Nytt tjänsteerbjudande inom IT/tech - Bravura
  1. BRAVURA
  2. Nyheter
  3. Nytt tjänsteerbjudande inom IT/tech

Nytt tjänsteerbjudande inom IT/tech

Nytt för i år är att Bravura breddar sitt tjänsteutbud med nya erbjudanden. Ett av dem är rekrytering inom IT/tech där en nischad satsning görs för att möta ökad efterfrågan på IT-kompetens.

Inom kompetensområdet IT/tech upplever vi en stor efterfrågan och hög konkurrens om de bästa kandidaterna. Därför har vi nu ett specialiserat team med rekryterare som har mångårig erfarenhet och kunskap som möter kundernas behov av allt från utvecklare till IT-tekniker. De jobbar nära beställarna och för att söka upp och attrahera de bästa kandidaterna inom IT/tech.

I teamet ingår idag tre rekryterare som jobbar helt nischat inom IT/tech. Fram tills nu har de jobbat med att skapa en stabil rekryteringsprocess och rätt förutsättningar för att möta kundernas efterfrågan av IT-profiler.

De har redan varit igång ett tag och hunnit i mål med flera rekryteringar. Några av de uppdrag som de nyligen tillsatt är:

  • sales data analyst till SignUp
  • applikationsspecialist till Axfood IT
  • utvecklare till Sinch
  • IT-konsult till Sharp
Rekryterna Bravura

Områden och roller

IT/tech är ett ganska stort kompetensområde, men inom teamet tar man sig an de allra flesta rollerna. Exempel på områden och roller som de jobbar med är:

- Mjukvaruutveckling: systemutvecklare, apputvecklare, QA-testare med mera

- Molntjänster: AWS Cloud Engineer, Azure Cloud Engineer, Google Cloud Platform Engineer med mera

- IT-säkerhet: Cybersäkerhetsanalytiker, Säkerhetskonsult, Sårbarhetstestare med mera

- Systemarkitektur: Lösningsarkitekt, Enterprisearkitekt, Integrationsarkitekt med mera

- Datahantering: Data Scientist, BI & Data Warehouse-specialist, ETL-utvecklare med mera

Just nu pågår ett 20-tal rekryteringar till flera olika företag. Se alla lediga jobb här >>

Du som är kund och behöver kompetens inom IT/tech: hör gärna av dig så berättar vi gärna mer om vad vårt erbjudande kan ge dig. Antingen om du ser ett behov redan nu, eller också för att få koll på vad vi kan hjälpa dig med ifall behovet uppstår och det kanske behöver lösas snabbt. Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt. Välkommen.

Du som söker jobb inom IT/tech, eller vill vara stand-by inför framtida karriär: Se alla lediga jobb här. Du kan du också göra en intresseanmälan och få tips på framtida jobb och möjligheter. Välkommen.