1. BRAVURA
  2. Nyheter
  3. Braura satsar på talangprogram inom Engineering/IT

Braura satsar på talangprogram inom Engineering/IT

Som ett led i att stärka erbjudandet inom rekrytering av talanger in början av karriären satsar Bravura på ett nytt talangnätverk för studenter och nyexade inom Engineering/IT. Syftet med satsningen är att kunna matcha nyexad kompetens inom området med framtida arbetsgivare.

Genom talangprogram kan kunderna rekrytera svårhittad kompetens på ett enkelt sätt. Under tiden kandidaterna genomgår ett talangprogram och bygger specifik kompetens är de anställda av Bravura, där de coachas och utvecklas till att kunna prestera på topp. Alla anställda får du ta del av olika förmåner som exempelvis en hälsoappen Wellr, digitala träningspass, inspirationsföreläsningar, träffar, digitala utbildningar och annat kul.

Är du en next gen talent?

Eller känner du någon som snart examen inom Engineering eller IT och vill ta första steget i karriären? Då kan du göra en intresseanmälan till Talent program och bli en del av vårt nätverk. Vi på Bravura hjälper dig att få en kickstart efter examen, där vi kan erbjuda dig jobbmöjligheter och hitta din framtida arbetsplats.

Du som är kund och behöver rekrytera morgondagens ingenjörer och IT-kompetens: hör gärna av dig så berättar vi gärna mer om vad vårt erbjudande kan ge dig. Antingen om du ser ett behov redan nu, eller också för att få koll på vad vi kan hjälpa dig med på sikt. Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt. Välkommen.