Bemanning från Bravura

Bemanning

Skapa flexibilitet genom rätt bemanning

Står ditt företag inför arbetstoppar, föräldraledigheter eller andra vakanser? Eller ska ni expandera och behöver ta in ny kompetens? Med rätt bemanning skapar ni flexibilitet genom att hyra in tillfällig personal och kompetens under de perioder då behov finns. Med bemanning tar vi hela arbetsgivaransvaret och säkerställer rätt uppföljning. Vi ser även till att kollektivavtalen följs och att både kund och konsult är nöjda.

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om hur vi kan underlätta din vardag? Vi hjälper dig med bemanning av rätt kompetens vid de tillfällen då ni behöver det. Lämna dina uppgifter så hör vi av oss inom kort för att prata om era behov.

Så skapar du ett bra CV

Lämna dina uppgifter så hör vi av oss

Varför ska du välja Bravura?

Hos oss får du högre engagemang! Vår filosofi är att det ska vara enkelt att vara kund hos oss. Du ska kunna känna att vi månar om dig, att vi har hög kompetens och att vi jobbar dedikerat för dig. Vi drivs av att förstå ditt specifika behov på djupet för att kunna vara en pålitlig partner som snabbt och effektivt hittar rätt kompetens. Genom att välja oss kan du fokusera på er kärnverksamhet, medan vi löser bemanning av rätt kompetens. Så underlättar vi din vardag.

Dina fördelar med bemanning

Det finns tillfällen då företag behöver hyra in personal, på heltid eller deltid, för att möta arbetstoppar eller täcka upp vid vakanser och ledigheter. Då är bemanning en tjänst som svarar mot behoven och som snabbt underlättar er vardag. Tiden som du sparar genom att ta hjälp med bemanning kan du istället fokusera på att nå era affärsmål.

Minimera risk

Undvik risk för felrekryteringar genom att ta hjälp av oss som är experter.

Öka flexibilitet

Ta hjälp med rekrytering och bemanning vid rätt tillfällen och skapa flexibilitet i din verksamhet.

Nå rätt kandidater

Genom vår kunskap om kandidatmarknaden och datadriven kandidatanskaffning når du ut till rätt kandidater.

Spara tid

Du kan fokusera på din core business, medan vi hittar rätt medarbetare.

Få resultat

Få pålitliga resultat genom våra arbetssätt och expertis inom rekrytering och bemanning.

Områden

Vi hjälper dig med bemanning av tjänstemän inom de vanligaste områdena. Hyr in personal på hel- eller deltid. Vi har ett starkt track record av lyckade tillsättningar inom de vanligaste områdena och därtill har vi tillsatt mängder av konsulter inom andra områden. Vill du veta mer? Kontakta oss via formuläret ovan.

EKONOMI

Redovisningsekonomer, controllers, ekonomiassistenter, löneadministratörer m.m.

INGENJÖRER

Besiktningsingenjörer, maskiningenjörer / CNC-operatörer, civilingenjörer, projektledare m.m.

IT

Java-utvecklare, IT-chefer, systemutvecklare, webbutvecklare, IT-support m.m.

SUPPORT / ADMINISTRATION

Java-utvecklare, IT-chefer, systemutvecklare, webbutvecklare, IT-support m.m.

SALES / MARKETING

Account managers, marknadschefer försäljningschefer, marknadsassistenter, digital marketers m.m.

620
Konsulter
367
Antal företag
450
Antal ansökningar per dag

Auktoriserat Bemanningsföretag

Bravura är auktoriserat av Kompetensföretagen. Auktorisationen finns för att säkerställa att företagen i bemanningsbranschen är seriösa företag som uppfyller höga krav på affärsmässighet. Det innebär en trygghet för både kunder och medarbetare.

auktoriserat-bemanningsforetag

Nöjda kunder

Vi drivs av kundinsikter och att alltid leverera värde och resultat. Enligt en oberoende mätning från Svenskt Kvalitetsindex (SKI) har vi nöjdare kunder än branschgenomsnittet. Det som våra kunder ser som särskiljande egenskaper är:

  • Enkelhet att vara kund
  • Vi månar om våra kunder
  • Pålitlighet
  • Tillgänglighet

Nöjda konsulter skapar resultat

Vi har en tydlig dialog och följer löpande upp med alla våra konsulter. Varje konsult har en dedikerad kontaktperson som löpande stämmer av med både dig som kund och med konsulten för att säkerställa att uppdraget fungerar bra och att alla parter är nöjda. För oss är konsultvården central då vi vet att engagerade medarbetare skapar resultat! Vi mäter och följer upp löpande upp medarbetarengagemanget hos våra konsulter och stärvar mot att ha branschens nöjdaste medarbetare.

Så går det till från uppstart till tillsättning

Precis som människor är unika så skiljer sig varje rekryteringsprocess åt. Vi jobbar agilt och med fokus på ständig förbättring för att förbättra rekryteringsprocessen för alla involverade. Vill du veta mer om hur processen fungerar? Läs mer här >>

Kompetensbaserad metodik

Vi jobbar med kompetensbaserade urval och gör fördomsfria bedömningar av kandidater. Det innebär att de konsulter som du hyr av oss har bedömts och rekryterats utifrån sakliga grunder, där kompetenser, erfarenheter och potential är avgörande. Metoden kallas för kompetensbaserad rekrytering och genom att använda den metodiken säkerställer vi rätt konsulter på plats hos dig när du köper bemanning av oss.

Här finns vi

Med våra kontor i Sverige har vi möjlighet att bemanna personal över större delen av landet. Läs mer om bemanning på just din ort.

Bemanning Stockholm >> | Bemanning Göteborg >> | Bemanning Malmö >> | Bemanning Linköping >> | Bemanning Jönköping >> | Bemanning Sundsvall >>

 

B 1

Vill du ha insikter om kandidatmarknaden?

Till Insights