Bravura_djungel_2-1

News

Bravura växer och söker nya Account Managers

av Bravura
#joinbravura 2021

Nu upplever vi ett ökat behov från företagen att rekrytera och hyra in personal. Därför lägger vi i en extra växel och rekryterar säljare till våra kontor runt om i landet.

De nya säljarna kommer att fokusera på små till medelstora bolag som är i behov av att rekrytera eller hyra Next Gen Professionals, talanger med 0-8 års erfarenhet.

Söker personer med rätt inställning och engagemang

Vi söker säljare med placering i Stockholm, Göteborg, Linköping, Växjö, Kalmar, Sundsvall och Luleå. Vi letar efter tävlingsinriktade personer som vill utvecklas och nå nya höjder inom B2B-försäljning. Vad man har för bakgrund och tidigare erfarenheter är inte det viktigaste för att lyckas i rollen som Account Manager hos oss. Vi tror på människors potential att utvecklas. Därför är rätt inställning och engagemang det vi framförallt letar efter bland kandidaterna som söker det här jobbet.

Trainee-program

Anställningen är en tillsvidareanställning och inleds med ett Trainee-program. Där får de nya medarbetarna lära sig grunderna i B2B-försäljning och de får rätt verktyg för att lyckas i rollen som Account Manager.

Läs mer

news