1. BRAVURA
  2. Rekrytering & bemanning

Rekrytering & bemanning

Vill du nå de mest engagerade personerna som ger ett lyft till din verksamhet? Vi är ganska säkra på att de du söker finns hos oss. Hör av dig så ser vi om det stämmer.

Person i rosa kläder som pratar i telefon

Vi rekryterar och hyr ut personal inom fyra områden

Vi tror på att inte vara något för alla – för det leder ofta till ett brett men svagt erbjudande som inte är bra för någon. Så därför har vi delat in vårt erbjudande i fyra specialområden – allt för att hålla högsta kvalitet, och för att attrahera och förmedla de bästa talangerna inom tjänstemannaområdet.

  • Talanger med 0-5 års erfarenhet
  • Specialister med 5+ års erfarenhet
  • Chefer och nyckelkompetens
  • IT-kompetens

Vill du veta mer?

Hör gärna av dig så berättar vi kort vad vårt erbjudande kan ge dig. Antingen om du ser ett rekryteringsbehov redan nu, eller också för att få koll på vad vi kan hjälpa dig med ifall behovet av personal uppstår och det kanske behöver lösas snabbt. Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt. Välkommen.

Bli kontaktad

Fyll i dina uppgifter nedan så hör vi av oss inom kort.

Om oss

På Bravura tänker vi lite annorlunda om rekrytering och bemanning...

Vi skiljer oss åt genom att sätta våra anställda, och dem vi förmedlar, i första rummet. Det har sedan 2008 visat sig vara det bästa för våra kunder, för alla duktiga människor vi förmedlar, och i slutänden också för oss själva.

Mer om vårt erbjudande

Idag hjälper vi både små och stora bolag inom flera olika branscher att hitta rätt kompetens. Planerar ni att växa? Behöver ni ny kompetens? Måste ni täcka upp under tillfälliga vakanser eller arbetstoppar? Med Bravura får du ett stöd i den processen som gör att du kan fokusera på annat och lita på att vi gör jobbet. Vi tar ett helhetsgrepp om er rekrytering och ser till att rätt person hamnar på rätt plats. Våra rekryterare har de bästa förutsättningarna i branschen när det kommer till att hitta just de personer som ni söker.