1. BRAVURA
 2. Bemanningsföretaget i Gävle

Bemanningsföretaget i Gävle

Bemanning av Next Gen Professionals, talanger i början av karriären.

Bemanningsföretag Gävle - Vi kan bemanning | Bravura

Hjälp med bemanning i Gävle

Planerar ni att växa? Behöver ni ny kompetens? Eller behöver ni täcka upp under tillfälliga vakanser eller arbetstoppar? Låt oss underlätta er vardag genom bemanning av rätt kompetens.

Bemanning av Next Gen Professionals

Bravura är ett bemanningsföretag i Gävle med fokus på Next Gen Professionals, talanger i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Vi hyr ut personal inom områdena IT/Tech, Business Administration, Sales & Customer Support.

Enkelt att vara kund

Vår filosofi är att det ska vara enkelt att vara kund hos oss. Hos oss får du högsta engagemang och vi lovar att gå den extra milen för att hitta rätt kompetens till er, så att ni kan fokusera på er kärnverksamhet.

Situationer då det kan vara aktuellt att ta hjälp av Bravura

 • Om ni behöver hjälp att hitta semestervikarier
 • Om er orderingång är ojämn
 • Om ni inte har de resurser som krävs för att genomföra lyckade rekryteringar
 • Om ni vill hyra personal för att senare kunna göra en riskfri rekrytering
 • Om ni behöver hjälp inför ett större event
 • Om ni snabbt behöver täcka upp vid oväntad frånvaro

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa ditt företag?

Lämna dina uppgifter så återkommer vi till dig!

Därför ska du ta hjälp av Bravura med bemanning i Gävle

Vi hjälper dig med tillfällig personal på hel- eller deltidvid de tillfällen då ni har behov. Nedan är några av de fördelar som ni får genom bemanning från Bravura.

Flexibelt

Bemanna med konsulter på hel- eller deltid för att möta arbetstoppar eller täcka upp vakanser. Använd våra tjänster när ni har behov.

Tidseffektivt

Låt oss hitta rätt kompetens så att ni kan lägga tiden på er kärverksamhet.

Enkelt

Vi är arbetsgivare, har allt arbetsgivaransvar och hanterar alla frågor som har med anställningen att göra.

Tryggt

Bravura är ISO-certifierade, auktoriserade och anslutna till kollektivavtal.

Engagemang

Med Bravura får du en partner som bryr sig lika mycket om din affär som du själv gör.

Rätt kompetens

Bravura når rätt kandidater tack vare datadriven annonsering och vår stora kunskap om kandidatmarknaden.

Exempel på tjänster vi kan bemanna

Vi hjälper er att tillsätta talanger med 0-8 års erfarenhet och vi har ett starkt track record av lyckade tillsättningar. Hyr in personal på hel- eller deltid. Nedan är exempel på områden och roller som vi bemannar.

It/Tech
IT/tech

Systemutvecklare, Ingenjörer, Testare, IT-projektledare, IT-support, Fält-tekniker med mera

Business Administration
Business Administration

Redovisningsekonomer, Ekonomiassistenter, Inköpare, Logistiker, Administratörer, HR-specialister med mera

Sales
Sales & Customer Support

Kundtjänstmedarbetare, Account Managers, Innesäljare, Ordermottagare, Digital Marketing Specialists med mera

Vi är ett lokalt bemanningsföretag i Gävle

Bravura är ett bemanningsföretag i Gävle och Gävleborgs län som erbjuder personaluthyrning och rekrytering på era egna villkor. Bemanning i Gävle kan handla om att tillgodose ett tillfälligt behov av arbetskraft eller om att delegera en tidskrävande process och säkra att en rekrytering ger ett bra resultat.

Vi är experter på bemanning i Gävle och Gävleborgs län

Bravura arbetar över hela landet och i Gävle har vi ett stort nätverk av vad vi kallar för “Next Gen Professionals”, alltså talangfulla medarbetare med upp till åtta års erfarenhet som är redo att ta nästa steg i karriären. Vi har verkat som bemanningsbolag i Stockholm i många år och har inte bara ett bra rykte bland de företag vi hjälper, utan vi är också det givna valet för många som är intresserade av att arbeta på ett bemanningsföretag i Gävle. Bravura är med andra ord ett tryggt och beprövat val när det gäller personaluthyrning i Gävle, och en uppskattad arbetsplats.

Bemanningsbyrå i Gävle som verkar i flera branscher

Bravura är ett bemanningsföretag i Gävle som hjälpt många företag som verkar inom IT/Tech, Business Administration, Sales eller Customer Support.

Bravura finns över hela landet

Bravura har kontor på flera orter i Sverige, från norr till söder. För oss är det viktigt att ha en lokal närvaro för att på bästa sätt tillgodose våra kunders behov av bemanning på respektive ort. Det ger oss möjlighet att sätta oss i det lokala näringslivet och bygga värdefulla kontaktnätverk. Därtill vill vi kunna vara experter på den lokala kandidatmarknaden i Gävle och på alla orter där vi är verksamma.

Förutom Bravura Gävle finns Bravura i:

 • Stockholm
 • Göteborg
 • Malmö
 • Uppsala
 • Helsingborg
 • Linköping
 • Jönköping
 • Kalmar
 • Växjö
 • Sundsvall
 • Umeå
 • Luleå

Mer om oss

Bemanning av konsulter utifrån ert behov

Vi hjälper er att bemanna upp med rätt kompetens vid tillfällen då ni har behov. Vi har ett starkt track record av att bemanna med konsulter inom de vanligaste områdena som exempelvis IT, administration, kundtjänst, teknik, ekonomi med mera. Bland våra kunder finns både startups, medelstora bolag och större företag med personalbehov inom tjänstemannaområdet. Inget uppdrag är för stort eller för litet. Vi anpassar våra lösningar utifrån era specifika behov och jobbar långsiktigt för att bygga ett starkt samarbete.

Trygghet för kunder och anställda

Bravura Sverige AB är ISO-certifierade inom kvalitet och miljö, auktoriserat bemanningsföretag av Kompetensföretagen och alla våra anställda är anslutna till kollektivavtal. Det innebär en trygghet för både kunder och medarbetare.

Varför välja Bravura?

Hos oss får du högre engagemang! Vi drivs av att förstå ditt specifika behov på djupet för att kunna vara en pålitlig partner som snabbt och effektivt hittar rätt kompetens. Genom att välja oss kan du fokusera på er kärnverksamhet, medan vi löser bemanning av rätt kompetens. Så underlättar vi din vardag.

Nöjda kunder

Vårt mål är att ha nöjdast kunder i branschen. Detta följer vi upp löpande och enligt en oberoende mätning från Svenskt Kvalitetsindex (SKI) har vi betydligt nöjdare kunder än branschgenomsnittet. Bravuras kundnöjdhetsindex är 72,9 jämfört med snittet inom branschen som är 70,7. Det som våra kunder ser som särskiljande egenskaper är:

 • Engagemang
 • Enkelhet
 • Pålitlighet
 • Tillgänglighet

Nöjda konsulter

Vi har en tydlig dialog och följer löpande upp med alla våra konsulter på uppdrag hos våra kunder i Gävle. Varje konsult har en dedikerad kontaktperson som löpande stämmer av med både dig som kund och med konsulten för att säkerställa att alla parter är nöjda. För oss är konsultvården central då vi vet att engagerade medarbetare skapar resultat! Vi mäter och följer löpande upp medarbetarengagemanget hos våra konsulter och strävar mot att ha branschens nöjdaste konsulter.

Person med mobiltelefon vid busshållplats.

Kompetensbaserad metodik

Vi jobbar med kompetensbaserade urval och gör fördomsfria bedömningar av kandidater. Det innebär att skapa urval som baseras på sakliga grunder, där kompetenser, erfarenheter och potential är avgörande för matchningen. Metoden kallas för kompetensbaserad rekrytering där kandidatens kompetenser, personliga egenskaper och arbetslivserfarenhet är avgörande för en lyckad matchning. Genom att använda den metodiken säkerställer vi rätt konsulter på plats hos dig när du köper bemanning av oss.

Intervju metodik

För jobbsökare

Letar du jobb i Gävle?

Se alla lediga jobb i Gävle här

Distriktansvarig till Infobric | Gävle

Försäljning
Heltid, Rekrytering, 2024-06-18

Teknisk säljare inom hydraulik | Gävle

Försäljning
Heltid, Rekrytering, 2024-06-11

Hittade du inte det du letade efter?

Är det något annat än bemanning ditt företag behöver? Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag i Gävle vilket innebär att vi hjälper dig med olika lösningar inom kompetensförsörjning. Läs mer om våra andra tjänster här >>

Om du letar efter nästa karriärmöjlighet har du kommit helt rätt. Vi har massor av lediga jobb både för dig i början av karriären och för dig med erfarenhet. Se alla lediga jobb här >>