Bemanning Göteborg

BEMANNINGSFÖRETAG GÖTEBORG

VI HJÄLPER ER MED BEMANNING I GÖTEBORG

Planerar ni att växa? Behöver ni ny kompetens? Eller behöver ni täcka upp under tillfälliga vakanser eller arbetstoppar? Låt oss underlätta er vardag genom bemanning av rätt kompetens.

Bemanning av Next Gen Professionals

Bravura är ett bemanningsföretag i Göteborg med fokus på Next Gen Professionals, talanger i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Vi hyr ut personal inom områdena IT/Tech, Business Administration, Sales & Customer Support.

Enkelt att vara kund

Vår filosofi är att det ska vara enkelt att vara kund hos oss. Hos oss får du högsta engagemang och vi lovar att gå den extra milen för att hitta rätt kompetens till er, så att ni kan fokusera på er kärnverksamhet.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa ditt företag?

Lämna dina uppgifter så återkommer vi till dig!

B 1

Vill du bli kontaktad?

 

Bemanningsföretag Göteborg

Bravura är ett bemanningsföretag i Göteborg som specialiserat sig på uthyrning av personal samt rekrytering. Att täcka ett behov av bemanning i Göteborg med kort varsel eller att lyckas med en viktig rekrytering kräver ofta en erfaren aktör. Vi på Bravura har jobbat med detta länge och hjälpt ett stort antal företag i Göteborg.

Vi täcker alla era behov vid personaluthyrning i Göteborg

Bravura finns i hela Sverige och söker du ett bemanningsföretag i Göteborg har vi många medarbetare och arbetssökande i kategorin “Next Gen Professionals”. Att förmedla kontakter mellan unga och lovande personer och företag i behov av bemanning i Göteborg är vårt expertområde. Genom att använda er av personaluthyrning i Göteborg får ni mer tid över till er kärnverksamhet. För många ambitiösa studenter och nyutexaminerade som söker relevant arbetslivserfarenhet är Bravura det givna alternativet. Det gäller särskilt inom branscher som IT/Tech, Business Administration, Sales och Customer Support.

Bravura är ert bemanningsbolag i Göteborg

Bravura är ett bemanningsbolag i Göteborg som erbjuder kompetensbaserad rekrytering. Vi kan hjälpa er i bland annat följande situationer:

  • Om ni behöver tillsätta semestervikarier
  • Om er orderingång ökar snabbt
  • Om ni inte själva vill lägga resurser på rekryteringar
  • Om ni föredrar att hyra personal framför att anställa
  • Om ni vill genomföra en säker rekrytering
  • Om ni behöver extra hjälp i samband med särskilda events
Hör av er till oss på Bravura om ni behöver ett bemanningsföretag i Göteborg som kan hjälpa er med kort varsel eller bidra till en långsiktigt hållbar lösning inom rekrytering eller bemanning i Göteborg.

Vi finns i Nordstan

Vi startade upp verksamheten i Göteborg 2013 och har sedan dess växt från 2 till 25 medarbetare som jobbar med leverans och försäljning av bemanning och rekrytering. Vi har valt Nordstan som ett strategiskt läge som skapar närhet både till kandidater och kunder. Vi träffar dagligen kandidater för intervju och bjuder mer än gärna hit våra kunder. Välkommen till vårt kontor på adress: Nordstadstorget 6, 411 05 Göteborg

Bemanning av konsulter utifrån ditt behov

Vi hjälper er att bemanna verksamheten med rätt kompetens vid de tillfällen då ni har behov av personal. Vi har ett starkt track record av lyckade tillsättningar och bland våra kunder hittar du både startups och större koncerner med personalbehov inom tjänstemannaområdet. Inget uppdrag är för stort eller för litet för oss utan vi anpassar vår bemanningslösning utifrån ert specifika behov.

Områden

Vi hjälper er att tillsätta talanger med 0-8 års erfarenhet och vi har ett starkt track record av lyckade tillsättningar. Hyr in personal på hel- eller deltid. Vill du veta mer? Kontakta oss via formuläret ovan.

IT/TECH

Systemutvecklare, Ingenjörer, Testare, IT-projektledare, IT-support, Fält-tekniker med mera

Business Administration

Redovisningsekonomer, Ekonomiassistenter, Inköpare, Logistiker, Administratörer, HR-specialister med mera

Sales & Customer Support

Kundtjänstmedarbetare, Account Managers, Innesäljare, Ordermottagare, Digital Marketing Specialists med mera

Trygghet för kunder och anställda

Bravura Sverige är ISO-certifierade inom kvalitet och miljö, auktoriserat bemanningsföretag av Kompetensföretagen och alla våra anställda är anslutna till kollektivavtal. Det innebär en trygghet för både kunder och medarbetare.

ISO-certifierat och auktoriserat bemanningsföretag - Bravura

 

VARFÖR VÄLJA BRAVURA?

Vår filosofi är att det ska vara enkelt att vara kund hos oss. Du ska kunna känna att vi är engagerade, månar om dig, att vi har hög kompetens och att vi jobbar dedikerat för dig. Vi drivs av att förstå ditt specifika behov på djupet för att kunna vara en pålitlig partner som snabbt och effektivt hittar rätt kompetens. Genom att välja oss kan du fokusera på er kärnverksamhet, medan vi löser bemanning av rätt kompetens.

Nöjda kunder

Enligt en oberoende mätning från Svenskt Kvalitetsindex (SKI) har vi nöjdare kunder än branschgenomsnittet. Det som våra kunder ser som särskiljande egenskaper är:

  • Engagemang
  • Enkelhet
  • Pålitlighet
  • Tillgänglighet

Nöjda konsulter

Vi har en tydlig dialog och följer löpande upp med alla våra konsulter på uppdrag hos våra kunder i Göteborg. Varje konsult har en dedikerad kontaktperson som löpande stämmer av med både dig som kund och med konsulten för att säkerställa att alla parter är nöjda. För oss är konsultvården central då vi vet att engagerade medarbetare skapar resultat! Vi mäter och följer löpande upp nöjdhet medarbetarengagemang hos våra konsulter och strävar mot att ha branschens nöjdaste medarbetare.

Kompetensbaserad metodik

Allt bygger på kompetenser! Vi jobbar med kompetensbaserade urval och gör fördomsfria bedömningar av kandidater. Det innebär att skapa urval som baseras på sakliga grunder, där kompetenser, erfarenheter och potential är avgörande för matchningen. Metoden kallas för kompetensbaserad rekrytering där kandidatens kompetenser, personliga egenskaper och arbetslivserfarenhet är avgörande för en lyckad matchning.

Tillväxt i fokus

Vi planerar att fortsätta vår tillväxtresa och lovar att ständigt bejaka vårt entreprenörskap, en drivkraft som skapar värde för dig som kund. Fokus på tillväxt gör oss lite snabbare och mer engagerade i varje enskilt uppdrag. 

Bravura grundades 2008 av två studenter vars ambition var att stärka människor och företag genom jobb. En dröm som har resulterat i att vi idag är et väletablerad rekryterings- och bemanningsföretag som blivit nominerade till Gasellföretag 6 år i rad.

Hittade du inte det du letade efter?

Är det något annat än bemanning ditt företag behöver? Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag i Göteborg, vilket innebär att vi hjälper dig med olika lösningar inom kompetensförsörjning. Läs mer om våra andra tjänster här >>

Om du letar efter nästa karriärmöjlighet har du kommit helt rätt. Vi har massor av lediga jobb både för dig i början av karriären och för dig med erfarenhet. Se alla lediga jobb i Göteborg här >>