Bravura_djungel_2-1

News

Träffa Bianca - trainee på Bravura Sales Trainee Programme

av Bravura

bianca
Nu har tre månader gått av traineeprogrammet, hur känns det? citat_bianca
- Det har varit kul och väldigt intensivt! Jag har lärt mig mer än jag hade förväntat mig på så här kort tid; det är positivt att vi får arbeta så pass självständigt, det är mycket learning by doing och vi tillåts göra fel. Varje dag är inställningen att vi ska arbeta utanför vår comfort zone och inte vara rädda för misstag. Vi övar upp förmågan att känna oss trygga i situationer där man egentligen är obekväm. Det känns som att jag har jobbat här mycket längre än tre månader - jag tror att det beror på den öppna stämningen och att vi hämtar stöd från varandra.

Vad var det som lockade dig att söka till Bravuras traineeprogram?
- Bravura kändes som ett drivet företag där jag skulle få styra min egen utveckling och lära mig av andra. Jag ville vara med i en hel kundprocess från start till avslut, och bygga min egen kundportfölj. Här kändes det som att jag skulle få den möjligheten snabbt.

Vad har du gjort tidigare?
- Jag läste medie- och kommunikationsvetenskap i Uppsala i ett år, sedan åkte jag till New York och studerade PR i tre år. I New York hade jag även ett internship där jag jobbade med sociala medier och event. Efter det arbetade jag som eventkoordinator i Dubai i ett halvår. Efter några år utomlands kände jag att jag ville komma hem igen och hitta något mer långsiktigt. Jag har jobbat som säljare och mötesbokare tidigare så det har alltid varit en roll jag trivs i. Sälj ligger nära kommunikation tycker jag, det handlar om relationsbyggande.

Vad gör du om fem år?
- Antingen är jag Key Account Manager eller har mitt eget företag med stort fokus på försäljning. Jag är intresserad av retorik och en dröm jag har är att hålla inspirationsföreläsningar om presentationsteknik eller relationsbyggande försäljning. Jag tror att det berikar med olika roller i sin karriär och att olika vägar kan leda till samma mål. Gå din egen väg!

Vilken kultur trivs du i och hur matchar Bravura den kulturen?
- Jag trivs i en öppen kultur med mycket glädje! Det ska vara en prestigelös miljö där man inte behöver passa in i en viss mall utan kan vara sig själv. Bravura matchar den kulturen bra. Jag får mycket feedback här, vilket är positivt, och det finns många olika personligheter här som gör att det aldrig blir tråkigt. Man hittar personer att inspireras av och ha som mentorer.

Vad är roligast med Bravura Sales Trainee Programme?
- Det är att få insikter i så många olika branscher, jag känner mig nästan som en journalist som är ute och intervjuar människor. Jag är nyfiken och här lär jag mig något varje dag.

Vad ser du fram emot mest i traineeprogrammet, något spännande på schemat?
- Att fortsätta utmanas, men även Dale Carnegies utbildning i presentationsteknik!

Bravura Sales Trainee Programme är ett nio månaders traineeprogram där deltagarna arbetar med försäljning i Bravuras ordinarie verksamhet samtidigt som de får extra utbildning, coachning, personlig utveckling samt en särskild gemenskap med traineekollegorna. Just nu pågår tredje upplagan av Sales Trainee Programme.

inspiration