Stora_Torget_Linköping_webb

Rekryteringsföretag Linköping

Vi hjälper er med rekrytering i Linköping

Bravura är ett rekryteringsföretag i Linköping som hittar rätt kandidater för företag med behov inom tjänstemannaområdet. Vi är rekryteringsföretaget för er som vill ha en engagerad partner som förstår era behov och er bransch. Låt oss hjälpa er att hitta, attrahera och rekrytera rätt medarbetare, så att ni kan fokusera på er core business.

Behöver ni hitta nya medarbetare? Låt oss underlätta er vardag

Rekrytering är ett tidskrävande hantverk som kräver strukturer, optimerade arbetssätt och rätt kanaler. Att rekrytera fel kan bli dyrt och en felrekrytering kostar i snitt 700 000 kr. Genom att ta hjälp med rekryteringen frigör ni värdefull tid och minimerar risk för dyra felrekryteringar. Den tid ni sparar kan istället läggas på kärnverksamheten. Om ni rekryterar med oss så har ni dessutom garanti, i fall ni mot all förmodan inte skulle bli nöjda.

Idag hjälper vi flera företag i Linköping och Östergötland med att attrahera och rekrytera rätt kompetens. Vi jobbar med roller inom hela tjänstemannaområdet och har flera års erfarenhet av att tillsätta både juniora och seniora roller inom de vanligaste områdena Alltifrån kundtjänstmedarbetare till specialistkompetens inom exempelvis IT.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa ditt företag?

Lämna dina uppgifter i formuläret så återkommer vi till dig. Vi vill gärna höra mer om ditt specifika behov och berätta mer om hur vi kan hjälpa till vid er nästa rekrytering.

Pil-1

Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av oss

Rekrytering i Linköping och Östergötland

Vi hjälper er att hitta rätt kandidater utifrån era behov och vi har ett starkt track record av lyckade tillsättningar inom de vanligaste områdena och till företag i Linköping och Östergötland inom olika branscher. Genom oss kan ni rekrytera medarbetare, specialister och chefer. Vill du veta mer? Kontakta oss via formuläret ovan.

EKONOMI

Redovisningsekonomer, controllers, ekonomiassistenter, löneadministratörer m.m.

INGENJÖRER

Besiktningsingenjörer, maskiningenjörer / CNC-operatörer, civilingenjörer, projektledare m.m.

IT

Java-utvecklare, IT-chefer, systemutvecklare, webbutvecklare, IT-support m.m.

SUPPORT / ADMINISTRATION

Java-utvecklare, IT-chefer, systemutvecklare, webbutvecklare, IT-support m.m.

SALES / MARKETING

Account managers, marknadschefer försäljningschefer, marknadsassistenter, digital marketers m.m.

Rekryterare som förstår din affär

Våra rekryterare strävar efter att vara bäst i branschen. De förstår ditt behov, din verksamhet, de kan kandidatmarknaden och vårdar ditt varumärke i varje interaktion med kandidater och potentiella medarbetare. Hos oss är engagemang ett ledord som fungerar som guidning i allt vi gör. Våra rekryterare drivs av att alltid leverera värde och resultat, i varje enskilt uppdrag.

Kompetensbaserad rekrytering

Våra rekryterare jobbar med kompetensbaserade urval och gör fördomsfria bedömningar av kandidater. Det innebär att vi skapar urval som baseras på sakliga grunder, där kompetenser, erfarenheter och potential är avgörande för matchningen. Metoden kallas för kompetensbaserad rekrytering där kandidatens kompetenser, personliga egenskaper och arbetslivserfarenhet är avgörande för en lyckad matchning. Genom att använda den metodiken eliminerar vi fördomar i urvalen och ni behöver inte välja kandidater baserat på magkänsla.

Hitta rätt kandidater

När ni rekryterar med oss får ni tillgång till de bästa annonseringskanalerna på marknaden och ni når er specifika målgrupp i Linköping. Vi jobbar med uppsökande rekrytering och kombinerar jobbannonsering med search i sociala kanaler och nätverk för att även nå kandidater i regionen som inte aktivt söker jobb, men som kan vara öppna för nya möjligheter. Vi sköter all marknadsföring av jobben och kontakt med kandidater, så att ni istället kan fokusera på er kärnverksamhet.

Auktoriserat rekryteringsföretag

Bravura är auktoriserat av Kompetensföretagen. Auktorisationen finns för att säkerställa att företagen i rekryteringsbranschen är seriösa företag som uppfyller höga krav på affärsmässighet. Det innebär en trygghet för både kunder och medarbetare.

Auktorisation rekryteringsföretag

 

Rekrytering - så går det till

Precis som människor är unika så särskiljer sig varje rekrytering. Vi jobbar utifrån en beprövad metod med ett flexibelt förhållningssätt för att förenkla rekryteringsprocessen för alla involverade. Vi jobbar alltid kompetensbaserat och gör objektiva bedömningar av kandidaters lämplighet utifrån det efterfrågade behovet. Nedan kan du läsa mer om varje steg i rekryteringsprocessen.

Behovsanalys och kravprofil
Nyckeln till en lyckad matchning är att förstå varje kunds specifika behov på djupet. Utifrån den grundinställningen jobbar vi med behovsanalys och säkerställer att varje uppdrag optimeras och genomförs effektivt utifrån kundens önskemål. Kravprofil är plattformen i rekryteringsprocessen. Vi sätter tillsammans grunden för vilken profil ni söker och skapar rätt underlag för annonsering och vilka frågor som ska ställas under intervjuerna, specificerar vilka kompetenser och erfarenheter som efterfrågas samt vilken potential och värdegrund som är relevant för rollen och företaget.
Marknadsföring, urval och intervjuer
Vi jobbar datadrivet med att attrahera kandidater till ditt företag och konvertera trafik till faktiska ansökningar från rätt kandidater. Vår metod innebär att vi annonserar brett på de största jobbsökarsajterna på marknaden så att din tjänst exponeras rätt. Därtill kompletterar vi inflödet av ansökningar genom rekrytering i sociala medier och sökningar i egna och externa nätverk. Alltid med fokus på konvertering. Vi jobbar med kompetensbaserad urvalsmetodik för att effektivisera rekryteringsprocessen för dig som kund och skapa fördomsfria urval för att tillsätta rätt person på rätt plats. Kompetensbaserad urvalsmetodik är en vetenskapligt förankrad metod för att göra sakliga urval och kvalitetssäkrade matchningar. I behovsanalysen definierar vi vilka erfarenheter och egenskaper som behövs för att prestera och trivas i rollen. Kandidaten intervjuas med frågor som är anpassade till de specifika kompetenser som efterfrågas där fokus på agerande i tidigare situationer, problemlösning och upplevelser är i fokus. Kandidatens svar och beteende analyseras för att göra en matchning och du får ett transparent och välmotiverat beslutsunderlag. Vi intervjuar matchande kandidater baserat på de urval som gjorts. I vår intervjumetodik får kandidaten beskriva sina kompetenser i form av specifika situationer, upplevelser och problemlösningar.
Vi presenterar och du träffar kandidater
Vi presenterar de kandidater som vi bedömer bäst matcha ditt behov. Du väljer vilka av de presenterade kandidaterna som du vill träffa för intervju. Inför intervjun har vi möjlighet att dela värdefulla tips och insikter för att nå bästa resultat. Vi agerar partner och fungerar som ett stöd för dig.
Kompletterande tester och referenstagning
Vid behov erbjuder vi rekryteringstester för att ytterligare pröva kandidatens förmågor i förhållande till ditt behov. Vi säkerställer att kandidaten du väljer har goda referenser. Referenstagningen anpassas utifrån de kompetenser du söker samtidigt som vi verifierar förtroende- och motivationsfrågor.
Tillsättning och uppföljning
Tillsättning! Vi är i mål och din nya medarbetare eller konsult börjar. Vi är nöjda när alla inblandade parter är nöjda. Därför är uppföljningen ett viktigt för ett lyckat samarbete. Du som kund får som del av processen utvärdera Bravura och vår prestation under rekryteringen. Målet är att våra kunder är fullt nöjda med samarbetena, att man vill fortsätta jobba med oss och bygga långsiktiga samarbeten. Därför jobbar vi mot att alltid ligga över branschsnittet när det gäller NKI och NPS.

Vi finns i Mjärdevi Science Park

Med kontor i Mjärdevi Science Park har vi närhet till både kandidaterna, företagen och staden. Idag är vi 5 personer på kontoret i Linköping som jobbar med leverans och försäljning av bemanning och rekryteringslösningar. Vi träffar dagligen kandidater för intervjuer och bjuder mer än gärna hit våra kunder för ett möte. Välkommen till oss på Teknikringen 9, 583 30 Linköping!

Med tillväxt i fokus

Bravura grundades 2008 av två studenter med ambitionen att stärka företag genom människor och människor genom jobb. Den ambitionen har resulterat i att vi idag är et väletablerad rekryterings- och bemanningsföretag som blivit nominerade till Gasellföretag sex år i rad.

Vi planerar att fortsätta vår expansion och lovar att aldrig luta oss tillbaka utan ständigt bejaka vårt entreprenörskap, en drivkraft som skapar värde för våra kunder.

Nöjda kunder

Vårt mål är att ha branschens nöjdaste kunder! Som en avslutande del i varje uppdrag så får du som kund möjlighet att utvärdera uppdraget. För oss är det viktigt att omedelbart efter uppdraget är avslutat få din feedback för att säkerställa att du är nöjd. Vi gör alltid den här typen av uppföljning i varje enskilt samarbete, vilket hjälper oss att hela tiden förbättra vårt erbjudande och säkerställa nöjda kunder.

Hittade du inte det du letade efter?

Är det något annat än rekrytering ditt företag behöver? Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag i Linköping vilket innebär att vi hjälper dig med olika lösningar för kompetensförsörjning. Läs mer om våra andra tjänster här >>

Står ni inför arbetstoppar, föräldraledigheter eller andra vakanser? Då är bemanning en tjänst som underlättar er vardag. Läs mer om Bemanning i Linköping >>

Om du letar efter nästa karriärmöjlighet har du kommit helt rätt. Vi har massor av lediga jobb, både för dig i början av karriären och för dig med erfarenhet. Se alla lediga jobb i Linköping här >>