1. BRAVURA
 2. Bemanningsföretaget i Umeå

Bemanningsföretaget i Umeå

Vill du nå de mest engagerade personerna som ger ett lyft till din verksamhet? Bravura är ett bemanningsföretag i Malmö. Vi är experter på bemanning och är ganska säkra på att de du söker finns hos oss. Hör av dig så ser vi efter tillsammans.

Få hjälp med bemanning i Umeå

Planerar ni att växa? Behöver ni ny kompetens? Eller behöver ni täcka upp under tillfälliga vakanser eller arbetstoppar? Låt oss underlätta er vardag genom bemanning av rätt kompetens.

Bemanning utifrån dina behov

Bravura är ett bemanningsföretag i Malmö. Vi rekryterar och hyr ut personal inom fyra områden:

 • Talanger med 0-5 års erfarenhet
 • Specialister med 5+ års erfarenhet
 • Chefer och nyckelkompetens
 • IT-kompetens

Beroende på era förutsättningar och behov sätter Bravura ihop en bemanningslösning som passar just er. Vi är organiserade i fyra specialistområden där varje område har egna team med rekryteringsexperter. På så vis kan vi möta dina dina behov av specialisering och säkerställa rätt matchning utifrån din organisations behov.

Enkelt att vara kund

Vår filosofi är att det ska vara enkelt att vara kund hos oss. Hos oss får du högsta engagemang och vi lovar att gå den extra milen för att hitta rätt kompetens till er, så att ni kan fokusera på er kärnverksamhet.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa ditt företag?

Lämna dina uppgifter så återkommer vi till dig!

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa ditt företag?

Lämna dina uppgifter så återkommer vi till dig!

Bemanningsföretag i Umeå

Bravura är ett bemanningsföretag i Umeå som specialiserat sig på uthyrning av personal och rekrytering. Att täcka ett behov av bemanning i Umeå med kort varsel eller att lyckas med en viktig rekrytering kräver ofta en erfaren aktör. Vi på Bravura har jobbat med detta länge och hjälpt ett stort antal företag i Umeå.

Vi täcker alla era behov vid personaluthyrning i Umeå

Bravura finns i hela Sverige och söker du ett bemanningsföretag i Umeå har vi många medarbetare och arbetssökande i kategorin “Next Gen Professionals”, personer i början av karriären. Att förmedla kontakter mellan unga och lovande personer och företag i behov av bemanning i Umeå är ett av våra expertområden. Genom att använda er av personaluthyrning i Umeå får ni mer tid över till er kärnverksamhet. För många ambitiösa studenter och nyutexaminerade som söker relevant arbetslivserfarenhet är Bravura det givna alternativet. Det gäller särskilt inom branscher som IT/Tech, Business Administration, Sales och Customer Support.

Bravura är ert bemanningsbolag i Umeå

Bravura är ett bemanningsbolag i Umeå som erbjuder kompetensbaserad rekrytering. Vi kan hjälpa er i bland annat följande situationer:

 • Om ni behöver tillsätta semestervikarier
 • Om er orderingång ökar snabbt
 • Om ni inte själva vill lägga resurser på rekryteringar
 • Om ni föredrar att hyra personal framför att anställa
 • Om ni vill genomföra en säker rekrytering
 • Om ni behöver extra hjälp i samband med särskilda events

Hör av er till oss på Bravura om ni behöver ett bemanningsföretag i Umeå som kan hjälpa er med kort varsel eller bidra till en långsiktigt hållbar lösning inom bemanning eller rekrytering i Umeå.

Här har vi kontor

Välkommen att hälsa på oss på Storgatan 51, 903 26 Umeå.

Bemanning av konsulter i Umeå utifrån ert behov

Vi hjälper er att bemanna upp med konsulter vid rätt tillfällen och vi har ett starkt track record av lyckade tillsättningar inom de vanligaste områdena. Bland våra kunder finns både startups, medelstora bolag och större koncerner med personalbehov inom tjänstemannaområdet. Inget uppdrag är för stort eller för litet för oss utan vi anpassar vår lösning utifrån ditt specifika behov.

Områden

Vi hjälper er att hyra in personal på hel- eller deltid. Vill du veta mer? Kontakta oss via formuläret ovan.

IT / tech

Systemutvecklare, Ingenjörer, Testare, IT-projektledare, IT-support, Fält-tekniker med mera

Business Administration

Redovisningsekonomer, Ekonomiassistenter, Inköpare, Logistiker, Administratörer, HR-specialister med mera

Sales & Customer Support

Kundtjänstmedarbetare, Account Managers, Innesäljare, Ordermottagare, Digital Marketing Specialists med mera

Trygghet för kunder och anställda

Bravura Sverige AB är ISO-certifierade inom kvalitet och miljö, auktoriserat bemanningsföretag av Kompetensföretagen och alla våra anställda är anslutna till kollektivavtal. Det innebär en trygghet för både kunder och medarbetare.

Vårt motto: med kunden strax utanför centrum

Vår idé är att i första hand fokusera på våra egna anställda, och i andra hand på våra uppdragsgivare. Genom att rekrytera de mest engagerade, coacha dem och ge dem möjlighet att utvecklas, så kan vi erbjuda våra kunder de mest kompetenta resurserna när deras personalbehov uppstår. Det kanske låter konstigt, men vår långa erfarenhet visar att genom att hela tiden vara bäst på att ta hand om dem vi rekryterar, så leder det till en win-win-win-situation: för våra kunder, för alla duktiga människor vi förmedlar och i slutänden också för oss själva.

Vi jobbar med bland annat hälsoplaner, inspirationsföreläsningar och coachande samtal för alla anställda. Vi har gjort det under femton framgångsrika år nu, och genom det skapat och utvecklat ett unikt erbjudande som vi hoppas att du vill veta mer om.

Kompetensbaserad metodik

Vi jobbar med kompetensbaserade urval och gör fördomsfria bedömningar av kandidater. Det innebär att skapa urval som baseras på sakliga grunder, där kompetenser, erfarenheter och potential är avgörande för matchningen. Metoden kallas för kompetensbaserad rekrytering där kandidatens kompetenser, personliga egenskaper och arbetslivserfarenhet är avgörande för en lyckad matchning. Genom att använda den metodiken säkerställer vi rätt konsulter på plats hos dig när du köper bemanning av oss.

Vi är ett lokalt bemanningsföretag

Bravura är ett bemanningsföretag i Umeå och Norrland som erbjuder personaluthyrning och rekrytering på era egna villkor. Bemanning i Umeå kan handla om att tillgodose ett tillfälligt behov av arbetskraft eller om att delegera en tidskrävande process och säkra att en rekrytering ger ett bra resultat.

Vi är experter på bemanning i Norrland och Umeå

Bravura arbetar över hela landet och i Umeå har vi ett stort nätverk av vad vi kallar för “Next Gen Professionals”, alltså talangfulla medarbetare med upp till fem års erfarenhet som är redo att ta nästa steg i karriären. Därtill förmedlar vi även jobb för personer med lite mer erfarenhet och specialistkompetens. Vi har verkat som bemanningsbolag i Stockholm i många år och har inte bara ett bra rykte bland de företag vi hjälper, utan vi är också det givna valet för många som är intresserade av att arbeta på ett bemanningsföretag i Umeå. Bravura är med andra ord ett tryggt och beprövat val när det gäller personaluthyrning i Umeå, och en uppskattad arbetsplats.

Bemanningsbyrå i Luleå som verkar i flera branscher

Bravura är ett bemanningsföretag i Umeå som hjälpt många företag som verkar inom IT/Tech, Business Administration, Sales eller Customer Support.

Bravura finns över hela landet

Bravura har kontor på flera orter i Sverige, från norr till söder. För oss är det viktigt att ha en lokal närvaro för att på bästa sätt tillgodose våra kunders behov av bemanning på respektive ort. Det ger oss möjlighet att sätta oss i det lokala näringslivet och bygga värdefulla kontaktnätverk. Därtill vill vi kunna vara experter på den lokala kandidatmarknaden i Umeå och på alla orter där vi är verksamma.

Förutom Umeå finns vi även i:

 • Stockholm
 • Göteborg
 • Malmö
 • Gävle
 • Helsingborg
 • Linköping
 • Jönköping
 • Sundsvall
 • Luleå

Söker du jobb i Umeå?

Se alla lediga jobb i Umeå här

Servicechef | Umeå

Teknik
Heltid, Rekrytering, 2024-06-24

Hittade du inte det du letade efter?

Är det något annat än bemanning ditt företag behöver? Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag i Umeå vilket innebär att vi hjälper dig med olika lösningar inom kompetensförsörjning. Läs mer om våra andra tjänster här >>

Om du letar efter nästa karriärmöjlighet har du kommit helt rätt. Vi har massor av lediga jobb både för dig i början av karriären och för dig med erfarenhet. Se alla lediga jobb här >>