work 2.jpeg

Rekrytering

Spar tid och nå rätt kandidater

Vi hjälper dig att rekrytera medarbetare, specialister och chefer. Vi vet att rekrytering är ett tidskrävande hantverk som kräver målgruppsinsikter och effektiva arbetssätt. Därför hjälper vi dig, så att du kan fokusera på din core business.

Varför ska du välja Bravura?

Vår filosofi är att det ska vara enkelt att vara kund hos oss, att du känner att vi månar om dig, har hög kompetens och att vi jobbar smart och dedikerat för dig. Vi förstår din verksamhet och ditt rekryteringsbehov på djupet och har vassa insikter kring kandidatmarknaden och employer branding. Genom att välja oss kan du fokusera på er kärnverksamhet, medan vi hittar rätt medarbetare.

Vill du bli kontaktad?

Vill du veta mer om hur vi kan underlätta din vardag? Lämna dina uppgifter så hör vi av oss oss inom kort för att prata om era behov.

 

Jag vill bli kontaktad

Dina fördelar

Som kund får ni nytta av våra kunskaper om rekrytering och kandidatmarknaden och vi hjälper er att lyckas. Den tid ni slipper lägga på en rekryteringsprocess kan istället användas till att fokusera på er kärnverksamhet. Vi lovar att vara så effektiva som möjligt i processen för att underlätta er vardag.

Minimera risk

Undvik risk för felrekryteringar genom att ta hjälp av oss som är experter.

Öka flexibilitet

Ta hjälp med rekrytering och bemanning vid rätt tillfällen och skapa flexibilitet i din verksamhet.

Nå rätt kandidater

Genom vår kunskap om kandidatmarknaden och datadriven kandidatanskaffning når du ut till rätt kandidater.

Spara tid

Du kan fokusera på din core business, medan vi hittar rätt medarbetare.

Få resultat

Få pålitliga resultat genom våra arbetssätt och expertis inom rekrytering och bemanning.

Så går en rekrytering till från uppstart till tillsättning

Precis som människor är unika så skiljer sig varje rekryteringsprocess åt. Vi jobbar agilt och med fokus på ständig förbättring för att förbättra rekryteringsprocessen för alla involverade. Vill du veta mer om hur processen fungerar? Läs mer här >>

Datadriven kandidatanskaffning

När vi rekryterar åt er är det ert varumärke som är i fokus. Genom timing, digitala kanaler och mätning konverterar vi trafik till ansökningar från rätt kandidater. Idag annonserar vi på de största jobbsökarsajterna och kompletterar inflödet av ansökningar genom i sociala medier och sökningar i egna och externa nätverk. Alltid med med fokus på konvertering.

Kompetensbaserad metodik för rätt urval

Att utvärdera en så komplex varelse som människan är inte lätt och det är dyrt att felrekrytera. En kompetensbaserad rekrytering hjälper er att undvika onödiga kostnader och tar bort det subjektiva tyckandet vid beslutsfattandet genom att basera urvalet på mer sakliga grunder. Alla ansökningar bedöms utifrån samma egenskaper och krav.

Kandidaten är kund och rekryteringen är köpresan

Kandidatupplevelse är en nyckelfaktor för att lyckas attrahera och rekrytera rätt medarbetare och användarupplevelsen hos de kandidater som söker jobb hos er har direkt påverkan på ert varumärke uppfattas.   

702
Rekryteringar per år
367
Antal företag
450
Antal ansökningar per dag

Vill du insikter om kandidatmarknaden?

Till Insights