Bravura_djungel_2-1

News

Maral vann en resa på extrajobbet

av Bravura

Maral läser sista terminen på ekonomiprogrammet på Stockholms universitet och arbetar vid sidan av studierna extra på Santander Consumer Bank, ett konsultuppdrag hon har via Bravura. Vi fick höra av Marals chef på Santander att hon vunnit en tävling de haft på jobbet och ringde upp för att ställa några frågor. maral_bloggen

Hej Maral, berätta om tävlingen du vann!
- Tävlingen pågick i ett halvår och gick ut på att sälja försäkringar till befintliga och nya kunder. Det känns riktigt kul att jag var en av två från mitt team som vann! Priset var att jag och vinnarna från de andra teamen får åka på en weekend till München där vi kommer ha konferens och andra roliga aktiviteter.

Grattis! Förutom roliga tävlingar, vad är det bästa med ditt jobb på Santander?
- Det bästa med mitt jobb är att jag kommer i kontakt med så mycket människor, både kollegor och kunder. Jag arbetar med kundservice men i jobbet ingår även försäljning och jag tycker om den kombinationen. Jag gillar att ständigt jobba mot mål, det triggar mig. Sedan är det såklart jättekul att få avkastning för det man gör och bli belönad, som med det här priset!

Vad är det som motiverar dig med att jobba mot mål?
- Det jag tycker om med just mål är den ständiga utvecklingen och att hela tiden få sätta upp nya mål - för mig spelar det ingen roll ifall målen är kortsiktiga eller långsiktiga. Det blir så tydligt när man uppnått sitt mål och därefter kan utvecklas ännu mer.

Tack för pratstunden Maral och grattis igen!

Vill du också jobba extra på Santander Consumer Bank? Läs mer och sök här!

Se alla våra lediga jobb här.

inspiration karriär nyheter