Bemanning Göteborg

Bemanningsföretag Göteborg

Vi hjälper dig med bemanning i Göteborg

Behöver ni utöka personalstyrkan? Har ni tillfälliga vakanser eller ska ni växa eller behöver ni ta in ny kompetens? Genom bemanning av engagerade konsulter kan vi hjälpa ditt företag med tillfällig personal vi de tillfällen då ni har behov. Tiden som du sparar genom att ta hjälp med bemanning av rätt kompetens kan du istället fokusera på er kärnverksamhet.

Vi hjälper er att skapa flexibilitet genom att hyra in tillfällig personal och kompetens under de perioder då behov finns.

Bemanning för dina behov

Idag hjälper vi hundratals företag i Göteborg med bemanning av rätt kompetens. Vi tillsätter roller inom hela tjänstemannaområdet och har lång erfarenhet av att bemanna med konsulter i allt från kundtjänsten till projekt med krav på specialistkompetens. 

Tryggt sätt att säkra personalstyrkan 

Med bemanning tar vi hela arbetsgivaransvaret och säkerställer rätt uppföljning med både dig och konsulterna. Vi ser även till att kollektivavtalen följs och att alla parter är nöjda.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa ditt företag?

Lämna dina uppgifter i formuläret kan vi återkomma till dig för att boka ett möte vid en tid som passar dig. Vi vill gärna höra mer om ditt specifika behov och komma med idéer kring hur vi kan underlätta din vardag.

Pil-1

Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av oss

Vi finns i Nordstan

Vi startade upp verksamheten i Göteborg 2013 och har sedan dess växt från 2 till 25 medarbetare som jobbar med leverans och försäljning av bemanning och rekrytering. Vi har valt Nordstan som ett strategiskt läge som skapar närhet både till kandidater och kunder. Vi träffar dagligen kandidater för intervju och bjuder mer än gärna hit våra kunder. Välkommen till vårt kontor på adress: Nordstadstorget 6, 411 05 Göteborg

Bemanning av konsulter utifrån ditt behov

Vi hjälper er att bemanna verksamheten med rätt kompetens vid de tillfällen då ni har behov av personal. Vi har ett starkt track record av lyckade tillsättningar inom de vanligaste områdena som exempelvis kundtjänst, IT, ekonomi, administration och försäljning. Bland våra kunder hittar du både startups och större koncerner med personalbehov inom tjänstemannaområdet. Inget uppdrag är för stort eller för litet för oss utan vi anpassar vår bemanningslösning utifrån ert specifika behov.

Tjänsteområden

Vi hjälper er att bemanna upp med rätt kompetens vid rätt tillfällen och vi har ett starkt track record av lyckade tillsättningar inom de vanligaste områdena. Därtill så har vi tillsatt mängder av konsulter inom andra områden. Vill du veta mer? Kontakta oss via formuläret ovan. 

EKONOMI

Redovisningsekonomer, controllers, ekonomiassistenter, löneadministratörer m.m.

INGENJÖRER

Besiktningsingenjörer, maskiningenjörer / CNC-operatörer, civilingenjörer, projektledare m.m.

IT

Java-utvecklare, IT-chefer, systemutvecklare, webbutvecklare, IT-support m.m.

SUPPORT / ADMINISTRATION

Java-utvecklare, IT-chefer, systemutvecklare, webbutvecklare, IT-support m.m.

SALES / MARKETING

Account managers, marknadschefer försäljningschefer, marknadsassistenter, digital marketers m.m.

VARFÖR VÄLJA BRAVURA?

Vår filosofi är att det ska vara enkelt att vara kund hos oss. Du ska kunna känna att vi är engagerade, månar om dig, att vi har hög kompetens och att vi jobbar dedikerat för dig. Vi drivs av att förstå ditt specifika behov på djupet för att kunna vara en pålitlig partner som snabbt och effektivt hittar rätt kompetens. Genom att välja oss kan du fokusera på er kärnverksamhet, medan vi löser bemanning av rätt kompetens.

Auktoriserat bemanningsföretag

Bravura är auktoriserat av Kompetensföretagen. Auktorisationen finns för att säkerställa att företagen i bemanningsbranschen är seriösa företag som uppfyller höga krav på affärsmässighet. Det innebär en trygghet för både kunder och medarbetare.

aktoriserat bemanningsföretag

 

Nöjda konsulter skapar nöjda kunder

Vi har en tydlig dialog och följer löpande upp med alla våra konsulter på uppdrag hos våra kunder i Göteborg. Varje konsult har en dedikerad kontaktperson som löpande stämmer av med både dig som kund och med konsulten för att säkerställa att uppdraget fungerar bra och att alla parter är nöjda. För oss är konsultvården central då vi vet att engagerade medarbetare skapar resultat! Vi mäter och följer löpande upp nöjdhet medarbetarengagemang hos våra konsulter och strävar mot att ha branschens nöjdaste medarbetare.

Kompetensbaserad metodik

Allt bygger på kompetenser! Vi jobbar med kompetensbaserade urval och gör fördomsfria bedömningar av kandidater. Det innebär att skapa urval som baseras på sakliga grunder, där kompetenser, erfarenheter och potential är avgörande för matchningen. Metoden kallas för kompetensbaserad rekrytering där kandidatens kompetenser, personliga egenskaper och arbetslivserfarenhet är avgörande för en lyckad matchning.

Tillväxt i fokus

Vi planerar att fortsätta vår tillväxtresa och lovar att ständigt bejaka vårt entreprenörskap, en drivkraft som skapar värde för dig som kund. Fokus på tillväxt gör oss lite snabbare och mer engagerade i varje enskilt uppdrag. 

Bravura grundades 2008 av två studenter vars ambition var att stärka människor och företag genom jobb. En dröm som har resulterat i att vi idag är et väletablerad rekryterings- och bemanningsföretag som blivit nominerade till  Gasellföretag sex år i rad.

Hittade du inte det du letade efter?

Är det något annat än bemanning ditt företag behöver? Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag i Göteborg, vilket innebär att vi hjälper dig med olika lösningar inom kompetensförsörjning. Läs mer om våra andra tjänster här >>

Om du letar efter nästa karriärmöjlighet har du kommit helt rätt. Vi har massor av lediga jobb både för dig i början av karriären och för dig med erfarenhet. Se alla lediga jobb i Göteborg här >>