Bemanning Malmö

Bemanningsföretag Malmö

Vi hjälper dig med bemanning i Malmö

Behöver ert företag växa? Eller står ni inför arbetstoppar, föräldraledigheter eller andra typer av vakanser? Då kan ni nyttja bemanning och hyra in personal, på heltid eller deltid.

Bemanning är en tjänst som skapar flexibilitet och snabbt underlättar er vardag. Tiden som ni sparar genom att ta hjälp med bemanning kan istället fokuseras på er kärnverksamhet.

Bemanning för dina behov

Idag hjälper vi flera företag i Malmö och Skåneregionen med bemanning av tillfällig personal och kompetens under de perioder då behov finns. Vi levererar bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet och har lång erfarenhet av att bemanna med konsulter i allt från kundtjänsten till projekt med krav på specialistkompetens.

Tryggt sätt att säkra personalstyrkan 

Genom våra tjänster kan du spara både tid och pengar. Vid bemanning av tillfällig personal tar vi hela arbetsgivaransvaret och säkerställer rätt uppföljning. Vi ser även till att kollektivavtalen följs och att både kund och konsult är nöjda.

Hyr först och anställ senare

Ett tryggt sätt att växa personalstyrkan är att hyra först och anställa sen. Det ger en trygghet både för er som arbetsgivare och för konsulten där båda parter får möjlighet att testa på hur samarbetet fungerar. Vi kallar tjänsten för hyrrekrytering och det är ett utmärks sätt att minimera risk för dyra felrekryteringar och samtidigt lägga grunden för lyckade anställningar.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa ditt företag?

Lämna dina uppgifter i formuläret kan vi återkomma till dig och berätta mer. Vi vill gärna höra mer om ditt specifika behov och hitta lösningar för era utmaningar.

Pil-1

Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av oss

Vi finns i Västra Hamnen

Sedan starten i Malmö 2012 har vi funnits i Västra Hamnen. Vi har sedan 2012 växt från 2 till 25 medarbetare som jobbar med leverans och försäljning av bemanning och rekrytering.  Vi träffar dagligen kandidater för intervjuer och vi bjuder mer än gärna hit våra kunder till kontoret.

Välkommen till vårt kontor på Stora Varvsgatan 13A, 211 18 Malmö

Bemanning av konsulter i Malmö utifrån ert behov

Vi hjälper ditt företag i Malmö och i Skåneregionen att bemanna upp med engagerade konsulter vid rätt tillfällen och vi har ett starkt track record av lyckade tillsättningar inom de vanligaste områdena. Bland våra kunder hittar du både startups och större koncerner med personalbehov inom tjänstemannaområdet. Inget uppdrag är för stort eller för litet för oss utan vi anpassar vår lösning utifrån ditt specifika behov.

Tjänsteområden

Vi bemannar inom hela tjänstemannaområdet och vi har ett starkt track record av lyckade tillsättningar inom de vanligaste områdena. Därtill så har vi tillsatt mängder av konsulter inom andra områden. Vill du veta mer? Kontakta oss via formuläret ovan. 

EKONOMI

Redovisningsekonomer, controllers, ekonomiassistenter, löneadministratörer m.m.

INGENJÖRER

Besiktningsingenjörer, maskiningenjörer / CNC-operatörer, civilingenjörer, projektledare m.m.

IT

Java-utvecklare, IT-chefer, systemutvecklare, webbutvecklare, IT-support m.m.

SUPPORT / ADMINISTRATION

Java-utvecklare, IT-chefer, systemutvecklare, webbutvecklare, IT-support m.m.

SALES / MARKETING

Account managers, marknadschefer försäljningschefer, marknadsassistenter, digital marketers m.m.

VARFÖR VÄLJA BRAVURA?

Hos oss får du högre engagemang! Vår filosofi är att det ska vara enkelt att vara kund hos oss. Du ska kunna känna att vi månar om dig, att vi har hög kompetens och att vi jobbar dedikerat för dig. Vi drivs av att förstå ditt specifika behov på djupet för att kunna vara en pålitlig partner som snabbt och effektivt hittar rätt kompetens. Genom att välja oss kan du fokusera på er kärnverksamhet, medan vi löser bemanning av rätt kompetens. Så underlättar vi din vardag!

Auktoriserat bemanningsföretag

Bravura är auktoriserat av Kompetensföretagen. Auktorisationen finns för att säkerställa att företagen i bemanningsbranschen är seriösa företag som uppfyller höga krav på affärsmässighet. Det innebär en trygghet för både kunder och medarbetare.

aktoriserat bemanningsföretag

 

Nöjda konsulter skapar nöjda kunder

Vi har en tydlig dialog och följer löpande upp med alla våra konsulter på uppdrag hos våra kunder i Malmö. Varje konsult har en dedikerad kontaktperson som löpande stämmer av med både dig som kund och med konsulten för att säkerställa att uppdraget fungerar bra och att alla parter är nöjda. För oss är konsultvården central då vi vet att engagerade medarbetare skapar resultat! Vi mäter och följer löpande upp medarbetarengagemanget hos våra konsulter och strävar mot att ha branschens nöjdaste konsulter.

Kompetensbaserad metodik

Allt bygger på kompetenser! Vi jobbar med kompetensbaserade urval och gör fördomsfria bedömningar av kandidater. Det innebär att skapa urval som baseras på sakliga grunder, där kompetenser, erfarenheter och potential är avgörande för matchningen. Metoden kallas för kompetensbaserad rekrytering där kandidatens kompetenser, personliga egenskaper och arbetslivserfarenhet är avgörande för en lyckad matchning.

Vi är ett tillväxtföretag

Bravura grundades av två studenter år 2008. Deras ambition var då och är fortfarande att stärka människor och företag genom jobb. En ambition som har resulterat i att vi idag är ett väletablerad rekryterings- och bemanningsföretag som blivit nominerade till Gasellföretag sex år i rad.

Vi planerar att fortsätta vår expansion och lovar att aldrig luta oss tillbaka utan ständigt bejaka vårt entreprenörskap, en drivkraft som skapar värde för våra kunder.

Hittade du inte det du letade efter?

Är det något annat än bemanning ditt företag behöver? Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag vilket innebär att vi hjälper dig med olika lösningar inom kompetensförsörjning. Läs mer om våra andra tjänster här >>

Om du letar efter nästa karriärmöjlighet har du kommit helt rätt. Vi har massor av lediga jobb både för dig i början av karriären och för dig med erfarenhet. Se alla lediga jobb här >>