1. BRAVURA
 2. Bemanning | IT

Bemanning | IT

Vi hyr ut och rekryterar personal inom IT. Klicka på knappen för att bli kontaktad eller läs mer nedan.

Bravura - Ert bemanningsföretag inom IT

Bravura är ett bemanningsföretag och rekryteringsföretag som hyr ut personal och rekryterar inom IT. Hos oss finns ett specialiserat team som jobbar med att hitta kompetens inom IT/tech. Dessa rekryterare har mångårig erfarenhet av att tillsätta olika IT-roller på olika nivåer. Vi tar ett helhetsgrepp om er rekrytering och ser till att ni får de absolut bästa kandidaterna.

Inom Bravura har vi ett stort nätverk av kandidater och konsulter med goda vitsord från tidigare uppdrag. Det gör att vi kan hitta rätt kandidater snabbt och effektivt för bemanna upp er verksamhet med konsulter med rätt kompetens inom IT.

Vi hyr ut utvecklare och andra specialister inom IT

Via Bravura kan ni hyra in roller om exempelvis systemutvecklare, IT-projektledare, IT-support, mjukvaruutvecklare, nätverkstekniker, webbutvecklare, systemarkitekter, supporttekniker, BI-konsulter, applikationsspecialister med mera.

Vi har stor erfarenhet av bemanning inom IT och kan till exempel hitta personal som behärskar de effektivaste digitala kommunikationsverktygen som finns idag. Hör av er till oss på Bravura vad ni än har för behov inom IT så ser vi till att ni får den IT-kompetens ni behöver.

Behöver ni hyra kompetens inom IT?

Fyll i formuläret och bli kontaktad idag!

IT-bemanning vid semester och tillfälliga arbetstoppar

Står ni inför arbetstoppar, föräldraledigheter eller andra situationer som kräver kompetens inom IT? Med IT-bemanning skapar ni flexibilitet genom att hyra in personal under de perioder då behov finns. Våra konsulter har rätt kompetens, vi har arbetsgivaransvaret och säkerställer all uppföljning. Vi ser även till att kollektivavtalen följs och att både ni och konsulten är nöjda.

Många jobb inom IT kan även utföras utan längre erfarenhet. Genom Bravura kan ni täcka upp med personal exempelvis på sommaren när många av era medarbetare går på semester. Kontakta oss om ni snabbt behöver hyra personal som kan hoppa in tillfälligt och som har erfarenhet av till exempel:

 • Kundtjänst
 • IT-support
 • Webbdesign
 • Systemutveckling

Vi har ett mycket stort nätverk av ambitiösa studenter i behov av extrajobb. Vi kan även bistå i rekryteringen av nyutexaminerade stjärnor inom IT som är sugna på att ta nästa karriärsteg, oavsett om det handlar om extrajobb eller fast tjänst.

Vi jobbar inte bara med bemanning inom IT i Stockholm

Vi arbetar idag inte bara med bemanning inom IT i Stockholm, Göteborg och Malmö. Bravura har kontor över hela landet och kan hjälpa er att hyra IT-personal på många orter i Sverige.

Dina fördelar med IT-bemanning

Vi hjälper dig med tillfällig personal inom IT vid de tillfällen behov finns.

Flexibilitet

Bemanna med IT-konsulter på hel- eller deltid för att möta arbetstoppar eller täcka upp vakanser.

Spar värdefull tid

Låt oss hitta rätt kompetens inom IT så att ni kan lägga tiden på er kärnverksamhet.

Minimera er administration

Vi är arbetsgivare och sköter alla frågor som har med anställningen att göra.

Hyr först, rekrytera senare

Att hyra först och anställa senare är ett säkert sätt att rekrytera. Du får en riskfri rekrytering genom att hyra in en konsult med rätt kompetens inom IT, utvärdera och sedan anställa vid ett senare tillfälle. Vi står som arbetsgivare, ni anställer sedan personen om och när det passar er.

Dina fördelar med att hyra IT-kompetens

 • Minimera risk
  Undvik risk för felrekrytering genom att testa en anställning först.
 • Skapa flexibilitet
  Att hyra först fungerar som leasing där ni delar upp investeringen. Det finns dessutom möjlighet att avsluta eller ta över anställningen när som helst.
 • Spara tid
  Ni arbetsleder, vi sköter allt annat. Ni behöver inte lägga tid på personaladministration eftersom vi är arbetsgivare under testperioden.

Riskfri rekrytering - ett säkert sätt att växa IT-avdelningen

Visste du att en felrekrytering kostar i snitt 700 000 kr? Genom att hyra först skapas gott om tid att testa på en anställning. Under inhyrningsperioden har vi arbetsgivaransvaret och en konsultchef från Bravura stöttar i allt från onboarding till uppföljning.

Så funkar det

Hyr kompetens inom IT

Testa på en anställning. Bravura är arbetsgivare under tiden och ni fattar beslut om rekrytering senare.

Utvärdera

Innan testperiodens slut utvärderar ni om ni vill ta över anställningen eller fortsätta hyra.

Rekrytera

Är alla parter nöjda? I så fall tar ni över anställningen och ni är klara med rekryteringen.

Kompetensbaserad rekrytering som förstärker din IT-avdelning

För att hitta rätt konsulter inom IT använder vi en kvalitetssäkrad och effektiv rekryteringsprocess. Vi säkerställer rätt person på rätt plats genom att jobba med kompetensbaserad rekrytering genom hela processen. Genom våra arbetssätt säkerställer vi att du kan välja rätt kandidater baserat på fakta, kompetens och potential istället för att fatta beslut baserat på subjektiv magkänsla.

Så fungerar kompetensbaserad rekrytering

Med strukturerad analys av personliga egenskaper, färdigheter tillsammans med arbetslivserfarenheter och utbildning inom IT skapar vi bästa möjliga matchning mot den kandidat som ni söker.

 • Behovsanalys
  Här definierar vi vilka erfarenheter och egenskaper som behövs för att prestera och trivas i rollen.
 • Intervjumetodik
  Kandidaten intervjuas med anpassade frågor där problemlösning, tidigare agerande i situationer och upplevelser är i fokus.
 • Analys & matchning
  Kandidatens svar och beteende analyseras för matchning och ger ett transparent och välmotiverat beslutsunderlag.
 • Rätt kompetens
  Resultatet av en kompetensbaserad rekrytering ger er rätt person på rätt plats med rätt kompetens.

Bemanna deltidstjänster med IT-studenter

Med vår hjälp kan ni hyra in studenter på deltid. Studentbemanning är en tjänst som hjälper er att säkerställa riktigt duktig personal på plats vid de tillfällen då ni behöver. Det finns många fördelar med att hyra in studenter som tillfällig personal. Förutom de direkta fördelarna som tillgänglighet, kompetens och flexibilitet så finns det också saker som stärker ert bolag på sikt. Genom att erbjuda extrajobb för studenter inom kompetensområden som är viktiga för er så skapar ni möjligheter att stärka ert arbetsgivarvarumärke gentemot framtida talanger.

IT-tjänster vi kan bemanna

Vi kan hjälpa till att bemanna med de flesta roller inom IT och hitta rätt kompetens utifrån era specifika behov. Här är några exempel på IT-tjänster som vi kan hjälpa till med:

Systemutvecklare

Vi hjälper allt från små till stora företag att hyra in systemutvecklare. Vår kompetensbaserade process säkerställer att konsulterna har rätt kompetens utifrån era behov.

Ingenjörer

Oavsett om ni behöver juniora eller seniora Ingenjörer så kan vi hjälpa er. Vi har stor erfarenhet av att rekrytera ingenjörer och har bra koll på målgruppen.

Testare

Vår rekryteringsprocess är kompetensbaserad, vilket innebär att vi genom strukturerad analys av personliga egenskaper och färdigheter tillsammans med arbetslivserfarenheter och utbildning inom IT kan tillsätta Testare som kan jobba på uppdrag hos er.

IT-projektledare

Projektledaren är spindeln i nätet i de flesta IT-projekt. Vi har lång erfarenhet av att hitta IT-projektledare och kan hjälpa er att hyra in rätt kompetens.

IT-support

Bemanna er IT-support med konsulter från Bravura på hel-eller deltid. Genom oss kan ni hyra in allt från en student på deltid till en bemanningspool för hela IT-supporten. Vi skräddarsyr lösningar som passar era behov.

IT-tekniker

Behöver ni hyra in eller rekrytera IT-tekniker. Vi hjälper allt från små till stora företag att tillsätta den typen av roll. Vår kompetensbaserade metodik säkerställer rätt person på rätt plats.

Bemanning och rekrytering utifrån dina behov

Vill du nå de mest engagerade personerna som ger ett lyft till din verksamhet? Vi jobbar med rekrytering och bemanning och är ganska säkra på att de du söker finns hos oss. Vi rekryterar och hyr ut personal inom fyra områden:

 • Talanger med 0-5 års erfarenhet
 • Specialister med 5+ års erfarenhet
 • Chefer och nyckelkompetens
 • IT-kompetens