Bravura_djungel_2-1

News

Elitidrott och försäljning - den perfekta kombinationen?

av Bravura

Robin Landberg arbetar som Key Account Manager på Bravura och kombinerar yrkeslivet med elitidrott. Vi ställde tre snabba frågor om hans vardag på och utanför Bravura. RobinLandberg_SV_fril_besk

Robin, du har sedan du började på Bravura för snart fyra år sedan kombinerat heltidsjobb hos oss med att vara forward i AIK innebandy. Hur får du ihop vardagspusslet med träning, jobb, sömn och privatliv?
- Mitt vardagspussel är en utmaning att lösa, jag gillar att engagera mig i alla mina åtaganden och det är klart att det ibland blir klurigt att få ihop det, men för det mesta fungerar det bra och jag har verkligen lärt mig att prioritera rätt saker. Jag har fått väldigt bra vardagsrutiner, som hjälper mig att hantera många bollar i luften samtidigt.

Vilka fördelar från idrotten drar du nytta av i din yrkesroll?

- Det finns många fördelar och jag tar med mig mycket från idrotten i min yrkesroll. Om jag ska nämna några saker tror jag att beslutsamhet, vinnarinstinkt och vanan att jobba mot tydliga mål kommer högst upp.

På Bravura har vi flera personer med tidigare elitidrottsbakgrund som arbetar just inom området försäljning. Varför tycker du att andra elitidrottare ska fundera på en karriär inom försäljning?
- Dels därför att försäljning är bland det roligaste man kan hålla på med men också för att korrelationen mellan idrott och sälj är så tydlig. Det går lätt att applicera samma tänk och mentalitet. Att jobba med försäljning är ett väldigt bra sätt att effektivt lära sig hur företag styrs och hur affärer sluts. Sedan ska man inte förringa karriärmöjligheterna som försäljning medför. Duktiga personer inom försäljning på olika nivåer kommer alltid vara intressanta för de flesta bolag i Sverige.

Vill du också göra karriär inom försäljning? Nu söker vi fler medarbetare till Bravuras kontor i Stockholm och till vårt nya (än så länge oöppnade!) kontor i Sundsvall. Läs mer i annonserna:
- Account Manager till Bravuras nya kontor i Sundsvall,
- Strategic Account Manager till Bravuras nya kontor i Sundsvall
- Account Manager till Bravura Stockholm.

Välkommen med din ansökan!

inspiration karriär