Linköping

Bemanningsföretag Jönköping

Vi hjälper dig med bemanning i Jönköping

Bemanning är en flexibel tjänst som ger er möjlighet att hyra in personal, på heltid eller deltid. Med bemanning skapar ni flexibilitet i er verksamhet genom att få rätt kompetens på plats vid de tillfällen då ni har behov. Behöver er verksamhet växa och ha in ny kompetens? Eller står ni inför arbetstoppar, föräldraledigheter eller andra vakanser? Vi hjälper er med bemanning!

Bemanning inom tjänstemannaområdet

Vi hyr ut personal inom hela tjänstemannaområdet och har lång erfarenhet av att bemanna med konsulter i allt från kundtjänsten till mer seniora roller med krav på specialistkompetens. Idag har vi flera samarbeten med företag i Jönköping med omnejd där vi hjälper dem med bemanning utifrån deras specifika behov. Bemanning är en flexibel tjänst som ger er möjlighet att hyra in personal, på heltid eller deltid. Med bemanning skapar ni flexibilitet i er verksamhet genom att få rätt kompetens på plats vid de tillfällen då ni har behov. Vi strävar alltid efter att bygga långsiktiga samarbeten och bli det naturliga valet när det kommer till att hyra in personal.

Ett tryggt sätt att säkra personalstyrkan 

Vid bemanning har vi hela arbetsgivaransvaret och säkerställer rätt uppföljning. Vi ser självklart till att kollektivavtalen följs och att både kund och konsult är nöjda.

Hyr först och anställ senare

Ett tryggt sätt att växa sin personalstyrka är att hyra först och anställa sen. Genom att hyra en konsult under en period, men med intentionen att ta över anställningen vid ett senare tillfälle får ni en möjlighet att testa på och senarelägga beslut om rekrytering. Den lösningen ger en trygghet både för er som arbetsgivare och för konsulten där båda parter får möjlighet att testa på hur samarbetet fungerar.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa ditt företag?

Lämna dina uppgifter i formuläret så återkommer vi till dig. Vi vill höra mer om ert specifika behov och hitta den lösning som passar bäst.

Pil-1

Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av oss

Vi finns i centrala Jönköping

Vi har kontor centralt i Jönköping med närhet till både kunder och kandidater. Idag är vi 7 personer på kontoret som jobbar med leverans och försäljning av bemanning och rekryteringslösningar. Vi träffar dagligen kandidater för intervjuer och bjuder mer än gärna hit våra kunder för ett möte. Välkommen till oss på Slottsgatan 14, 553 22 Jönköping!

Bemanning av konsulter utifrån ert behov

Vi har många års erfarenhet av att bemanna med konsulter inom de vanligaste områdena som IT, administration, kundtjänst, teknik, ekonomi med mera. Bland våra kunder finns både startups, medelstora bolag och större företag med personalbehov inom tjänstemannaområdet. Inget uppdrag är för stort eller för litet! Vi anpassar våra lösningar utifrån era specifika behov och jobbar långsiktigt för att bygga ett stark samarbete med ambition att bli det naturliga valet när ni behöver hyra in personal.

Tjänsteområden

Vi bemannar er verksamhet med rätt kompetens vid de tillfällen ni behöver det som mest. Vi har ett starkt track record av lyckade tillsättningar inom de vanligaste områdena som IT, ekonomi, administration, kundtjänst med mera. Vill du veta mer? Kontakta oss via formuläret ovan.

EKONOMI

Redovisningsekonomer, controllers, ekonomiassistenter, löneadministratörer m.m.

INGENJÖRER

Besiktningsingenjörer, maskiningenjörer / CNC-operatörer, civilingenjörer, projektledare m.m.

IT

Java-utvecklare, IT-chefer, systemutvecklare, webbutvecklare, IT-support m.m.

SUPPORT / ADMINISTRATION

Java-utvecklare, IT-chefer, systemutvecklare, webbutvecklare, IT-support m.m.

SALES / MARKETING

Account managers, marknadschefer försäljningschefer, marknadsassistenter, digital marketers m.m.

VARFÖR VÄLJA BRAVURA?

Vi drivs av engagemang för våra kunder och vår filosofi är att det ska vara enkelt att vara kund hos oss. Du ska kunna känna att vi månar om dig, att vi har hög kompetens och att vi jobbar dedikerat för att dig. Vi förstår ditt specifika behov på djupet och är en pålitlig partner som snabbt och effektivt hittar rätt kompetens. Genom att välja oss kan du fokusera på er kärnverksamhet, medan vi löser bemanning av rätt kompetens.

Auktoriserat bemanningsföretag

Bravura är auktoriserat av Kompetensföretagen. Auktorisationen finns för att säkerställa att företagen i bemanningsbranschen är seriösa företag som uppfyller höga krav på affärsmässighet. Det innebär en trygghet för både kunder och medarbetare.

aktoriserat bemanningsföretag

 

Nöjda konsulter skapar nöjda kunder

Vi har en tydlig dialog och följer löpande upp med alla våra konsulter på uppdrag hos våra kunder i Jönköping. Varje konsult har en dedikerad kontaktperson som löpande stämmer av med både dig som kund och med konsulten för att säkerställa att uppdraget fungerar bra och att alla parter är nöjda. För oss är konsultvården central då vi vet att engagerade medarbetare skapar resultat! Vi mäter och följer löpande upp medarbetarengagemanget hos våra konsulter och strävar mot att ha nöjdast konsulter i branschen.

Kompetensbaserad metodik

Vi jobbar med kompetensbaserade urval och gör fördomsfria bedömningar av kandidater när vi rekryterar våra konsulter. Det innebär att vi skapar urval som baseras på sakliga grunder, där kompetenser, erfarenheter och potential är avgörande för matchningen. Metoden kallas för kompetensbaserad rekrytering där kandidatens kompetenser, personliga egenskaper och arbetslivserfarenhet är avgörande för en lyckad matchning. Genom att använda den metodiken säkerställer vi rätt konsulter på plats hos dig du köper bemanning och hyr konsulter av oss.

Med tillväxt i fokus

Bravura grundades 2008 av två studenter med ambitionen att stärka människor och företag genom jobb. En dröm som har resulterat i att vi idag är et väletablerad rekryterings- och bemanningsföretag som blivit nominerade till Gasellföretag sex år i rad. Vi planerar att fortsätta vår tillväxtresa och lovar att aldrig luta oss tillbaka utan ständigt bejaka vårt entreprenörskap, en drivkraft som skapar värde för våra kunder.

Hittade du inte det du letade efter?

Är det något annat än bemanning ditt företag behöver? Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag vilket innebär att vi hjälper dig med olika lösningar inom kompetensförsörjning. Läs mer om våra andra tjänster här >>

Om du letar efter nästa karriärmöjlighet har du kommit helt rätt. Vi har massor av lediga jobb både för dig i början av karriären och för dig med erfarenhet. Se alla lediga jobb här >>