Sundsvall-1

BEMANNINGSFÖRETAG SUNDSVALL

VI HJÄLPER DIG MED BEMANNING I SUNDSVALL

Planerar ni att växa? Behöver ni ny kompetens? Eller behöver ni täcka upp under tillfälliga vakanser eller arbetstoppar? Låt oss underlätta er vardag genom bemanning av rätt kompetens.

Bemanning av Next Gen Professionals

Bravura är ett bemanningsföretag i Sundsvall med fokus på Next Gen Professionals, talanger i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Vi hyr ut personal inom områdena IT/Tech, Business Administration, Sales & Customer Support. Idag hjälper vi kunder i hela Norrland och vi har även kontor i Luleå.

Enkelt att vara kund

Vår filosofi är att det ska vara enkelt att vara kund hos oss. Hos oss får du högsta engagemang och vi lovar att gå den extra milen för att hitta rätt kompetens till er, så att ni kan fokusera på er kärnverksamhet.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa ditt företag?

Lämna dina uppgifter så återkommer vi till dig!

B 1

Vill du bli kontaktad?

 

Tjänsteområden

Vi bemannar er verksamhet med rätt kompetens vid de tillfällen ni behöver det som mest. Vi har ett starkt track record av lyckade tillsättningar inom de vanligaste områdena. Vill du veta mer? Kontakta oss via formuläret ovan. 

IT/TECH

Systemutvecklare, Ingenjörer, Testare, IT-projektledare, IT-support, Fält-tekniker med mera

Business Administration

Redovisningsekonomer, Ekonomiassistenter, Inköpare, Logistiker, Administratörer, HR-specialister med mera

Sales & Customer Support

Kundtjänstmedarbetare, Account Managers, Innesäljare, Ordermottagare, Digital Marketing Specialists med mera

Samarbeten

Vi hjälper flera bolag i Västernorrlands län att hyra in eller rekrytera rätt kompetens. Med fokus på kvalitet och långsiktiga samarbeten stöttar vi deras tillväxt och utveckling genom flexibla lösningar för kompetensförsörjning. Läs mer om ett av våra samarbeten här. 

Läs mer

Kontor i centrala Sundsvall

Vi har kontor centralt i Sundsvall med närhet till både kunder och kandidater. Idag är vi 10 personer på kontoret som jobbar med leverans och försäljning av bemanning och rekrytering. Vi träffar dagligen kandidater för intervjuer och bjuder mer än gärna hit våra kunder för ett möte. Välkommen till oss på Rådhusgatan 35, 852 32 Sundsvall!

Bemanning av konsulter i Sundsvall utifrån ert behov

Vi har lång erfarenhet av att bemanna med konsulter inom de vanligaste områdena som IT, administration, kundtjänst, teknik, ekonomi med mera. Bland våra kunder finns både startups, medelstora bolag och större företag med personalbehov inom tjänstemannaområdet. Inget uppdrag är för stort eller för litet! Vi anpassar lösningen utifrån era specifika behov och jobbar långsiktigt för att bygga ett stark samarbete med ambition att bli det naturliga valet när ni behöver hyra in konsulter.

VARFÖR VÄLJA BRAVURA?

Vi drivs av engagemang och vår filosofi är att det ska vara enkelt att vara kund hos oss. Du ska kunna känna att vi månar om dig, att vi har hög kompetens och att vi jobbar dedikerat för att dig. Vi drivs av att förstå ditt specifika behov på djupet för att kunna vara en pålitlig partner som snabbt och effektivt hittar rätt kompetens. Genom att välja oss kan du fokusera på er kärnverksamhet, medan vi löser bemanning av rätt kompetens.

Trygghet för kunder och anställda

Bravura är ISO-certifierade inom kvalitet och miljö, auktoriserat bemanningsföretag av Kompetensföretagen och alla våra anställda är anslutna till kollektivavtal. Det innebär en trygghet för både kunder och medarbetare.

ISO-certifierat och auktoriserat bemanningsföretag - Bravura

 

Nöjda konsulter

Vi har en tydlig dialog och följer löpande upp med alla våra konsulter på uppdrag hos våra kunder i och runt om Sundsvall. Varje konsult har en dedikerad kontaktperson som löpande stämmer av med både dig som kund och med konsulten för att säkerställa att alla är nöjda. För oss är konsultvården central då vi vet att engagerade medarbetare skapar resultat! Vi mäter och följer löpande upp medarbetarengagemanget hos våra konsulter och strävar mot att ha de mest engagerade medarbetare och nöjdast konsulter i branschen.

Nöjda kunder

Enligt en oberoende mätning från Svenskt Kvalitetsindex (SKI) har vi nöjdare kunder än branschgenomsnittet. Det som våra kunder ser som särskiljande egenskaper är:

  • Enkelhet att vara kund
  • Vi månar om våra kunder
  • Pålitlighet
  • Tillgänglighet

Kompetensbaserad metodik

Vi jobbar med kompetensbaserade urval och gör fördomsfria bedömningar av kandidater när vi rekryterar våra konsulter. Det innebär att vi skapar urval som baseras på sakliga grunder, där kompetenser, erfarenheter och potential är avgörande för matchningen. Metoden kallas för kompetensbaserad rekrytering där kandidatens kompetenser, personliga egenskaper och arbetslivserfarenhet är avgörande för en lyckad matchning. Genom att använda den metodiken säkerställer vi rätt konsulter på plats hos dig du köper bemanning och hyr konsulter av oss.

Med tillväxt i fokus

Bravura grundades av två studenter 2008. Deras ambition var och är fortfarande att stärka människor och företag genom jobb. Den ambitionen har resulterat i att vi idag är et väletablerad rekryterings- och bemanningsföretag som blivit nominerade till Gasellföretag 6 år i rad.

Vi planerar att fortsätta vår tillväxtresa och lovar att aldrig luta oss tillbaka utan ständigt bejaka vårt entreprenörskap, en drivkraft som skapar värde för våra kunder.

Hittade du inte det du letade efter?

Är det något annat än bemanning ditt företag behöver? Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag vilket innebär att vi hjälper dig med olika lösningar inom kompetensförsörjning. Läs mer om våra andra tjänster här >>

Om du letar efter nästa karriärmöjlighet har du kommit helt rätt. Vi har massor av lediga jobb både för dig i början av karriären och för dig med erfarenhet. Se alla lediga jobb här >>