Bemanning från Bravura

Bemanning

Skapa flexibilitet genom rätt bemanning

Står ditt företag inför arbetstoppar, föräldraledigheter eller andra vakanser? Eller ska ni expandera och behöver ta in ny kompetens? Med rätt bemanning skapar ni flexibilitet genom att hyra in tillfällig personal och kompetens under de perioder då behov finns. Med bemanning tar vi hela arbetsgivaransvaret och säkerställer rätt uppföljning. Vi ser även till att kollektivavtalen följs och att både kund och konsult är nöjda.

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om hur vi kan underlätta din vardag? Vi hjälper dig med bemanning av rätt kompetens vid de tillfällen då ni behöver det. Lämna dina uppgifter så hör vi av oss inom kort för att prata om era behov.

 

coffee

 

Lämna dina uppgifter så hör vi av oss

Varför ska du välja Bravura?

Vi underlättar din vardag! Vår filosofi är att det ska vara enkelt att vara kund hos oss. Du ska kunna känna att vi månar om dig, att vi har hög kompetens och att vi jobbar dedikerat för dig. Vi drivs av att förstå ditt specifika behov på djupet för att kunna vara en pålitlig partner som snabbt och effektivt hittar rätt kompetens. Genom att välja oss kan du fokusera på er kärnverksamhet, medan vi löser bemanning av rätt kompetens.

Dina fördelar med bemanning

Det finns tillfällen då företag behöver hyra in personal, på heltid eller deltid, för att möta arbetstoppar eller täcka upp vid vakanser och ledigheter. Då är bemanning en tjänst som svarar mot behoven och som snabbt underlättar er vardag. Tiden som du sparar genom att ta hjälp med bemanning kan du istället fokusera på att nå era affärsmål.

Minimera risk

Undvik risk för felrekryteringar genom att ta hjälp av oss som är experter.

Öka flexibilitet

Ta hjälp med rekrytering och bemanning vid rätt tillfällen och skapa flexibilitet i din verksamhet.

Nå rätt kandidater

Genom vår kunskap om kandidatmarknaden och datadriven kandidatanskaffning når du ut till rätt kandidater.

Spara tid

Du kan fokusera på din core business, medan vi hittar rätt medarbetare.

Få resultat

Få pålitliga resultat genom våra arbetssätt och expertis inom rekrytering och bemanning.

620
Konsulter
367
Antal företag
450
Antal ansökningar per dag

Nöjda konsulter skapar resultat

Vi har en tydlig dialog och följer löpande upp med alla våra konsulter. Bravura är auktoriserat av Kompetensföretagen. Auktorisationen finns för att säkerställa att företagen i bemanningsbranschen är seriösa företag som uppfyller höga krav på affärsmässighet.

Så går det till från uppstart till tillsättning

Precis som människor är unika så skiljer sig varje rekryteringsprocess åt. Vi jobbar agilt och med fokus på ständig förbättring för att förbättra rekryteringsprocessen för alla involverade. Vill du veta mer om hur processen fungerar? Läs mer här >>

Vill du ha insikter om kandidatmarknaden?

Till Insights