1. BRAVURA
  2. Insights
  3. Kim är konsult på Live it

Kim är konsult på Live it

Bravura bryr sig om sina konsulter!

Kim Greuling, konsult hos Live it

Genom konsultuppdrag har Kim Greuling kunnat testa på många roller och fått in foten på flera företag under sin karriär. I dag är han konsult via Bravura på Live it, där han arbetar på kundtjänstavdelning med att hjälpa kunder som har frågor kring sina bokningar.

Live it erbjuder över 2 000 upplevelsepresenter över hela landet. Vare sig du vill ge bort fallskärmshoppning, en vinprovning eller en drejningskurs hittar du det här. Kim Greuling är konsult via Bravura och jobbar med Live its kundtjänst. Har du frågor om upplevelser, vill förlänga giltighetstiden eller stött på andra problem med din bokning – då är det Kim och hans kollegor som hjälper dig.

– Jag gillar verkligen kundkontakten och att få prata med olika personer varje dag. Det är väldigt tacksamt att hjälpa människor med deras frågor och problem eftersom de alltid blir så glada när problemet är löst.

Vad är det bästa med jobbet?

– Sammanhållningen här på kontoret, helt klart! Vi har en fin kultur där alla bryr sig och hjälps åt. Jag känner mig inte som en konsult utan är verkligen en i gänget, säger han.

Hur skiljer det sig att vara konsult jämfört med anställd tycker du?

– Vi har olika tidsrapporteringssystem, annars är det ingen större skillnad. Det skulle väl vara att jag har en chef på Bravura också. Det är en extra trygghet att ha någon att höra av sig till och som själv hör av sig för att fråga hur det går och om jag trivs på arbetsplatsen.

Det här är första gången Kim Greuling är konsult via Bravura, men det är inte första gången han jobbar som konsult. Han har erfarenhet från två andra bemanningsföretag och har testat många roller och jobbat på flera företag under sin karriär.

– Jag gillar variationen och att jag hela tiden får lära mig nya saker. Som konsult får du möjlighet att testa olika roller och du kan få in en fot hos företag du gillar.

– Just nu är jag är väldigt glad att jag är konsult på Bravura. De bryr sig om att jag mår bra och att jag trivs med mitt jobb. Det finns en omtanke som jag inte upplevt hos andra konsultföretag.