Bravura_djungel_2-1

News

Bravura goes Vasaloppet 2018

av Bravura

På Bravura gillar vi att vara aktiva och alerta i våra möten med kunder och kandidater men också på fritiden. I helgen deltog fyrtio av våra medarbetare, nybörjare som vana längdentusiaster, i årets Stafettvasan och Vasaloppet under vår idrottsklubb Bravura Sports Club. Här är några av deltagarnas favorithöjdpunkter.

 

3 höjdpunkter från helgens skidlopp med 5 av våra deltagare

 

 

Martin.Sander, CEO
 • Modet som finns hos många att prova helt nya saker och nya utmaningar. Många av de som följde med har ringa eller i princip ingen erfarenhet av längdskidåkning. Att då våga ställa upp och utmana sig själv att köra både 1,2,3 eller 9 mil på skidor tycker jag är väldigt inspirerande och synonymt för vårt företag.
 • Gemenskapen och glädjen som vi delar utanför jobbets vardag, från hejaklacksrop på varandra till ryggdunkar, kramar och glädjedanser för att ha utfört något tillsammans och samtidigt fått röra på oss fysiskt i en inspirerande och klassisk miljö. Stort tack alla kollegor som var med och bidrog till detta!
 • Att vi i sista sekund fick möjligheten att ge en möjlighet till andra. Skidhjälpen ville köpa några av våra startplatser som blev över, de fick till ett lag som körde Stafettvasan och det gläder mig att vi kunde skänka dem detta bidrag till ett initiativ som i sig inspirerar oss alla som arbetar på Bravura. Tack för att du hörde av dig Adam och vi beundrar ert engagemang i de projekt ni driver.

 

Jenny Persson, Temporarily Staffing & Recruiting Manager
 • En hel helg tillsammans med kollegor från andra orter skapar en fantastisk gemenskap och ett starkt nätverk internt! Inspirerande att se alla ta sig an utmaningen med helt olika förutsättningar och med känslan att vi gör det tillsammans.
 • Jag köpte mina skidor i december så att få spurta på upploppet i Mora efter nästan 2 mil kändes som en vinst bara det. Jag tar med mig att man klarar mer än man tror!
 • Det jag älskar med helgen och med Bravura är att vi får chansen att utmanas vilket gör att man växer både som person, ledare och rekryterare. Vi har verkligen en kultur där alla vill framåt och där du får utgå från din nivå oavsett om det gäller längdskidor eller i jobbet, det gör mig stolt över oss som bolag!
 
Felix Liljedahl, Sales Manager Growth
 • Gemenskapen. Helgen innehöll mycket logistik och roddande men framförallt många skratt och stöttande av varandra. Alla hjälptes åt och alla hejade på varandra.
 • Utmaningen. Detta var mitt andra Vasalopp och fjärde gången jag stod på ett par längdskidor. Förra året efter repet hade dragits hade jag uppnått 7,1 mil och nu var jag sugen på att ta revansch! Med mycket stöttning och positivt pushande av kollegor och vänner i ryggen, stod jag där 8.00 när startskottet gick på söndagen.
 • Att det är så sjukt roligt! Jag har sällan skrattat så mycket som jag har gjort den här helgen, och det känns som vi alla har kommit närmare varandra. En helg som jag alltid kommer att minnas och ser framemot flera Vasaloppshelger!

 

Johanna Edberg, Talent Aquistion Lead
 • Stafettvasan är ett perfekt tillfälle att träna och tävla tillsammans även fast alla är på helt olika nivåer. Ett lag kan bestå av allt från personer som aldrig stått
 • på ett par skidor till elitåkare.
 • Vasaloppet är en riktig klassiker och det känns stort att ha klarat av det. Jag har alltid varit bänkad framför TV:n på vasaloppsdagen och följt loppet så det känns riktigt coolt att få sålla sig till en skaran.
 • Det är så inspirerande med alla människor på plats. Det känns som att alla är positiva, generösa och hjälpsamma. Inte minst alla eldsjälar och publiken som står timme ut och timme in och hejar och peppar in alla åkare i mål.

 

Gabriel Mangell, Team Leader Sales
 • Att åka iväg och att bygga upp en teamkänsla med kollegor utanför jobbet med sport involverad. Man sammanfogas på ett helt annat sätt och lär känna varandra på ett mer privat plan.
 • Utmaningen var absolut en de roligaste sakerna. Att aldrig ha stått på ett par längdskidor tidigare och knappt veta hur man fick på pjäxan var lite panikartat, men peppet jag fick innan av mina kollegor var helt fantastisk! Den peppen och motivationen hade jag med mig i huvudet under hela loppet och jag tror det var en stor del att jag klarade av det.
 • Målgången. När jag kom till upploppet de sista 600 meterna hade jag knappt någon energi kvar i kroppen, men att se och höra sina kollegor stå vid sidan av spåret och heja gav den där extra pushen till att ta ut de sista man hade och komma i mål. Att sedan åka igenom målgången var en helt magisk känsla, nästan som att jag hade vunnit hela Vasaloppet!

 

Vill du följa med oss nästa gång?

Läs mer om våra lediga tjänster och ansök här