Rekrytering - Bravura

Spar tid och nå rätt kandidater

Vi vet att rekrytering är ett tidskrävande hantverk som kräver målgruppsinsikter och effektiva arbetssätt. Med hjälp av oss får ni rätt kompetens på plats och ni slipper lägga tid på en rekryteringsprocess, tid som istället användas till att fokusera på er kärnverksamhet.

IT/TECH

Systemutvecklare, Ingenjörer, Testare, IT-projektledare, IT-support, Fält-tekniker med mera

Business Administration

Redovisningsekonomer, Ekonomiassistenter, Inköpare, Logistiker, Administratörer, HR-specialister med mera

Sales & Customer Support

Kundtjänstmedarbetare, Account Managers, Innesäljare, Ordermottagare, Digital Marketing Specialists med mera

Next Gen Professionals

Vi är bäst på att matcha talanger med 0-8 års erfarenhet. Majoriteten av våra kandidater är vad vi kallar för Next Gen Professionals. Vi förstår målgruppen eftersom vi själva är den.

Nöjda kunder

Vi drivs av kundinsikter och att alltid leverera värde och resultat. Enligt en oberoende mätning från Svenskt Kvalitetsindex (SKI) har vi nöjdare kunder än branschgenomsnittet. Det som våra kunder ser som särskiljande egenskaper är:

  • Engagemang
  • Enkelhet
  • Pålitlighet
  • Tillgänglighet

Vill du bli kontaktad?

Vill du veta mer om hur vi kan underlätta din vardag? Lämna dina uppgifter så hör vi av oss inom kort för att prata om era behov.

 

Bli kontaktad

Varför ska du välja Bravura?

Hos oss får du högre engagemang! Vår filosofi är att det ska vara enkelt att vara kund hos oss och vi lovar att gå den extra milen för att hitta rätt medarbetare till er. Genom att välja oss kan ni fokusera på er kärnverksamhet, medan vi hittar rätt medarbetare.

Minimera risk

Undvik risk för felrekryteringar genom att ta hjälp av oss som är experter.

Nå rätt kandidater

Genom vår kunskap om kandidatmarknaden och datadriven kandidatanskaffning når du ut till rätt kandidater.

Spara tid

Du kan fokusera på din core business, medan vi hittar rätt medarbetare.

Få resultat

Få pålitliga resultat genom våra arbetssätt och expertis inom rekrytering och bemanning.

Samarbetspartners

Här är ett urval samarbetspartners som vi hjälper med konsulter och rekryteringar.

Case study - Senseair

"Nu har vi flera nyckelpositioner på plats och vi har även kunnat bredda organisationen med nya roller som inte funnits tidigare." Läs mer om samarbetet mellan Senseair och Bravura här >>

Visste du att vi även rekryterar chefer?

Läs mer

Hur vi jobbar

Vi drivs av insikter om våra kunder och kandidaters behov och att ständigt förbättra matchningen av kompetens.

Så går en rekrytering till från uppstart till tillsättning

Precis som människor är unika så skiljer sig varje rekryteringsprocess åt. Vi jobbar agilt och med fokus på ständig förbättring för att förbättra rekryteringsprocessen för alla involverade. Vill du veta mer om hur processen fungerar? Läs mer här >>

Datadriven kandidatanskaffning

När vi rekryterar åt er är det ert varumärke som är i fokus. Genom timing, digitala kanaler och mätning konverterar vi trafik till ansökningar från rätt kandidater. Idag annonserar vi på de största jobbsökarsajterna och kompletterar inflödet av ansökningar genom i sociala medier och sökningar i egna och externa nätverk. Alltid med med fokus på konvertering.

Kompetensbaserad metodik för rätt urval

Att utvärdera en så komplex varelse som människan är inte lätt och det är dyrt att felrekrytera. En kompetensbaserad rekrytering hjälper er att undvika onödiga kostnader och tar bort det subjektiva tyckandet vid beslutsfattandet genom att basera urvalet på mer sakliga grunder. Alla ansökningar bedöms utifrån samma egenskaper och krav.

Färdighetstester

Med färdighetstester får du som rekryterar ett bättre beslutsunderlag i processen. De olika testerna som finns tillgängliga kan kombineras och användas för att identifiera kandidater med de färdigheter som är viktiga för er affärsverksamhet.

Läs mer

Trygghet för kunder och medarbetare

Bravura är auktoriserat av Kompetensföretagen, ISO-certifierade inom kvalitet och miljö och våra medarbetare är anslutna till kollektivavtal. Detta innebär en trygghet för både kunder och medarbetare.

Digital referenstagning

Vi säkerställer att kandidaten du väljer har goda referenser. Referenstagningen anpassas utifrån de kompetenser du söker samtidigt som vi verifierar förtroende- och motivationsfrågor. För att underlätta för alla involverade och för att säkerställa kvalitet så sker referenstagningen helt digitalt. Vi samarbetar med företaget Refensa för att kring processen för referenstagning.

Verktyg för effektiv rekrytering

Här kan du ladda hem guider och material om hur man attraherar, rekryterar och behåller medarbetare.

Läs mer

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig vid nästa rekrytering?

Bli kontaktad