyseras och du får ett transparent och välmotiverat beslutsunderlag.

4. Vi presenterar och du träffar kandidater

Vi presenterar de kandidater som vi bedömer bäst matcha ditt behov. Du väljer vilka av de presenterade kandidaterna som du vill träffa för intervju. Inför intervjun har vi möjlighet att dela värdefulla tips och insikter för att nå bästa resultat. Vi agerar partner och fungerar som ett stöd för dig.

5. Kompletterande tester och referenstagning

Vid behov erbjuder vi rekryteringstester för att ytterligare pröva kandidatens förmågor i förhållande till ditt behov. Vi säkerställer att kandidaten du väljer har goda referenser. Referenstagningen anpassas utifrån de kompetenser du söker samtidigt som vi verifierar förtroende- och motivationsfrågor.

6. Tillsättning och uppföljning

Vi är i mål och din nya medarbetare eller konsult börjar. Vi är nöjda när alla inblandade parter är nöjda. Därför är uppföljningen mycket viktig. Du som kund får utvärdera Bravura och vår prestation under rekryteringen. Målet är att ha nöjdast kunder i branschen!

Våra rekryterare förstår er affär

Våra rekryterare strävar efter att vara bäst i branschen. De förstår ditt behov och din verksamhet, de kan kandidatmarknaden i Göteborg och vårdar ert varumärke i varje interaktion med kandidater och potentiella medarbetare. Hos oss är engagemang ett ord som fungerar som ledstjärna i allt vi gör. Våra rekryterare har därför de bästa förutsättningarna i branschen när det kommer till att hitta just de personer ni söker.

Kompetensbaserad rekrytering

Allt bygger på kompetenser! Vi jobbar med kompetensbaserade urval och gör fördomsfria bedömningar av kandidater. Det innebär att skapa urval som baseras på sakliga grunder, där kompetenser, erfarenheter och potential är avgörande för matchningen. Metoden kallas för kompetensbaserad rekrytering där kandidatens kompetenser, personliga egenskaper och arbetslivserfarenhet är avgörande för en lyckad matchning. Genom att använda den metodiken eliminerar vi fördomar i urvalen och ni behöver inte välja kandidater baserat på magkänsla.

Vi når rätt kandidater

Med våra tjänster får ni tillgång till de bästa annonseringskanalerna på marknaden för att nå din specifika målgrupp. Parallellt med annonseringen jobbar vi aktivt i sociala kanaler och nätverk för att även nå de kandidater i regionen som inte aktivt söker jobb, men som kan vara öppna för nya möjligheter. Vi sköter all marknadsföring av era jobb, så att ni kan fokusera på er kärnverksamhet.

Bättre beslutsunderlag med färdighetstester

Med färdighetstester får du som rekryterar ett bättre beslutsunderlag i processen. De olika testerna som finns tillgängliga kan kombineras och användas för att identifiera kandidater med de färdigheter som är viktiga för er affärsverksamhet.

Auktoriserat och ISO-certifierat rekryteringsföretag

Bravura Sverige AB är auktoriserat av Kompetensföretagen och ISO-certifierade inom kvalitet och miljö och våra medarbetare är anslutna till kollektivavtal. Detta innebär en trygghet för både kunder och medarbetare.

Söker du jobb i Göteborg?

Här är de senaste jobben i Göteborg.

Koordinerande administratör med start omgående | Göteborg

Kontor/Administration/HR
Heltid, Konsultuppdrag, 2024-06-20

First line support till IT-bolag inom bilbranschen | Göteborg

IT
Heltid, Konsultuppdrag, 2024-06-20

Skoladministratör / Utbildningsadministratör till Gotit | Göteborg

Kontor/Administration/HR
Heltid, Rekrytering, 2024-06-19

Interim inköpare med start omgående | Göteborg

Lager/Logistik
Heltid, Konsultuppdrag, 2024-06-18

Hittade du inte det du letade efter?

Är det något annat än rekrytering ditt företag behöver? Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag i Göteborg vilket innebär att vi hjälper dig med olika lösningar för kompetensförsörjning. Läs mer om våra andra tjänster här >>

Behöver ni hyra in personal under en tidsbegränsad period? Läs mer om Bemanning i Göteborg >>

Om du letar efter nästa karriärmöjlighet har du kommit helt rätt. Vi har massor av lediga jobb, både för dig i början av karriären och för dig med erfarenhet. Se alla lediga jobb i Göteborg här >>