Bravura_djungel_2-1

News

Till dig som sökt jobb via Bravura

av Bravura

Vi på Bravura önskar dig en god jul och ett gott nytt år! Till dig som sökt jobb via oss i år vill vi även säga tack för ditt engagemang och önska dig lycka till i jakten på ditt drömjobb. Efter julen hoppas vi att du återvänder till oss för att hitta och söka ditt drömjobb!

 

Med engagemang för att skapa skillnad

Vi tror att jobb är något fundamentalt i de flesta människors liv och att företagen behöver rätt människor för att utvecklas. Vår roll är att vara den matchande länken däremellan som stärker företag genom människor och människor genom jobb.

Under 2017 har vi förmedlat jobb till 1677 människor och det är 521 företag som har fått nya medarbetare genom Bravura. I dessa siffror hittar vi drivkraften och vårt engagemang för att stärka företag och människor. Vi kämpar dagligen för att vara bäst på det vi gör. När vi är framgångsrika blir effekten att människor får jobb och företag stärks genom ny kompetens. Det ser vi som karmakapitalism och det ger oss anledning att fortsätta kämpa för att en dag vara bäst i världen på det vi gör.

 

Förstå dina behov

För att underlätta för dig behöver vi fokusera på att erbjuda relevanta jobb, skapa enkla sätt att söka jobben, men framförallt behöver vi vara duktiga på återkoppling i varje process.

Det är en utmaning för oss, men vi förstår verkligen hur viktigt det är med återkoppling när man söker jobb. På Bravura brukar vi prata om utmaningen som ”det svarta hålet”. Det avser de kandidater som sökt jobb, inte gått vidare i processen och därefter inte fått någon återkoppling. Vår målsättning är att eliminera det svarta hålet helt och vi kämpar för att göra det möjligt. I takt med att vi digitaliserar verksamheten och effektiviserar våra arbetssätt kan vi ständigt förbättra upplevelsen för dig som söker jobb via oss.

 

Förbättringar för dig

Vi jobbar löpande med att förbättra användarupplevelsen för dig som söker drömjobbet via oss. En viktig del i det arbetet är att mäta användarupplevelsen och få ett betyg från er kandidater. Just nu ser vi exempelvis att en del kandidater upplever att det saknas information i jobbannonserna. Med de insikterna fokuserar vi nu på att göra våra jobbannonser ännu tydligare och bättre. Med den typen av löpande förbättringar jobbar vi för att maximera kandidatupplevelsen.

Exempel på genomförda förbättringar under 2017

  • Gjort det möjligt att skapa profil med Linkedin
  • Förbättrat det mobila ansökningsflödet
  • Skapat möjlighet att söka jobb utan personligt brev

Exempel på planerade förbättringar under 2018

  • Öka transparens och förbättra återkoppling i varje process
  • Förbättra annonserna

 

Innan du tar ledigt...

Julen är en perfekt tid för återhämtning och uppladdning inför ett nytt år fyllt av möjligheter. Passa på att innan ledigheten kolla in de senaste jobben och se i fall du kan hitta ditt drömjobb. Passa även på att uppdatera din profil, så att vi under 2018 har bästa möjliga chans att matcha dig mot nya spännande jobb!