Sundsvall-1

Bemanningsföretag Sundsvall

Vi hjälper dig med bemanning i Sundsvall

Behöver er verksamhet växa och ha in ny kompetens? Eller står ni inför arbetstoppar, föräldraledigheter eller andra vakanser? Då är bemanning en bra lösning för er där ni får möjlighet att hyra in kompetent personal, på heltid eller deltid. Bemanning är en tjänst som snabbt underlättar er vardag och skapar flexibilitet i er verksamhet genom att ni får rätt kompetens på plats vid de tillfällen då ni har behov.

Bemanning inom tjänstemannaområdet

Bravura är ett bemanningsföretag och rekryteringsföretag som hyr ut personal inom tjänstemannaområdet. Vi har lång erfarenhet av att bemanna med konsulter i allt från kundtjänsten till mer seniora roller med krav på specialistkompetens. Idag har vi flera samarbeten med företag i Sundsvall och Västernorrlands län där vi hjälper dem med bemanning av rätt kompetens utifrån deras specifika behov. Inget uppdrag är för stort eller för litet och vi strävar alltid mot att bygga långsiktiga samarbeten och bli det naturliga valet när det kommer till att hyra in personal.

Tryggt sätt att säkra personalstyrkan 

Med bemanning tar vi hela arbetsgivaransvaret och säkerställer rätt uppföljning. Vi ser även till att kollektivavtalen följs och att både kund och konsult är nöjda.

Hyr först och anställ senare

Vi har en lösning som ger ett tryggt och flexibelt sätt att växa er verksamhet. Den kallas för riskfri rekrytering och innebär att ni inleder med att hyra in en konsult och fatttar rekryteringsbeslut senare. Vi är arbetsgivare under perioden, varpå ni anställer personen när det passar er.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa ditt företag?

Lämna dina uppgifter i formuläret så återkommer vi till dig. Vi vill gärna höra mer om ert specifika behov och hitta den lösning som matchar era behov.

Pil-1

Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av oss

Kontor i centrala Sundsvall

Vi har kontor centralt i Sundsvall med närhet till både kunder och kandidater. Idag är vi 10 personer på kontoret som jobbar med leverans och försäljning av bemanning och rekrytering. Vi träffar dagligen kandidater för intervjuer och bjuder mer än gärna hit våra kunder för ett möte. Välkommen till oss på Rådhusgatan 35, 852 32 Sundsvall!

Bemanning av konsulter i Sundsvall utifrån ert behov

Vi har lång erfarenhet av att bemanna med konsulter inom de vanligaste områdena som IT, administration, kundtjänst, teknik, ekonomi med mera. Bland våra kunder finns både startups, medelstora bolag och större företag med personalbehov inom tjänstemannaområdet. Inget uppdrag är för stort eller för litet! Vi anpassar lösningen utifrån era specifika behov och jobbar långsiktigt för att bygga ett stark samarbete med ambition att bli det naturliga valet när ni behöver hyra in konsulter.

Tjänsteområden

Vi bemannar er verksamhet med rätt kompetens vid de tillfällen ni behöver det som mest. Vi har ett starkt track record av lyckade tillsättningar inom de vanligaste områdena. Vill du veta mer? Kontakta oss via formuläret ovan. 

IT/TECH

Systemutvecklare, Ingenjörer, Testare, IT-projektledare, IT-support, Fält-tekniker med mera

Business Administration

Redovisningsekonomer, Ekonomiassistenter, Inköpare, Logistiker, Administratörer, HR-specialister med mera

Sales & Customer Support

Kundtjänstmedarbetare, Account Managers, Innesäljare, Ordermottagare, Digital Marketing Specialists med mera

VARFÖR VÄLJA BRAVURA?

Vi drivs av engagemang och vår filosofi är att det ska vara enkelt att vara kund hos oss. Du ska kunna känna att vi månar om dig, att vi har hög kompetens och att vi jobbar dedikerat för att dig. Vi drivs av att förstå ditt specifika behov på djupet för att kunna vara en pålitlig partner som snabbt och effektivt hittar rätt kompetens. Genom att välja oss kan du fokusera på er kärnverksamhet, medan vi löser bemanning av rätt kompetens.

Trygghet för kunder och anställda

Bravura är ISO-certifierade inom kvalitet och miljö, auktoriserat bemanningsföretag av Kompetensföretagen och alla våra anställda är anslutna till kollektivavtal. Det innebär en trygghet för både kunder och medarbetare.

ISO-certifierat och auktoriserat bemanningsföretag - Bravura

 

Nöjda konsulter

Vi har en tydlig dialog och följer löpande upp med alla våra konsulter på uppdrag hos våra kunder i och runt om Sundsvall. Varje konsult har en dedikerad kontaktperson som löpande stämmer av med både dig som kund och med konsulten för att säkerställa att alla är nöjda. För oss är konsultvården central då vi vet att engagerade medarbetare skapar resultat! Vi mäter och följer löpande upp medarbetarengagemanget hos våra konsulter och strävar mot att ha de mest engagerade medarbetare och nöjdast konsulter i branschen.

Nöjda kunder

Enligt en oberoende mätning från Svenskt Kvalitetsindex (SKI) har vi nöjdare kunder än branschgenomsnittet. Det som våra kunder ser som särskiljande egenskaper är:

  • Enkelhet att vara kund
  • Vi månar om våra kunder
  • Pålitlighet
  • Tillgänglighet

Kompetensbaserad metodik

Vi jobbar med kompetensbaserade urval och gör fördomsfria bedömningar av kandidater när vi rekryterar våra konsulter. Det innebär att vi skapar urval som baseras på sakliga grunder, där kompetenser, erfarenheter och potential är avgörande för matchningen. Metoden kallas för kompetensbaserad rekrytering där kandidatens kompetenser, personliga egenskaper och arbetslivserfarenhet är avgörande för en lyckad matchning. Genom att använda den metodiken säkerställer vi rätt konsulter på plats hos dig du köper bemanning och hyr konsulter av oss.

Med tillväxt i fokus

Bravura grundades av två studenter 2008. Deras ambition var och är fortfarande att stärka människor och företag genom jobb. Den ambitionen har resulterat i att vi idag är et väletablerad rekryterings- och bemanningsföretag som blivit nominerade till Gasellföretag 6 år i rad.

Vi planerar att fortsätta vår tillväxtresa och lovar att aldrig luta oss tillbaka utan ständigt bejaka vårt entreprenörskap, en drivkraft som skapar värde för våra kunder.

Hittade du inte det du letade efter?

Är det något annat än bemanning ditt företag behöver? Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag vilket innebär att vi hjälper dig med olika lösningar inom kompetensförsörjning. Läs mer om våra andra tjänster här >>

Om du letar efter nästa karriärmöjlighet har du kommit helt rätt. Vi har massor av lediga jobb både för dig i början av karriären och för dig med erfarenhet. Se alla lediga jobb här >>