1. BRAVURA
  2. Om oss

Om oss

Vi är Bravura och engagemang är vår grej! För oss betyder engagemang att våra kunder känner att vi bryr oss lika mycket om dem och deras affär som de själva gör. Engagemang i kombination skicklighet samt ett genuint intresse och djup förståelse för våra intressenters behov gör vårt erbjudande unikt.

Om bravura

Vårt erbjudande

Vi hjälper företag att växa genom bemanning och rekrytering av Next Gen Professionals och vi erbjuder jobb till människor i början av karriären.

Syftet med vårt företagande

Vi finns till för att stärka företag genom människor och människor genom jobb. Vi är övertygade om att jobb är något fundamentalt för alla människor. När vi är framgångsrika blir effekten att människor får jobb och företag utvecklas genom rätt kompetens.

Join Bravura

Våra värderingar

Värdegrunden hos oss handlar om att vara målinriktad, pålitlig, generös och inspirerande. Våra medarbetare har ett stort intresse för omvärlden och tycker om att lära sig nya saker. Vi gillar att göra saker tillsammans, delar med oss av kunskap och hjälper andra att lyckas. Vi strävar efter att vara bäst på det vi gör och agerar föredömligt och affärsmässigt i alla lägen. 

Kundlöfte

Vi lovar högsta engagemang i uppdragen och att kunden känner att vi bryr oss lika mycket om dem och deras affär som de själva gör.

Kandidatlöfte

Vi lovar enkla sätt att söka jobb och återkoppling till alla som söker jobb via oss. Vi använder kompetensbaserad metodik i alla rekryteringsprocesser för att säkerställa rätt person på rätt plats.

Från en dröm till ett väletablerat rekryterings- och bemanningsföretag

Bravura grundades 2008 i en källare på KTH av Henrik Jakobson och Kristofer Ericson, två studenter med ambitionen att stärka människor och företag genom jobb. En dröm som har resulterat i att vi idag är ett väletablerat rekryterings- och bemanningsföretag som blivit nominerade till Gasellföretag 6 år i rad. Vi planerar att fortsätta vår expansion och lovar att aldrig luta oss tillbaka utan ständigt bejaka vårt entreprenörskap.

Bravura Group

I vår företagsgrupp ingår idag Bravura Sverige, Bossanova People Agency samt intressebolaget Hailey HR. Den samansättningen av bolag förser svenska företag med tjänster och lösningar inom rekrytering och bemanningHR-konsulter och HR-system.

BRAVURA GROUP

Trygghet för kunder och anställda

Bravura Sverige är ISO-certifierade, auktoriserat bemanningsföretag och rekryteringsföretag och våra anställda är anslutna till kollektivavtal. Läs mer här >>

Aktiv livsstil och hälsa som konkurrensmedel

Vi är övertygade om att fysisk hälsa skapar positiva effekter på både individ och bolag. Förutom att erbjuda träning på arbetstid för våra medarbetare så vill vi även inspirera våra kunder att jobba med företagshälsa.

Aktiv livsstil på Bravura

Hållbarhet

Vårt löfte att växa hållbart innebär att ta ansvar för den roll vi spelar i vårt gemensamma samhälle. Det innebär vilken typ av leverantör vi väljer att vara, vilken arbetsgivare vi är, samt hur vi agerar som samarbetspartner. 

Vill du jobba hos eller med Bravura?

Vill du jobba hos oss?

Vi söker ständigt efter nya medarbetare som vill vara med på vår resa. Läs mer här!

Anlita oss vid nästa rekrytering

Vi är experter på rekrytering och bemanning av Next Gen Professionals - talanger i början av karriären. Med hjälp av oss kan ni växa er personalstyrka. Vi hjälper er att tillsätta allt från nyckelpositioner till att bemanna kortare uppdrag och vi har ett starkt track record inom områdena IT/Tech, Business Administration och Sales & Customer Support. Vill du veta mer?

Senaste nyheterna