Bravura_djungel_2-1

News

Bravura klättrar till plats 13 i bemanningsbranschen

av Bravura

Bravura är plats 13 i bemanningsbranschen

För ett år sedan var Bravura nykomling på Bemanningsföretagens topp 25-lista för tjänstemannasektorn, som listar de 25 största företagen omsättningsmässigt i bemanningsbranschen. Nu, ett år senare, kniper vi plats 13 på listan. Samtidigt har Bravuras marknadsandel ökat från 0,89 till nästan 2 procent (1,96%).

— Det är förtroendet hos våra kunder och ett högt engagemang från våra medarbetare som lett fram till detta. Vi är bra på att förstå våra kunder på djupet. Nu fortsätter vi att fokusera på insiktsdrivna lösningar och att underlätta våra kunders vardag, säger Martin Sander, vd på Bravura.

På Bravura värderas ambition högt och vi gillar att ständigt vara på väg framåt. Sedan starten 2008 har vi vuxit kraftigt och utsetts till Gasellföretag tre år i rad (2013, 2014 och 2015). Våra medarbetare har ett stort intresse för både näringsliv och människor och strävar alltid efter att hitta smartast möjliga lösningar, processer och system, givet varje kunds situation.

Läs även
Vi är Bravura

karriär