1. BRAVURA
 2. Rekryteringsföretag i Linköping

Rekryteringsföretag i Linköping

Rekryteringsföretag Linköping - Experter på rekrytering | Bravura

Vi hjälper dig med rekrytering i Linköping

Bravura är ett rekryteringsföretag i Linköping med fokus på Next Gen Professionals - talanger med 0-8 års erfarenhet. Vi hittar rätt kandidater för företag med behov inom områdena

 • IT/Tech
 • Business Administration
 • Sales & Customer Support

Exempel på vanliga roller som vi tillsätter är utvecklare, ingenjörer, teknisk support, ekonomiassistenter, projektledare, administratörer, kundtjänst, säljare med mera. Idag hjälper vi många företag i Linköping och resten av Östergötland med rekrytering. Vi är experter inom tjänstemannaområdet och har ett starkt track record av lyckade matchningar. Vi hjälper er mer än gärna vid er nästa rekrytering!

Därtill erbjuder vi riskfri rekrytering. Det innebär att ni får möjlighet att hyra personal först och därefter ta över anställningen när det passar er.


Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa ditt företag att växa?

Vi brinner för att vara en en engagerad partner som förstår era behov och underlättar er vardag. Rekrytering är ett tidskrävande hantverk och att rekrytera fel kan bli dyrt. En felrekrytering kostar i snitt 700 000 kr. Genom att ta hjälp med rekrytering frigör du värdefull tid och minimerar risk för dyra felrekryteringar. Tiden som du sparar du istället fokusera på er kärnverksamhet. Vi erbjuder dessutom garanti i fall du mot all förmodan inte skulle bli nöjd.

Lämna dina uppgifter i formuläret nedan så återkommer vi till dig.

Varför ska ni välja Bravura för rekrytering?

Hos Bravura i Linköping får ni högre engagemang! Vi drivs av att förstå era specifika behov på djupet för att kunna vara en pålitlig partner som snabbt och effektivt hittar rätt kompetens. Genom att välja oss för rekrytering kan ni fokusera på er kärnverksamhet, medan vi hittar rätt kandidater. Så underlättar vi er vardag.

Varför ska ni välja Bravura för rekrytering?

Behöver ni rekrytera? Bli kontaktad idag!

Områden och roller

Vi hjälper företag i Linköping och Östergötland att hitta rätt kandidater utifrån varje specifikt behov. Vår rekryteringsverksamhet är indelad i tre övergripande områden - IT/Tech, Business Administration och Sales & Customer Support. För varje område har vi har specialiserade rekryterare som är experter på både rollerna och kandidatmarknaden i Linköping. De vet vad som krävs för att hitta rätt kandidater till er.

IT/TECH

Systemutvecklare, Ingenjörer, Testare, IT-projektledare, IT-support, Fält-tekniker med mera

BUSINESS ADMINISTRATION

Redovisningsekonomer, Ekonomiassistenter, Inköpare, Logistiker, Administratörer, HR-specialister med mera

SALES & CUSTOMER SUPPORT

Kundtjänstmedarbetare, Säljare, Ordermottagare, Administratörer med mera

Rekrytering - så fungerar det

Precis som människor är unika så skiljer sig varje rekryteringsprocess åt. Vi jobbar utifrån en beprövad metod med ett flexibelt förhållningssätt för att förenkla rekryteringsprocessen för alla involverade. Vi jobbar alltid kompetensbaserat för att kunna göra objektiva bedömningar av kandidaters lämplighet utifrån det efterfrågade behovet. Nedan kan du läsa mer om varje steg i rekryteringsprocessen.

1. Behovsanalys och kravprofil

Nyckeln till en lyckad matchning är att förstå varje kunds specifika behov på djupet. Genom behovsanalys säkerställer vi att varje uppdrag genomförs utifrån kundens önskemål. Kravprofil är plattformen i rekryteringsprocessen och sätter grunden för vilken profil ni söker, skapar rätt underlag för marknadsföringen samt grund för vilka frågor som ska ställas under intervjuerna. Kravprofilen specificerar vilka kompetenser och erfarenheter som efterfrågas samt vilken potential och värdegrund som är relevant för rollen och företaget.

2. Marknadsföring

Visste du att 70% av den arbetsföra befolkningen är passivt arbetssökande? De söker inte aktivt jobb, men kan vara öppna om rätt möjligheter dyker upp. Vi jobbar datadrivet med kandidatanskaffning och annonserar på de största jobbsökarsajterna på marknaden så att din tjänst exponeras rätt. Därtill jobbar vi med sociala medier och sökningar i egna och externa nätverk.

3. Urval och intervjuer

Vi använder kompetensbaserad urvalsmetodik för att effektivisera rekryteringsprocessen och skapa fördomsfria urval. Metodiken är vetenskapligt förankrad används för att göra sakliga urval och kvalitetssäkrade matchningar. Kandidaten intervjuas med frågor som är anpassade till de specifika kompetenser som efterfrågas där agerande i tidigare situationer, problemlösning och upplevelser är i fokus. Kandidatens svar och beteende analyseras och du får ett transparent och välmotiverat beslutsunderlag.

4. Vi presenterar och du träffar kandidater

Vi presenterar de kandidater som vi bedömer bäst matcha ditt behov. Du väljer vilka av de presenterade kandidaterna som du vill träffa för intervju. Inför intervjun har vi möjlighet att dela värdefulla tips och insikter för att nå bästa resultat. Vi agerar partner och fungerar som ett stöd för dig.

5. Kompletterande tester och referenstagning

Vid behov erbjuder vi rekryteringstester för att ytterligare pröva kandidatens förmågor i förhållande till ditt behov. Vi säkerställer att kandidaten du väljer har goda referenser. Referenstagningen anpassas utifrån de kompetenser du söker samtidigt som vi verifierar förtroende- och motivationsfrågor.

6. Tillsättning och uppföljning

Vi är i mål och din nya medarbetare eller konsult börjar! Vi är nöjda när alla inblandade parter är nöjda. Därför är uppföljningen mycket viktig. Du som kund får utvärdera Bravura och vår prestation under rekryteringen. Målet är att ha nöjdast kunder i branschen.

Fördelar med att jobba med oss för rekrytering

Våra rekryterare förstår er affär

Våra rekryterare strävar alltid efter att vara bäst i branschen. Det är en del av företagskulturen på Bravura. Rekryterarna förstår ditt behov och din verksamhet, de kan kandidatmarknaden i Linköping och vårdar ert varumärke i varje interaktion med kandidater och potentiella medarbetare. Hos oss är engagemang ett ord som fungerar som ledstjärna i allt vi gör. Våra rekryterare drivs av högt engagemang och att alltid leverera värde och resultat, i varje enskilt uppdrag. Engagemang innebär för oss att vi bryr oss lika mycket om er affär som ni själva gör.

Rekryteringsföretag Linköping - Experter på rekrytering | Bravura

Kompetensbaserad rekrytering

Våra rekryterare jobbar med kompetensbaserade urval och gör fördomsfria bedömningar av kandidater. Det innebär att vi skapar urval som baseras på sakliga grunder, där kompetenser, erfarenheter och potential är avgörande för matchningen. Metoden kallas för kompetensbaserad rekrytering där kandidatens kompetenser, personliga egenskaper och arbetslivserfarenhet är avgörande för en lyckad matchning. Genom att använda den metodiken eliminerar vi fördomar i urvalen och ni behöver inte välja kandidater baserat på magkänsla.

Kompetensbaserad rekrytering

Vi når rätt kandidater

När ni rekryterar med oss får ni tillgång till de bästa annonseringskanalerna på marknaden och ni når er specifika målgrupp i Linköping. Vi jobbar med uppsökande rekrytering och kombinerar jobbannonsering med search i sociala kanaler och nätverk för att även nå kandidater i Linköping och Östergötland som inte aktivt söker jobb, men som kan vara öppna för nya möjligheter. Vi sköter all marknadsföring av jobben och kontakt med kandidater, så att ni istället kan fokusera på er kärnverksamhet.

Personer som pekar på en laptop

Ni får bra beslutsunderlag med färdighetstester

Med färdighetstester får du som rekryterar ett bättre beslutsunderlag i processen. De olika testerna som finns tillgängliga kan kombineras och användas för att identifiera kandidater med de färdigheter som är viktiga för er affärsverksamhet.

Färdighetstester

Om oss

Bravura är ett av de snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretagen i Sverige. Vi har sedan 2014 funnits på plats i Linköping där vi vill vara det naturliga valet för företag som ska rekrytera Next Gen Professionals - talanger i början av karriären. Vi finns till för att stärka företag genom människor och människor genom jobb och vi drivs av att ständigt förbättra matchningen av kompetens.

Next Gen Professionals

Vi hittar talanger i Linköping med 0-8 års erfarenhet inom områdena IT/Tech, Business Administration och Sales & Customer Support. Vi kallar målgruppen för Next Gen Professionals och vi förstår den, eftersom vi själva är målgruppen.

Next Gen Professionals

Auktoriserat och ISO-certifierat rekryteringsföretag

Bravura Sverige AB är auktoriserat av Kompetensföretagen ISO-certifierade inom kvalitet och miljö och våra medarbetare är anslutna till kollektivavtal. Detta innebär en trygghet för både kunder och medarbetare.

Vi är ett lokalt rekryteringsföretag

Bravura är ett rekryteringsföretag i Linköping som erbjuder rekrytering på era egna villkor, så att ni ska kunna fokusera på verksamheten och ändå få rätt person på rätt plats. Vi har ett stort nätverk av kandidater vilket gör att vi kan hitta rätt kandidater snabbt och effektivt.

Vi är experter på rekrytering i Linköping

Bravura arbetar över hela landet och i Linköping har vi ett stort nätverk av vad vi kallar för “Next Gen Professionals”, alltså talangfulla medarbetare med upp till åtta års erfarenhet som är redo att ta nästa steg i karriären. Vi har verkat som rekryteringsbolag i Stockholm, Göteborg och Malmö i många år och har inte bara ett bra rykte bland de företag vi hjälper där, utan vi är också ett givet val för många som är intresserade av de jobb vi förmedlar i där. Bravura är med andra ord ett tryggt och beprövat val när det gäller rekrytering i Linköping.

Rekryteringsbyrå i Linköping som verkar i flera branscher

Bravura är ett rekryteringsföretag i Linköping som hjälpt många företag som verkar inom IT/Tech, Business Administration, Sales eller Customer Support.

Bravura finns över hela landet

Bravura har kontor på flera orter i Sverige, från norr till söder. För oss är det viktigt att ha en lokal närvaro för att på bästa sätt tillgodose våra kunders behov av rekrytering på respektive ort. Det ger oss möjlighet att sätta oss i det lokala näringslivet och bygga värdefulla kontaktnätverk. Därtill vill vi kunna vara experter på den lokala kandidatmarknaden i Linköping och på alla orter där vi är verksamma.

Förutom Linköping finns vi även i:

 • Stockholm
 • Göteborg
 • Malmö
 • Gävle
 • Helsingborg
 • Kalmar
 • Jönköping
 • Uppsala
 • Växjö
 • Sundsvall
 • Umeå
 • Luleå

Nöjda kunder

Vårt mål är att ha nöjdast kunder i branschen. Från kunderna har vi ofta fått höra att egenskaper som de särskilt uppskattar med oss är:

 • Engagemang
 • Enkelhet
 • Pålitlighet
 • Tillgänglighet

Lediga jobb i Linköping

Letar du jobb i Linköping? Hos Bravura finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Nedan är några av de senaste jobben i Linköping

IT-konsult till Dizparc | Linköping

IT
Heltid, Rekrytering, 2024-02-26

Affärssystemkonsult inom ekonomi till Dizparc | Linköping

IT
Heltid, Rekrytering, 2024-02-20

Kundservicemedarbetare / Kundutvecklare till Sisource | Linköping

Kundtjänst
Heltid, Rekrytering, 2024-02-16

Hittade du inte det du letade efter?

Är det något annat än rekrytering ditt företag behöver? Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag vilket innebär att vi hjälper dig med olika lösningar inom kompetensförsörjning. Läs mer om våra andra tjänster här >>