Bravura_djungel_2-1

News

Tommy fick sitt drömjobb

av Bravura

Som rekryteringsföretag matchar vi kandidaters kompetens och intressen med företags behov och möjligheter. Vi hjälper rätt talang att hitta rätt företag så att båda parter ska kunna utveckla varandra. Ibland blir det en match made in heaven, som i den här solskenshistorien om Tommy Sjöblom som via Bravura hittade sitt drömjobb.

Tommy började som konsult hos Bravura 2010 och jobbade då ute hos vår kund XL Office, där han är kvar idag. I förra veckan ringde han upp Tove, rekryterare hos oss, för att berätta hur nöjd han är med sin tjänst på XL Office och tacka henne för hjälpen att hitta jobbet. Vi passade på att ställa några frågor!

Först och främst, kan du berätta om din nuvarande roll på XL Office?
- Idag är jag systemspecialist och IT manager i en kombinerad roll. Rollen som systemspecialist innebär att jag är specialist på de mjukvaror vi säljer till våra kunder. Rollen som IT manager är en ny roll som jag har haft sedan årsskiftet och den innebär att jag ansvarar för all IT vi har.

Hur har du utvecklats från dag ett till idag?
- Jag började som tekniker och systemutvecklare, då var jag anställd som konsult hos Bravura och blev efter sex månader överrekryterad till XL Office. Sedan har jag successivt fått mer och mer ansvar och stor utveckling. Dels har jag fått utbildning och certifiering för att bli systemspecialist, något som tagit ett par år att uppnå. Dels fick jag ganska snabbt axla ansvaret för företagets IT.

Vad är det bästa med ditt jobb?
- Det bästa är utvecklingspotentialen, jag känner att företaget satsar på mig. Sedan är det en fantastisk stämning här, vi är som en familj.

Vad är det som gjort att du fått utvecklas så snabbt, tror du?
- Jag kom till ett företag där mina ambitioner och min personlighet passade in. Jag kände direkt att jag trivdes och kom bra överens med alla som jobbade här, det var ett trevligt företag. När det klaffar på det sättet och man passar in tror jag att utvecklingen kommer av sig själv. Jag fick ett förtroende som gjorde att de ville satsa på mig.

Vill du tillägga något?
- Jag vill tacka Tove på Bravura, som hittade företaget och rekryterade mig dit. Det hade aldrig blivit så här bra annars. Det jag gör idag var det jag för tre år sedan hoppades på att jag skulle göra.

Tommy_XL_bloggbildSV

inspiration