Bravura_djungel_2-1

News

Fick nytt jobb inom 24 h

av Bravura

Här är en framgångshistoria om en inspirerande person som lyckades få nytt jobb inom 24 timmar. Just nu är det många som förlorar sina jobb till följd av den rådande situationen. Trots att det är ett tufft läge där många arbetsgivare tvingas varsla så ökar behov av arbetskraft inom vissa branscher som är mindre påverkade av den pågående pandemin. Det är svårare än vanligt att hitta nya jobb, men det finns jobb att söka. Läs om Norea som blev konsult hos oss och fick nytt jobb på mycket kort tid.

Fick jobb inom 24h - Bravura

 

En framgångshistoria – jobb inom 24h

Norea blev nyligen anställd som konsult hos Bravura och ska jobba som kundtjänstmedarbetare på Telia. Norea har som så många andra behövt ställa om och söka nytt jobb. Via oss lyckades hon få jobb på bara några timmar och står nu redo att starta sitt nya uppdrag i början av maj. Tidigare har Norea bland annat jobbat som säljare på ett mediebolag och den nya rollen blir en ganska naturlig övergång till en kombinerad roll med fokus på kundtjänst, försäljning och eftermarknad.

Vi ställde några frågor till Norea om jobbet, hur det var att söka och om hennes tips till andra som just nu söker jobb.

Grattis till ditt nya jobb! Berätta mer!

Tack! Jag blev anställd av Bravura för en tjänst på Telia där jag kommer att jobba inom kundtjänst. Jag börjar den 4 maj och kommer att börja tillsammans med en grupp nya anställda, vilket jag ser fram emot. Att börja tillsammans gör att man lättare kan vända sig till sina kollegor med frågor och funderingar, man får en större känsla av samhörighet och att man genomför någonting ihop. Inledningsvis skall vi som börjar genomgå en veckas utbildning för att bekanta oss med systemen vi kommer att jobba i. Att jobba med kundtjänst är verkligen värdeskapande och jag är övertygad om att bra kundbemötande och en god och långvarig relation till kunden bidrar till merförsäljning i längden. Jag tror att en kund är mer benägen att handla ifrån ett företag som de känner till väl, har fått ett positivt intryck av och där de har en person som de vet att de kan vända sig till med frågor och för att snabbt få hjälp.

Hur gick det till att söka jobbet?

Jag blev positivt överraskad över hur bra och genomtänkt processen var trots att den var helt digital. Jag fick återkoppling bara några timmar efter min ansökan och kopplades snabbt ihop med ett passande uppdrag. Redan samma dag fick jag delta i en gruppintervju och dagen efter hade jag en digital avtalsskrivning och fick bekanta mig med vår kontaktperson på Telia.
Hela processen var väldigt effektiv, utan att göra avkall på noggrannhet. Jag känner att jag väldigt snabbt fick en tydlig bild av arbetsplatsen, mina arbetsuppgifter och vad det innebär att vara anställd som konsult hos Bravura. Jag tycker att det visar på stor proffsighet att ta sig tid att exempelvis gå igenom avtalet del för del och öppna upp för frågor trots att vi befinner oss i en krissituation.

Vilka är dina tips till andra som är tvungna att se sig om efter nya jobb i dagsläget?

Covid-19 leder inte bara till konkurser och att anställda varslas, för vissa branscher har behovet av arbetskraft ökat. För de som behöver se sig om efter nya jobb just nu är mitt tips att vara öppen för nya möjligheter. Chansen att få ett liknande jobb som man precis blivit av med på grund av coronakrisen är förmodligen ganska liten. Det är väldigt lätt hänt att man blir kvar på en arbetsplats där man känner sig trygg och trivs med sina kollegor och sina arbetsuppgifter. Man kan se den rådande krisen som en möjlighet till nya utmaningar, att vara öppensinnad kan göra att man lämnar det bekväma och trygga bakom sig, testar någonting helt nytt och kanske hittar det som man verkligen brinner för!

 

Söker du jobb?

Just nu har vi många lediga jobb att söka på alla våra regioner. Se alla jobb här!

Lediga jobb

 

Letar ni personal?

Just nu kan vi leverera kandidater inom 24 timmar inom områdena kundtjänst, order, administration, logistik och IT-support.

Läs mer

 

news