Bemanning från Bravura

Bemanning

Skapa flexibilitet genom effektiv bemanning

Står ditt företag inför arbetstoppar, föräldraledigheter eller andra typer av plötsliga vakanser? Eller ska ni kanske expandera och behöver ta in ny kompetens? Bemanning innebär att hyra in tillfällig personal och kompetens under perioder då du behöver det.

Varför ska du välja Bravura?

Vi drivs av att förstå varje kunds specifika behov på djupet för att kunna vara en pålitlig partner som snabbt och effektivt hittar rätt kompetens. Det är vår roll och det vi är experter på. Hos oss får du störst engagemang i varje uppdrag. Engagemang i kombination med att ständigt optimera hur vi jobbar för att tillsätta uppdragen är de framgångsfaktorer som gör att vi kan skapa värde för just ditt företag.

Dina fördelar med bemanning

Det finns tillfällen då företag behöver hyra in personal, på heltid eller deltid, för att möta arbetstoppar eller täcka upp vid vakanser och ledigheter. Då är bemanning en tjänst som svarar mot behoven och som snabbt underlättar er vardag. Tiden som du sparar genom att ta hjälp med bemanning kan du istället fokusera på att nå era affärsmål.

Minimera risk

Undvik risk för felrekryteringar genom att ta hjälp av oss som är experter.

Öka flexibilitet

Ta hjälp med rekrytering och bemanning vid rätt tillfällen och skapa flexibilitet i din verksamhet.

Nå rätt kandidater

Genom vår kunskap om kandidatmarknaden och datadriven kandidatanskaffning når du ut till rätt kandidater.

Spara tid

Du kan fokusera på din core business, medan vi hittar rätt medarbetare.

Få resultat

Få pålitliga resultat genom våra arbetssätt och expertis inom rekrytering och bemanning.

Vill du bli kontaktad?

Lämna dina uppgifter så hör vi av oss oss inom kort för att prata om era behov.

620
Konsulter
367
Antal företag
450
Antal ansökningar per dag

Nöjda konsulter skapar resultat

Vi har en tydlig dialog och följer löpande upp med alla våra konsulter. Bravura är auktoriserat av Kompetensföretagen. Auktorisationen finns för att säkerställa att företagen i bemanningsbranschen är seriösa företag som uppfyller höga krav på affärsmässighet.

Så går det till från uppstart till tillsättning

Precis som människor är unika så skiljer sig varje rekryteringsprocess åt. Vi jobbar agilt och med fokus på ständig förbättring för att förbättra rekryteringsprocessen för alla involverade. Vill du veta mer om hur processen fungerar? Läs mer här >>

 

Vill du ha fler insikter?

Till Insights