1. BRAVURA
 2. Studentbemanning

Studentbemanning

Hyr morgondagens talanger idag

Behöver ni hjälp med extrapersonal vid arbetstoppar eller tillfälliga vakanser?

Med vår hjälp kan ni hyra in studenter för att bemanna verksamheten. Studentbemanning är en tjänst som hjälper er att säkerställa riktigt duktig personal på plats vid de tillfällen då ni behöver.

Varför studentbemanning?

Det finns många fördelar med att hyra in studenter som tillfällig personal. Förutom de direkta fördelarna som tillgänglighet, kompetens och flexibilitet så finns det också saker som stärker ert bolag på sikt. Genom att erbjuda extrajobb för studenter inom kompetensområden som är viktiga för er så skapar ni möjligheter att stärka ert arbetsgivarvarumärke gentemot framtida talanger.

Vill du veta mer om studentbemanning?

Bravura är ett bemanningsföretag med fokus på Next Gen Professionals - det vill säga talanger i början av karriären. Vi jobbar proaktivt och uppsökande med studentmålgruppen. Med effektiva verktyg för sourcing direkt från lärosätena får vi rätt studenter söka extrajobb hos er. Vi bygger upp och säkerställer en resurspool som tillgodoser era bemanningsbehov. Vill du veta mer? Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss för att berätta mer.

Kontakta oss

Fördelar

Flexibilitet

Hyr in kompetens personal när ni har behov

Enkelhet

Lämna arbetsgivaransvaret och spar värdefull tid

Full kapacitet

Säkerställ att ni alltid är fullt bemannade

Planering och schema

Få allt stöd som behövs i forma av resursplanering och schemaläggning

Överblick och kontroll

Ni får full kontroll över bemanningen och kan enkelt styra utifrån era behov

Morgondagens talanger

Hyr in studenter inom områden där ni har framtida rekryteringsbehov.

Täck era behov av bemanning

Med bemanning av studenter skapar ni flexibilitet i verksamheten genom att hyra in riktigt duktig personal under de perioder då behov finns. Vi hjälper er att hitta drivna studenter som vill jobba extra hos er under perioder då ni behöver förstärkning. Ni betalar ett fast timpris dör allt ingår förutom själva arbetsledningen, vilken ni sköter på plats. Varje studentkonsult har en dedikerad konsultchef som hanterar all dialog med både er och konsulten. Allt ni behöver göra är att välkomna era tillfälliga kollegor och säkerställa att de har rätt förutsättningar för att börja jobba hos er.

En person som ler och håller i en kaffekopp.

Studenter med rätt kompetens

Vi säkerställer att studenterna har rätt grundläggande kompetens för att arbeta i er verksamhet. De kompetenser och erfarenheter som vi säkerställer är:

 • Pågående högskolestudier
 • Viss relevant arbetslivserfarenhet
 • Flytande svenska och engelska i tal och skrift

Om ni har särskilda önskemål kring kompetens och erfarenheter, utöver ovanstående så tar vi mer än gärna en diskussion om det och säkerställer ett upplägg som passar er verksamhet.

Föreläsningssal

Enkelt och effektivt

Bravura har arbetsgivaransvar, hanterar alla frågor kopplat till anställningen och säkerställer löpande uppföljning med konsulten. Vi ser även till att kollektivavtalen följs och att både ni och konsulten är nöjda. Ni behöver inte tänka på allt som tillhör en anställning, vi gör det åt er så att ni kan fokusera på er kärnverksamhet.

Trygghet för alla parter

Bravura är ISO-certifierade inom kvalitet och miljö, auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag av Kompetensföretagen och alla våra anställda är anslutna till kollektivavtal. Det innebär en trygghet för både kunder och medarbetare.

Två personer med headset och vid datorer.

Fler fördelar med studentbemanning

Det finns många fördelar med att hyra in studenter för att täcka upp tillfälliga vakanser. Förutom deras tillgänglighet så finns det även mer långsiktiga fördelar som kan stärka ert bolag på sikt. Att erbjuda extrajobb för studenter inom ett område där ni har kommande behov ger er möjlighet att stärka ert arbetsgivarvarumärke och introducera ert bolag för framtida talanger.

Stort utbud av kompetens

Intresset för extrajobb jobb under är högt bland studenterna och därför är utbudet av tillfällig kompetens stort. Förutom lite extra pengar under studietiden ger extrajobb studenterna möjligheter att skapa nya erfarenheter och kontakter hos framtida arbetsgivare.

Kostnadseffektivt

Genom studentbemanning får ni möjlighet att hyra in högkompetent personal till fast timpris. Det gör det enkelt för er att planera och få en resurs- och kostnadsöverblick.

Employer Branding

Ni får möjlighet att hyra in studenter inom områden där ni har framtida rekryteringsbehov. Se extrajobbet som en möjlighet att bygga relation med era framtida talanger! Det är långsiktig employer branding!

Studentbemanning - så går det till

 • 1. Era behov

Våra rekryterare identifierar era behov av tillfällig kompetens. Om det är större behov sätter vi upp en resurspool specifikt för er. Om det är mindre behov hittar vi rätt kompetens för era behov snabbt och smidigt genom våra nätverk. Allt för att stötta er verksamhet vid arbetstoppar och tillfälliga vakanser.

 • 2. Rätt stöd för planering av resurser

Ni får allt stöd som behövs i form av verktyg för resursplanering och schemaläggning samt HR-stöd från ett dedikerat team hos oss.

 • 3. Talangpool med morgondagens talanger

Vi jobbar proaktivt och uppsökande med studentmålgruppen. Med effektiva verktyg för sourcing direkt från lärosätena får vi rätt studenter söka extrajobb hos er. Vi bygger upp och säkerställer en resurspool som tillgodoser era bemanningsbehov.

 • 4. Rätt kompetens

Vi säkerställer att de studenter som jobbar extra hos er har rätt kompetens utifrån den kravprofil som vi kommer överens om. Om ni har roller som kräver särskilda kunskaper så ser vi till att sätta upp en utbildningsplan tillsammans med er, så att konsulterna har rätt färdigheter när de börjar jobba hos er.

 • 5. Avropa resurser när behov finns

Ni ni behöver extrapersonal avropar ni behov direkt till er kontaktperson på Bravura och vi bemannar upp passen omgående. Ni betalar ett fast pris per konsulttimme. Enkelt!

Roller och kompetenser

Vi hittar rätt studenter för era behov. Vanliga roller vi bemannar med studenter är:

 • Kundtjänst / Servicedesk
 • Innesäljare
 • Orderhanterare
 • Ekonomiassistent
 • Administratör
 • Laboratorieassistent

Samarbeten

Här är några av de företag som vi hjälper med studentbemanning.

Hittade du inte det du letade efter?

Är det något annat än bemanning av studenter ditt företag behöver? Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag vilket innebär att vi hjälper dig med olika lösningar inom kompetensförsörjning. Läs mer om våra andra tjänster här >>

Om du letar efter nästa karriärmöjlighet har du kommit helt rätt. Vi har massor av lediga jobb både för dig i början av karriären och för dig med erfarenhet. Se alla lediga jobb här >>