Bravura_djungel_2-1

News

Vill du bli kollega med konsultchefen Karl August?

av Bravura

Hej Karl August! Du arbetar som konsultchef på Bravura. Berätta vad det innebär!KarlaIMG_6766 2
- Jag arbetar med rekrytering av konsulter till spännande uppdrag inom tjänstemannasektorn. På Bravura är vi inte uppdelade i olika affärsområden, vi är experter på rekrytering, och därför får jag lära mig om jättemånga roller inom olika branscher. Eftersom jag arbetar som konsultchef har jag också personalansvar för mina konsulter och arbetar därför med andra personalrelaterade frågor som lönesamtal, arbetsrätt och medarbetarsamtal.

Vilka egenskaper tror du är viktiga för att vara framgångsrik i en roll som konsultchef?
- Du behöver vara lyhörd och serviceinriktad kombinerat med ett affärstänk. Jag strävar alltid efter att göra både konsulten och kunden nöjda och väldigt ofta är man mellanhanden i den dialogen. Branschen är konkurrensutsatt, att kunna motiveras av tävlingar är värdefullt!

Många av dina kundkontakter har verkat i arbetslivet i bortåt 20-30 år, och du har arbetat på Bravura i 1,5 år. Hur gör du för att skapa förtroende hos dina kunder?
- Jag påminner mig ofta om att vi alla är människor, kanske till och med att vi är barn som leker att vi är vuxna. Oavsett om du arbetat 20-30 år så är du fortfarande en person med brister. Vi är alla på samma nivå, och det finns ingen anledning för någon att vara osäker. Utöver det har jag ett helt företag i ryggen, jag representerar Bravura och därför pratar jag om vad vi har gjort, och vad vi kan göra.

Vad vill du säga till de som är nyfikna på en karriär på bemanning och rekrytering?
- Sök jobben! Men kom ihåg att alla företagen är olika och det kan vara stor skillnad beroende på vart man jobbar.

Varför ska man söka sig till just Bravura enligt dig?
- Engagemanget. Här är det fullt av nyfikna människor och Bravura ger dig möjligheten att engagera dig i saker. Om du brinner för ett ämne eller ett intresse så kan jag lova dig att du kommer bemötas av lyhördhet.

Vill du bli kollega med Karl August? Sök någon av våra interna tjänster här!

inspiration karriär