Bravura_djungel_2-1

News

Venture Cup-finalen avgjord!

av Bravura

venture-cup
Igår avgjordes årets Sverigefinal i Venture Cup. Under kvällen utsågs vinnarna i de fyra tävlingskategorierna samt vinnaren av hela Venture Cup 2015. Ett stort grattis till Aqua Robur som kammade hem Sverigepokalen och vann totalt 150.000 kronor och konsulttjänster från McKinsey & Company.

Juryns motivering: "Priset går till en innovativ och enormt cool idé med både kortsiktig och långsiktig marknadspotential. Teamet har en lösning som kan minska resursslöseri världen över. Detta tillsammans med det faktum att produkten kan appliceras på en rad andra områden gör att jury vill ge totalpriset i Venture Cup till just detta bidrag!"

Utöver totalvinnaren utser Venture Cup en vinnare i varje kategori. De fyra kategorierna är Människa & Samhälle, Miljö & Energi, Life Science & Teknik samt Webb, Mjukvara & Media. Vinnarna i dessa kategorier belönas med 20.000 kronor var och dessutom mentorskap av SEB under ett år.

Vi säger stort grattis till alla vinnare; FixCandle (Människa & Samhälle), Aqua Robur (Miljö & Energi), Ortrud Medical (Life Science & Teknik) och Workaround (Webb, Mjukvara & Media)! Ni är otroligt inspirerande och förebilder för många entreprenörssjälar där ute som vill starta egen verksamhet!

Venture Cup är Sveriges största tävling för de som vill utveckla sin affärsidé till ett framgångsrikt affärskoncept och starta företag. Bravura stöttar Venture Cup som silverpartner till Venture Cup Öst. Vi tycker att det är viktigt att stödja utveckling, tillväxt och entreprenörskap och är stolta över att sponsra denna tävling för nytänkande entreprenörer!

Läs mer om Venture Cup och de tävlande bidragen här.

nyheter