Bravura_djungel_2-1

News

Vasaloppsträning med Bravura Sports Club

av Bravura

orsabild

I helgen var ett glatt gäng från Bravura i Orsa för säsongens premiärträning på längdskidor. Eftersom många som jobbar hos oss tycker om att träna har vi startat "Bravura Sports Club" och genom den arrangerar vi olika valfria aktiviteter utanför arbetstid, som till exempel den här längdskidhelgen.

I Orsa tog vår duktiga instruktör Håkon Breistrand hand om oss och guidade oss i längdskidåkningens olika tekniker. Förstagångsåkare som Vasaloppserfarna fick en massa bra tips, både teoretiska genomgångar, tips på styrketräning och övningar i skidspåret. Håkon driver företaget Fysio-outdoor som utöver träningsläger erbjuder träningsrådgivning och fysioterapi för alla nivåer inom konditionsidrott. Läs mer här!

Helgen bjöd på blandad väderlek som toppades med en strålande solig lördag. Tack alla medverkande för en härlig helg!

Tycker du att det verkar roligt att jobba på Bravura? Läs mer och se våra interna lediga tjänster här.

nyheter