Rekrytering-1

Rekrytering

Spar tid och nå rätt kandidater

Vi hjälper dig att rekrytera medarbetare, specialister och chefer inom tjänstemannaområdet. Vi vet att rekrytering är ett tidskrävande hantverk som kräver målgruppsinsikter och effektiva arbetssätt. Därför hjälper vi dig, så att du kan fokusera på din core business.

Varför ska du välja Bravura?

Hos oss får du högre engagemang! Vår filosofi är att det ska vara enkelt att vara kund hos oss. Som kund ska du kunna känna att vi är dedikerade och går den extra milen för att hitta rätt medarbetare till er. Genom att välja oss kan du fokusera på er kärnverksamhet, medan vi hittar rätt medarbetare.

Vill du bli kontaktad?

Vill du veta mer om hur vi kan underlätta din vardag? Lämna dina uppgifter så hör vi av oss inom kort för att prata om era behov.

 

Jag vill bli kontaktad

Dina fördelar

Som kund får ni nytta av våra kunskaper om rekrytering och kandidatmarknaden och vi hjälper er att lyckas hitta och anställa rätt medarbetare. Den tid ni slipper lägga på en rekryteringsprocess kan istället användas till att fokusera på er kärnverksamhet. Vi lovar att vara så effektiva som möjligt i processen för att underlätta er vardag.

Minimera risk

Undvik risk för felrekryteringar genom att ta hjälp av oss som är experter.

Öka flexibilitet

Ta hjälp med rekrytering och bemanning vid rätt tillfällen och skapa flexibilitet i din verksamhet.

Nå rätt kandidater

Genom vår kunskap om kandidatmarknaden och datadriven kandidatanskaffning når du ut till rätt kandidater.

Spara tid

Du kan fokusera på din core business, medan vi hittar rätt medarbetare.

Få resultat

Få pålitliga resultat genom våra arbetssätt och expertis inom rekrytering och bemanning.

Vi rekryterar chefer!

Behöver ni rekrytera chefer? Vi hjälper er att definiera behovet, skapa organisatorisk överblick och matcha rätt kandidater, så att ni kan bygga framgångsrika team och spara tid och pengar.

Läs mer här

Hur vi jobbar

Vi drivs av insikter om våra kunder och kandidaters behov och att ständigt förbättra matchningen av kompetens.

Så går en rekrytering till från uppstart till tillsättning

Precis som människor är unika så skiljer sig varje rekryteringsprocess åt. Vi jobbar agilt och med fokus på ständig förbättring för att förbättra rekryteringsprocessen för alla involverade. Vill du veta mer om hur processen fungerar? Läs mer här >>

Datadriven kandidatanskaffning

När vi rekryterar åt er är det ert varumärke som är i fokus. Genom timing, digitala kanaler och mätning konverterar vi trafik till ansökningar från rätt kandidater. Idag annonserar vi på de största jobbsökarsajterna och kompletterar inflödet av ansökningar genom i sociala medier och sökningar i egna och externa nätverk. Alltid med med fokus på konvertering.

Kompetensbaserad metodik för rätt urval

Att utvärdera en så komplex varelse som människan är inte lätt och det är dyrt att felrekrytera. En kompetensbaserad rekrytering hjälper er att undvika onödiga kostnader och tar bort det subjektiva tyckandet vid beslutsfattandet genom att basera urvalet på mer sakliga grunder. Alla ansökningar bedöms utifrån samma egenskaper och krav.

Kandidaten är kund och rekryteringen är köpresan

Kandidatupplevelse är en nyckelfaktor för att lyckas attrahera och rekrytera rätt medarbetare och användarupplevelsen hos de kandidater som söker jobb hos er har direkt påverkan på ert varumärke uppfattas.   

Dagens kandidater

Hur ser kandidaterna på jobbsökande och potentiella arbetsgivare? För att ta reda på det ställde vi frågor till 752 kandidater och sammanställde resultaten i en infographic.

Hämta Infographic

Verktyg för effektiv rekrytering

Här kan du ladda hem guider och material om hur man attraherar, rekryterar och behåller medarbetare.

Läs mer

702
Rekryteringar per år
367
Antal företag
450
Antal ansökningar per dag

Vill du ha insikter om kandidatmarknaden?

Till Insights