Bemanning från Bravura

BEMANNING

Hyr in Next Gen Professionals

Vi hjälper företag med bemanning av Next Gen Professionals, talanger med 0-8 års erfarenhet. Står ditt företag inför arbetstoppar, föräldraledigheter eller andra vakanser? Eller ska ni expandera och behöver ta in ny tillfällig kompetens? Med bemanning skapar ni flexibilitet genom att hyra in personal under de perioder då behov finns. Vi har arbetsgivaransvaret och säkerställer all uppföljning. Vi ser även till att kollektivavtalen följs och att både ni och konsulten är nöjda.

Vill du veta mer?

Bemanning från Bravura

Vi hjälper er att bemanna er verksamhet med talanger med 0-8 års erfarenhet och vi har ett starkt track record av lyckade konsulttillsättningar. Hyr in personal på hel- eller deltid.

Vill du veta mer? Lämna dina uppgifter så hör vi av oss inom kort för att prata om era behov.

Bravura löser ert behov av bemanning

Bravura arbetar med bemanning av jobb på era villkor. Oavsett om ni behöver göra en rekrytering som innebär att ni får rätt person på rätt plats eller har behov av personaluthyrning direkt, så kan vi hjälpa er. Bemanning i Stockholm kan handla om att få in semestervikarier eller extra arbetskraft i och med en stor order. Vi erbjuder också säker rekrytering där vi tar risken tills ni är nöjda med den person som vi hjälpt er att rekrytera.

Bemanning i Stockholm, Göteborg och på flera andra orter

Bravura erbjuder inte bara bemanning i Stockholm utan vi finns i hela landet. Behöver du hjälp med bemanning i Göteborg kan vi erbjuda personaluthyrning i många olika branscher. Bravura är en stor aktör när det gäller bemanning inom ekonomi, lön, kundsupport, försäljning, administration och IT. Ni är också välkomna att höra av er om ni är i behov av bemanning inom bygg eller lager eller bemanning inom transport. För många unga talangfulla arbetssökande är Bravura det givna alternativet och vi har en stor pool med personal inom de områden där vi är verksamma.

Trygg bemanning med kollektivavtal

Bemanning handlar i hög grad om förtroende. Som kund hos oss ska du kunna lita på att få tillgång till pålitlig personal som passar för uppgifterna som du behöver få utförda, oavsett om det handlar om ett återkommande behov eller om en vikarie för en dag.

  • Vår personal har kollektivavtal
  • Bravura är ISO-certifierat
  • Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag
  • Vi är ett av de snabbast växande företagen inom bemanning i Sverige

Områden

IT/TECH

Systemutvecklare, Ingenjörer, Testare, IT-projektledare, IT-support, Fält-tekniker med mera

Business Administration

Redovisningsekonomer, Ekonomiassistenter, Inköpare, Logistiker, Administratörer, HR-specialister med mera

Sales & Customer Support

Kundtjänstmedarbetare, Account Managers, Innesäljare, Ordermottagare, Digital Marketing Specialists med mera

Vill du veta mer om bemanning?

Bli kontaktad

Dina fördelar

Vi hjälper dig med tillfällig personal vid de tillfällen behov finns.

Flexibilitet
Spar tid
Minimera administration

Next gen professionals

Vi är bäst på att matcha talanger med 0-8 års erfarenhet och majoriteten av våra konsulter är vad vi kallar för Next Gen Professionals. Vi förstår målgruppen eftersom vi själva är den. 

Varför ska du välja Bravura?

Hos oss får du högre engagemang! Vår filosofi är att det ska vara enkelt att vara kund hos oss. Vi underlättar din vardag genom att leverera rätt kompetens vid de tillfällen behov finns och vi drivs av att förstå ditt specifika behov på djupet för att kunna vara en pålitlig och effektiv partner.

620
Konsulter
367
Antal företag
450
Antal ansökningar per dag

Trygghet för kunder och anställda

Bravura är ISO-certifierade inom kvalitet och miljö, auktoriserat bemanningsföretag av Kompetensföretagen och alla våra anställda är anslutna till kollektivavtal. Det innebär en trygghet för både kunder och medarbetare.

ISO-certifierat och auktoriserat bemanningsföretag - Bravura

 

Nöjda kunder

Vi drivs av kundinsikter och att alltid leverera värde och resultat. Enligt en oberoende mätning från Svenskt Kvalitetsindex (SKI) har vi nöjdare kunder än branschgenomsnittet. Det som våra kunder ser som särskiljande egenskaper är:

  • Engagemang
  • Enkelhet
  • Pålitlighet
  • Tillgänglighet

Nöjda konsulter

Vi har en tydlig dialog och följer löpande upp med alla våra konsulter. Varje konsult har en dedikerad kontaktperson som löpande stämmer av med både dig som kund och med konsulten för att säkerställa att alla parter är nöjda. För oss är konsultvården central då vi vet att engagerade medarbetare skapar resultat! Vi mäter och följer upp löpande upp medarbetarengagemanget hos våra konsulter och strävar mot att ha branschens nöjdaste medarbetare.

Så går det till från uppstart till tillsättning

Precis som människor är unika så skiljer sig varje rekryteringsprocess åt. Vi jobbar agilt och med fokus på ständig förbättring för att förbättra rekryteringsprocessen för alla involverade. Vill du veta mer om hur processen fungerar? Läs mer här >>

Kompetensbaserad metodik

Vi jobbar med kompetensbaserade urval och gör fördomsfria bedömningar av kandidater. Det innebär att de konsulter som du hyr av oss har bedömts och rekryterats utifrån sakliga grunder, där kompetenser, erfarenheter och potential är avgörande. Metoden kallas för kompetensbaserad rekrytering och genom att använda den metodiken säkerställer vi rätt konsulter på plats hos dig när du köper bemanning av oss.

Samarbetspartners

 

samarbetspartners - bravura

Här finns vi

Med våra kontor i Sverige har vi möjlighet att bemanna personal över större delen av landet. Läs mer om bemanning på just din ort.

Bemanning Stockholm | Bemanning Göteborg | Bemanning Malmö | Bemanning Linköping | Bemanning Jönköping | Bemanning Sundsvall

Vill du ha insikter om kandidatmarknaden?

Till Insights