1. BRAVURA
  2. Bemanning

Bemanning

Behöver ni täcka upp under tillfälliga vakanser eller arbetstoppar? Med Bravura kan ni hyra in personal utifrån era behov. Vi tar ett helhetsgrepp om bemanningen och ser till att rätt personer hamnar på rätt plats. 

Bravura löser ert behov av bemanning

Står ditt företag inför arbetstoppar, föräldraledigheter eller andra vakanser? Eller ska ni expandera och behöver ta in ny tillfällig kompetens? Vi hjälper företag med bemanning, framförallt med personer i början av karriären. Med bemanning skapar ni flexibilitet genom att hyra in personal under de perioder då behov finns. Vi har arbetsgivaransvaret och säkerställer all uppföljning. Vi ser även till att kollektivavtalen följs och att både ni och konsulten är nöjda. Bravura arbetar med bemanning av jobb på era villkor. Oavsett om ni behöver göra en rekrytering som innebär att ni får rätt person på rätt plats eller har behov av personaluthyrning direkt, så kan vi hjälpa er. Bemanning i Stockholm kan handla om att få in semestervikarier eller extra arbetskraft i och med en stor order. Vi erbjuder också säker rekrytering där vi tar risken tills ni är nöjda med den person som vi hjälpt er att rekrytera.

Bemanning i Stockholm, Göteborg och på flera andra orter

Bravura erbjuder inte bara bemanning i Stockholm utan vi finns i hela landet. Behöver du hjälp med bemanning i Göteborg kan vi erbjuda personaluthyrning i många olika branscher. Bravura är en stor aktör när det gäller bemanning inom IT, ekonomi, lön, kundsupport, försäljning, och administration. Ni är också välkomna att höra av er om ni är i behov av bemanning inom bygg eller lager eller bemanning inom transport. För många unga talangfulla arbetssökande är Bravura det givna alternativet och vi har en stor pool med personal inom de områden där vi är verksamma.

Trygg bemanning med kollektivavtal

Bemanning handlar i hög grad om förtroende. Som kund hos oss ska du kunna lita på att få tillgång till pålitlig personal som passar för uppgifterna som du behöver få utförda, oavsett om det handlar om ett återkommande behov eller om en vikarie för en dag.

  • Vår personal har kollektivavtal
  • Bravura är ISO-certifierat
  • Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag
  • Vi är ett av de snabbast växande företagen inom bemanning i Sverige

Vill du veta mer?

 Lämna dina uppgifter så hör vi av oss inom kort för att prata om era behov.

Bli kontaktad

Områden

Bravura hjälper er med bemanning inom IT/Tech, Business Administration och Sales & Customer Support. Exempel på olika roller som vi bemannar är Systemutvecklare, Ingenjörer, Testare, IT-projektledare, IT-support, Redovisningsekonomer, Ekonomiassistenter, Inköpare, Logistiker, Administratörer, HR-specialister, Kundtjänstmedarbetare, Säljare, Ordermottagare, marknadsförare, lagermedarbetare med mera

Bemanning IT

Systemutvecklare, IT-projektledare, IT-support, webbutvecklare med mera

Bemanning Teknik

Ingenjörer, Servicetekniker, Mättekniker, Installatörer med mera

Bemanning Kundtjänst

Kundtjänstmedarbetare, Servicedesk med mera

Bemanning Försäljning

Kundtjänstmedarbetare, Account Managers, Innesäljare, Ordermottagare, Digital Marketing Specialists med mera

Bemanning Ekonomi

Redovisningsekonomer, Ekonomiassistenter, Inköpare med mera

Bemanning Kontor och administration

Administratörer, Receptionist, Office Manager med mera

Bemanning Lager & Logistik

Lagermedarbetare, Flödesplanerare, Orderhanterare, Varuplockare med mera

Bemanning Marknadsföring

Marknadsassistent, Projektledare, Digital Specialist, Social Media Manager, SEO-specialist, SEM-specialist, Marknadsförare med mera

Bemanning Student

Kundtjänst, Servicedesk, Innesäljare, Orderhanterare, Ekonomiassistent, Administratör med mera

Här hittar du oss

Dina fördelar

Vi hjälper dig med tillfällig personal vid de tillfällen behov finns.

Flexibilitet

Bemanna med konsulter på hel- eller deltid för att möta arbetstoppar eller täcka upp vakanser.

Spar tid

Låt oss hitta rätt kompetens så att ni kan lägga tiden på er core business.

Minimera administration

Vi är arbetsgivare och sköter alla frågor som har med anställningen att göra.

Bemanning och rekrytering utifrån dina behov

Vill du nå de mest engagerade personerna som ger ett lyft till din verksamhet? Vi jobbar med rekrytering och bemanning och är ganska säkra på att de du söker finns hos oss. Vi rekryterar och hyr ut personal inom fyra områden:

  • Talanger med 0-5 års erfarenhet
  • Specialister med 5+ års erfarenhet
  • Chefer och nyckelkompetens
  • IT-kompetens

Vårt motto: med kunden strax utanför centrum

Vår idé är att i första hand fokusera på våra egna anställda, och i andra hand på våra uppdragsgivare. Genom att rekrytera de mest engagerade, coacha dem och ge dem möjlighet att utvecklas, så kan vi erbjuda våra kunder de mest kompetenta resurserna när deras personalbehov uppstår. Det kanske låter konstigt, men vår långa erfarenhet visar att genom att hela tiden vara bäst på att ta hand om dem vi rekryterar, så leder det till en win-win-win-situation: för våra kunder, för alla duktiga människor vi förmedlar och i slutänden också för oss själva.

Vi jobbar med bland annat hälsoplaner, inspirationsföreläsningar och coachande samtal för alla anställda. Vi har gjort det under femton framgångsrika år nu, och genom det skapat och utvecklat ett unikt erbjudande som vi hoppas att du vill veta mer om.

Trygghet för kunder och anställda

Bravura Sverige AB är ISO-certifierade inom kvalitet och miljö, auktoriserat bemanningsföretag av Kompetensföretagen och alla våra anställda är anslutna till kollektivavtal. Det innebär en trygghet för både kunder och medarbetare.

Så går det till från uppsättning till tillsättning

Precis som människor är unika så skiljer sig varje rekryteringsprocess åt. Vi jobbar agilt och med fokus på ständig förbättring för att förbättra rekryteringsprocessen för alla involverade. Vill du veta mer om hur processen fungerar?

Kompetensbaserad metodik

Vi jobbar med kompetensbaserade urval och gör fördomsfria bedömningar av kandidater. Det innebär att de konsulter som du hyr av oss har bedömts och rekryterats utifrån sakliga grunder, där kompetenser, erfarenheter och potential är avgörande. Metoden kallas för kompetensbaserad rekrytering och genom att använda den metodiken säkerställer vi rätt konsulter på plats hos dig när du köper bemanning av oss.

Kompetensbaserad metodik

Samarbetspartners